Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרי טרי מפאריז - קליאו RS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קליאו ספורט עם 5 דלתות - מה רע? עכשיו גם בעלי ילדים יוכלו לשקול לרכוש את הרכב.

מנוע טורבו - מה הבעיה? אין שום בעיה של מסורת - רנו היו מחלוצי הטורבו, האמא הקדמונית של הרכב הזה היא הרי ה-5 טורבו. המנועים החדשים מאוד לינאריים, המון מומנט מכלום סל"ד, תסחט מצערת ב-2000 סל"ד והרכב יאיץ בקלילות עד הקו האדום, הם קלי משקל יותר וכבונוס - חסכוניים יותר בנסיעה מנהלתית (ונעימים יותר).

גיר רובוטי - למה לא? הביצועים כמו (או יותר טובים מ-) גיר ידני, אתה מגדיל את קהל היעד ובגלל שזה רכב צרפתי גם את ההכנסות שלו ושל היבואנים מחלקי חילוף וטיפולים. עברתי עכשיו לגיר רובוטי מלא חששות ואחרי הסתגלות של חצי שעה אני כבר נהנה יותר מאשר גיר ידני, אפילו עם מצמד יחיד (אני לא מתקרב למצב האוטומטי של הגיר - שם זה כבר סיפור מטלטל). אני לא נהג ספורטיבי ולא נוהג על הקצה, אבל באירופה אני בדיוק קהל היעד של הרכב הזה - בעל מקצוע חופשי, שמרוויח לא רע ומחפש רכב שני ולא גדול שהוא "קצת יותר".

בכל מקרה, אנחנו עדים לתהליך היסטורי שבו הגיר הידני נעלם במהירות מעל פני האדמה. המצאות המצמד חשובה כנראה רק לאחוזים בודדים מכלל הרוכשים, אפילו של מכוניות ספורט - וגם אז רק באחוז קטן מאוד מהזמן. בשביל זה לא יהיה שווה להמשיך לייצר את הגיר הזה.

פורסם

עכשיו רק נשאר לגלות את סוגיית העלות, תוך התחשבות בנזקי ירידת הערך האסטרונומיים האופייניים ליצרן.

נחיה ונראה...

זה היה מזמן התגובה הזו אבל הייתי חייב להגיב, תסתכל ביד 2 ותתפלא לראות מי הספורטיביות הישנות שנמכרות מעל המחירון ומי אלה שמקבלות מחירון בקושי, (רמז עבה, הצרפתיות נמכרות 4K וצפונה מעל המחירון לעומת הואגיות שמחירון בקושי מתקבל שם עם כל השיפורים שמרעיפים עליהן)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
זה היה מזמן התגובה הזו אבל הייתי חייב להגיב, תסתכל ביד 2 ותתפלא לראות מי הספורטיביות הישנות שנמכרות מעל המחירון ומי אלה שמקבלות מחירון בקושי, (רמז עבה, הצרפתיות נמכרות 4K וצפונה מעל המחירון לעומת הואגיות שמחירון בקושי מתקבל שם עם כל השיפורים שמרעיפים עליהן)

אני מניח שלא מעט מזה בזכות המאמצים של רוני שטרן :-D , ששפך עליה מגבייטים רבים של שבחים!

הבעיה שרוני כבר מזמן נוהג על MX5,

אז נצטרך למצוא מישהו חדש שישווק לנו את היד-2 החדשה של רנו :lol:

(הכל נאמר בהומור כמובן!)

בברכה!

יונתן.

פורסם

בגלל שהמחירונים שחטו את הצרפתיות הספורטיביות בדיוק כמו כל צרפתיה רגילה המחירון צנח למחירים שלא תואמים את ההצע מול הביקוש ולכן טבעי שם ימכרו מעל המחירון.

אבל את עיקר ההשפעה על שוק הצרפתיות עשה רוני שטרן (שמקבל תמלוגים ממועדון רנוספורט :wink: )

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

עוד לא הצלחתי להבין למה אין גירסה ידנית. הרי ברכבים ספורטיביים כמו הקליאו RS הביקוש לגירסה ידנית הוא גבוהה בעשרות אחוזים מהביקוש ברכבים רגילים(אני טועה?). אז למה רנו (שגם מוכרים באירופה, שם בכללי אחוזי הרכבים הידניים גבוהים) מוותרים על נתח השוק הזה?

פורסם

ממש אהבתי את העיצוב.

בניגוד לקודמות גם הפנים נראה נחמד.

לגבי בחירת תיבת ההילוכים, אין מה לעשות, לשם הולכים כולם (הגה חשמלי וגירים רובוטיים). אין לי ספק שעם הזמן היצרנים ילמדו איפה לספק לנו, חובבי הנהיגה, את ההנאות גם עם הטכנולוגיה המתקדמת. כך היה במעבר מהגאים רגילים להגאים מתוגברים, כך היה במעבר ממכוניות נטולות בקרת משיכה ויציבות לכאלו שכוללות אותן, הדורות הראשונים היו מאכזבים מבחינת הנאת נהיגה והדורות המתקדמים למדו להכיל גם את ההיבט החשוב הזה.

• תוכן חדש...