Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרי טרי מפאריז - קליאו RS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בה משהו מקיה בפרונט

ומשהו מאלפא מאחור

ומהצד נראית כמו פורד פיאסטה החדשה!!!

לסיכום לא ממש נראית ספורטיבית!

אבל כשרנו ספורט בתמונה אני מאמין שהיא מהנה לנהיגה!

מילים כדורבנות.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פרארי (בכל הדגמים) למבורגיני (כמעט כל הדגמים) ופורשה (בGT3 החדשה, קודש הקודשים) כבר הבינו את זה, הגיע הזמן שזה יחלחל למטה.

.

אז מה?

כל תעשיית הרכב עם עוברת לתגבור חשמלי להגה, כולל חלק מהחברות שציינת, האם זה אומר שזו האלטרנטיבה העדיפה למי שאוהב לנהוג?

למבורגיני למשל, עברה להנעה כפולה שתורמת ליכולת משיכה אבל לא בהכרח תורמת לחוויה הטיבעית של הנהיגה - שוב למי שמחפש את זה.

לא יעזור כלום, יש עדין מספר פעולות שלא ניתן לבצע, אלא אך ורק בגיר ידני.

אני אוהב את מהירות החלפת ההילוכים בגיר הרובטי כפול המצמד (למרות שחווית הנהיגה מבחינתי זה לא רק לצאת ראשון מהרמזור) אבל עדין, גיר רובוטי כפול מצמד על כל הייתרונות, עדין מבטל חלק מהייתרונות של התיבה הידנית.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
האוטו מגניב לחלוטין ו100% IN YOUR FACE. מאוד אהבתי. תיבה ידנית זה למי שנוהג ספורטיבי בכאילו, כל מי שבאמת נוהג יעריך כפול מצמדים. פרארי (בכל הדגמים) למבורגיני (כמעט כל הדגמים) ופורשה (בGT3 החדשה, קודש הקודשים) כבר הבינו את זה, הגיע הזמן שזה יחלחל למטה.

אני ממש שמח לראות שרנו ממשיכים להשקיע בתחום הספורטיבי שאותו הם עושים כלכך טוב.

אין ספק שגיר כפול מצמדים הוא

יעיל יותר

נוח יותר

מהיר יותר

מספר ביצועים טובים יותר

מגניב מאוד, מאוד. לפעמים קשה לי להאמין שזה פועל כל כך טוב.

אבל, ניד פור ספיד אני יכול לשחק בבית.

heel and toe אני יכול לבצע רק באוטו. תיבה כפולת מצמדים לא נותנת לי את האפשרות לבצע את זה, ולכן היא פסולה מבחינתי.

במקרה הזה, קדמה באה כמקום שני לכיף. פשוט כיף.

!AWDSOME

פורסם
אין ספק שגיר כפול מצמדים הוא

יעיל יותר

נוח יותר

מהיר יותר

מספר ביצועים טובים יותר

מגניב מאוד, מאוד. לפעמים קשה לי להאמין שזה פועל כל כך טוב.

אבל, ניד פור ספיד אני יכול לשחק בבית.

heel and toe אני יכול לבצע רק באוטו. תיבה כפולת מצמדים לא נותנת לי את האפשרות לבצע את זה, ולכן היא פסולה מבחינתי.

במקרה הזה, קדמה באה כמקום שני לכיף. פשוט כיף.

אצלי זה דווקא הפוך, האוטו DSG ובבית אני עושה heel toe (לוג'יטק G25) ;)

ז מה?

כל תעשיית הרכב עם עוברת לתגבור חשמלי להגה, כולל חלק מהחברות שציינת, האם זה אומר שזו האלטרנטיבה העדיפה למי שאוהב לנהוג?

למבורגיני למשל, עברה להנעה כפולה שתורמת ליכולת משיכה אבל לא בהכרח תורמת לחוויה הטיבעית של הנהיגה - שוב למי שמחפש את זה.

אני מאמין שגם הגאים חשמליים יגיעו למקום בו היו ההגאים ההידרואליים הטובים ביותר. הטכנולוגיה הזו מתפתחת מהר מאוד.

והגירים הרובוטיים במכוניות על הרבה יותר מעניינים, לדעתי, מגירים ידניים באותן מכוניות - לא בגלל נוחות התפעול דווקא; זו דווקא החוויה. הפצצה שאתה מקבל בעורף מ430 סקודריה בהחלפת הילוך בקו האדום זה משהו שגורם לכל גיר ידני להראות משעמם ומגושם...

רק דעתי, כמובן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז אחרי השיחה שלי היום עם שימרון,

אחרי צפייה ראשונה בתמונות על מסך 4",

ואחרי צפיה נוספת וממוקדת יותר על מסך 26",

אני בהחלט אציין שהעיצוב פשוט נהדר (עם רמזים למספר רכבים אחרים אבל עדיין יפה בזכות עצמו)!

והרכב בהחלט עושה תאבון לאחד כמוני!

מה זה אחד כמוני?

- מישהו שאוהב את חוויית הנהיגה מצד אחד (לא אני לא נוהג בג'ימקאנות או בליגות נהיגה כלשהן, אבל אני נהנה לנהוג בצורה נמרצת בגבול השפוי והאחראי)

- אבל לא מוכן להתפשר על דרישות סף בתחום הפרקטיות (5 דלתות ומנוע בנפח וצריכת דלק שפויים).

בתור בעלים טרי של וולוסטר ידנית, הRS בהחלט נראית כאופציה מעניינת להמשך הדרך!

למרות שאני אתוודה (והוולוסטר תשמש כראיה) - שהמחסור בתיבה ידנית בהחלט מורגש כאן מאוד, במיוחד מיצרן כמו רנו!

עכשיו רק נשאר לגלות את סוגיית העלות, תוך התחשבות בנזקי ירידת הערך האסטרונומיים האופייניים ליצרן.

נחיה ונראה...

בברכה!

יונתן.

פורסם

תיבה רובוטית עדיפה למסלול מירוצים אמיתי שמודדים בו זמני הקפה במהירויות גבוהות (ממש לא ג'ימקאנה), מה שלא קיים בארץ למי שהתבלבל. חבל מאוד שאין גרסא עם תיבה ידנית!

פורסם
אני מעריך גיר כפול מצמדים ומודע לכך שהוא מהיר יותר.

אבל, בסעיף הפאן הוא מקבל אצלי נכשל ועל כך הוא נפסל.

מסכם את הדברים מצויין.

+ 1

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

והגירים הרובוטיים במכוניות על הרבה יותר מעניינים, לדעתי, מגירים ידניים באותן מכוניות - לא בגלל נוחות התפעול דווקא; זו דווקא החוויה. הפצצה שאתה מקבל בעורף מ430 סקודריה בהחלפת הילוך בקו האדום זה משהו שגורם לכל גיר ידני להראות משעמם ומגושם...

רק דעתי, כמובן.

רק בסוף השבוע הזה יצא לי לנסוע על כלי רכב בעלי תיבות כפולות מצמד של פולקסוואגן ופורד - אין ספק, מהירות החלפת ההילוכים בתיבה רובוטית עדיפות על היכולת האנושית.

עדין, אי היכולות לשלוט בהעברות המשקל, דרך השילוב של המצמד, מעלימות חלק אדיר בחווית הנהיגה.

מסכים שבמשפחתומטית רגילה זה לא מעניין אף אחד, אתה יודע מה? כנראה גם ללקוחות הפוטנציאלים של אותה למבורגיני.

ברכב כמו קליאו ספורט (דרך קהל הלקוחות עניין הטעם שלה) - אני חושב שזה בולט ובעיקר מפריע למהוות העיקרית של הרכב

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מצטרף פה לחובבי הידני.

אני מתחיל לחשוש שעוד 10 שנים כבר לא תהיה מכונית ספורטיבית ידנית פשוטה לקנות.

האתר הזה אמור לתת מידע אובייקטיבי? כי זה נראה כמו ברושור של רנו, מלא מחמאות לאוטו שעדיין לא נהגו עליו.

אני מניח שאני בעצם שואל האם זה שכתוב שם שיהיה רק רובוטי אומר שזה סופי? או שסביר שיצוץ גם ידני בהמשך?

פורסם

כלומר הקליאו ספורט הבאה היא 1600, אוטומטית, ועם דלתות גם מקדימה וגם מאחורה?

אה, כמו מזדה לנטיס נכון? :?

וברצינות - אני אוהב את המנוע 2000 האטמוספרי של הקליאו שלי (2001) וקצת חבל שרנו ירדו מהרעיון של אטמוספרי חזק. אבל יש מנועי טורבו מאוד מוצלחים וכנראה שזה יהיה אחד מהם. וגם פוטנציאל השיפורים מעניין.

לגבי מספר הדלתות - אני מעדיף 5 דלתות, זה מבחינתי חיובי.

אבל הגיר... חבל מאוד שאין ידני.

האוטו מגניב לחלוטין ו100% IN YOUR FACE. מאוד אהבתי. תיבה ידנית זה למי שנוהג ספורטיבי בכאילו, כל מי שבאמת נוהג יעריך כפול מצמדים. פרארי (בכל הדגמים) למבורגיני (כמעט כל הדגמים) ופורשה (בGT3 החדשה, קודש הקודשים) כבר הבינו את זה, הגיע הזמן שזה יחלחל למטה.

אני ממש שמח לראות שרנו ממשיכים להשקיע בתחום הספורטיבי שאותו הם עושים כלכך טוב.

ברור שמבחינת מהירות העברת הילוכים וזמני הקפה הרובוטי הכפול עדיף.

גם ברור שמבחינת צריכת דלק הרובוטי (הכפול או היחיד, לא משנה) נותן אותה תוצאה כמו ידני.

אבל ברכב ספורטיבי אני רוצה לנהוג. וזה כולל גיר ידני.

ועוד משהו - גיר רובוטי כפול אולי שוקל לא הרבה יותר מידני אבל מה שבטוח הוא עולה משמעותית יותר.

זה ידחוף כלפי מעלה את תג המחיר - וחבל.

חלק מהקסם של הוט-האצ' לדעתי הוא שהמחיר שלה הוא לא הרבה יותר גבוה מאוטו רגיל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עזבו לרגע את העיצוב, זה תמיד לא היה הצד החזק של הקליאו ספורט עוד מהדור הראשון.

אך גיר רובוטי ומנוע טורבו ? לכאורה זה נשמע כמו חילול הקודש, בכל הדורות הקודמים רנו-ספורט פיתחו מנוע אטמוספרי חזק ומלהיב שכל כך כייף להטיס אותו שוב ושוב ל-7000 סל"ד ולעבוד קצת בשביל לחלץ את הביצועים ולהרוויח גם צליל יפייפה.

יש לזה קסם מיוחד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...