Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרי טרי מפאריז - קליאו RS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לדעתי הסמל ענקי. טוב שלא שילבו אותו עם השמשה הקדמית...

חבל מאד מאד שאין גיר ידני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומערכת עוד יותר מיותרת בשם R לינק, המדמה את צליל המנוע למנועים מפורסמים ומשמיעה לכם את זה דרך הרמקולים.

אתה אשכרה מסביר לי שמה שנשמע כמו איזה קשקוש מטופש שאיזה ערס מנתניה הזמין מדיל אקסטרים והתקין על המזדה 323F שלו... המערכת הזאת אשכרה מוצעת ע"י יצרן רכב מכובד ומותקנת באחת מספינות הדגל הספורטיביות שלו? :shock:

מה השלב הבא? מערכת מקורית שעושה רעש פריקה בכל העברת הילוך שתותקן בכל הרכבים האטמוספרים של רנו? :brickwall::bad-word::screwy:

מסתבר שרנו לא סתם בחרו באותיות RS.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בלי אופציה לגיר ידני, מבחינתי היא כבר פסולה.

בדיוק.

אם שמים את עניין הגיר בצד, נראה רכב מעניין מאוד.

!AWDSOME

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה אשכרה מסביר לי שמה שנשמע כמו איזה קשקוש מטופש שאיזה ערס מנתניה הזמין מדיל אקסטרים והתקין על המזדה 323F שלו... המערכת הזאת אשכרה מוצעת ע"י יצרן רכב מכובד ומותקנת באחת מספינות הדגל הספורטיביות שלו? :shock:

מה השלב הבא? מערכת מקורית שעושה רעש פריקה בכל העברת הילוך שתותקן בכל הרכבים האטמוספרים של רנו? :brickwall::bad-word::screwy:

מסתבר שרנו לא סתם בחרו באותיות RS.

מסכים עם כל מילה. הנה פיצ'ר מטומטם שמטרתו היחידה היא רק למכור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה השלב הבא?

בובה מתנפחת במושב הימני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה היא שיצרן עם מורשת ספורטיבית כמו רנו לא יכול לדעתי לנהוג כמו סיאט ולא להציע תיבת הילוכים ידנית בהוט האץ' שלו. נראה לי מוזר מאוד ואני מקווה שבגרסאות CUP תהיה אופציה ידנית.

הבעיה היא שמחירה של הקאפ יהיה לבטח יותר גבוה.

בפורפיל היא מאוד מאוד (!) מזכירה את הלאון סימן 2.

חבל מאוד שאין גיר ידני וזו השורה התחתונה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מקווה שה 208 GTI תהיה תחליף הולם עם מנוע בעל הספק זהה, אבל עם ניסיון ומוניטין של הרבה שנים.

והכי חשוב תיבה ידנית 3 דלתות .

פורסם

האוטו מגניב לחלוטין ו100% IN YOUR FACE. מאוד אהבתי. תיבה ידנית זה למי שנוהג ספורטיבי בכאילו, כל מי שבאמת נוהג יעריך כפול מצמדים. פרארי (בכל הדגמים) למבורגיני (כמעט כל הדגמים) ופורשה (בGT3 החדשה, קודש הקודשים) כבר הבינו את זה, הגיע הזמן שזה יחלחל למטה.

אני ממש שמח לראות שרנו ממשיכים להשקיע בתחום הספורטיבי שאותו הם עושים כלכך טוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הרכב לטעמי נראה טוב, אבל משום מה קליאו ספורט 2001 עושה לי את זה יותר !!

חבל מאוד שאין ידני.

איך אפשר לנהוג באוטומט ? בעע

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...