Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרי טרי מפאריז - קליאו RS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם מנוע 1.6 טורבו(200 כ"ס), גיר רובוטי כפול מצמדים ללא אלטרנטיבה ידנית וחמש דלתות בלבד, זו לא הקליאו הנוכחית שכל חובב הגה חייב לנסות ולו פעם אחת. המאפיינים של החדשה שונים, אך יש לקוות שרנוספורט הצליחו להוציא מהגברת את המיטב. מהמעט שקראתי על רשמי נהיגות מבחן בקליאו החדשה(דגמים רגילים), הבסיס מוצלח מאד - כך שיש על מה להתבסס.

כמובן שגם כאן יש תפריט לשינוי מאפייני הנהיגה(מעצבן ומיותר, נקרא RS DRIVE) ומערכת עוד יותר מיותרת בשם R לינק, המדמה את צליל המנוע למנועים מפורסמים ומשמיעה לכם את זה דרך הרמקולים. קליאו שנשמעת כמו פרארי? לא תודה. תנו לי קליאו שנשמעת טוב, מהמנוע ומהמפלט.

העיצוב, לטעמי, משגע.

http://www.netcarshow.com/renault/2013-clio_rs_200/

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש בה משהו מקיה בפרונט

ומשהו מאלפא מאחור

ומהצד נראית כמו פורד פיאסטה החדשה!!!

לסיכום לא ממש נראית ספורטיבית!

אבל כשרנו ספורט בתמונה אני מאמין שהיא מהנה לנהיגה!

פורסם

העיצוב מאד מתאמץ להיות סיאט. לא משכנע. כמו שכתבתי בשרשור אחר על סיאט - מילא לחקות את העיצוב של אלפא (כמו שרוב היצרנים עשו באלמנט זה או אחר מאז ה-156/147) אבל למה לאמץ את ה-DNA המיותר לחלוטין?

מקווה שהיא תיסע טוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יפה מהנוכחית, העיקר שתנסע כמו ה172.

יש לי הרגשה שהגיר + המנוע הנוכחי יהיו מתכון מנצח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מצטער להגיד שבתמונות ממש לא עושה לי את זה.

אולי אתבדה במציאות (כמו שקרה לי עם הנוכחית).

קצת חבל שהם ויתרו על הקונספט של מנוע אטמוספרי חזק, וכמו כל היצרניות עבור למנוע מוגדש קטן - נתן לקליאו אופי קצת שונה מכל המתחרות - הנוכחית נחשבה לטובה בקטגוריה עם מנוע כזה, לא יודע אם היתה חובה לשנות.

מגאן 265

פורסם

בתור אחד שעבר מאטמוספרי לגודש אני יכול להגיד לך שהשינוי מבורך.

לשבלול קטן אין לאג והמנוע מרגיש נהדר.

אם ההתנהגות תשאר כמו בשאר הדורות וזמינות הכוח (שלא לדבר על פוטנציאל השיפורים) תעלה זו תהיי מכונת נהיגה נהדרת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יחד עם כל פרארי חדשה באשר היא :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קיה איביזה החדשה עכשיו ב1.6 טורבו. ותיבת הילוכים שהרבה אנשים לא מתים עליה.

נשמע טוב. ;)

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
אין מה לעשות, פשוטי העם שביננו עדיין מעדיפים גיר ידני

מעניין אם זה עוד משהו שיעלם לחלוטין בשנים הקרובות

העם איתך יבגני!.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

דווקא המעבר למנוע קטן ומוגדש צפוי ובהחלט לא פה הבעיה.

הבעיה היא שיצרן עם מורשת ספורטיבית כמו רנו לא יכול לדעתי לנהוג כמו סיאט ולא להציע תיבת הילוכים ידנית בהוט האץ' שלו. נראה לי מוזר מאוד ואני מקווה שבגרסאות CUP תהיה אופציה ידנית.

לגבי העיצוב- אם על העדר גירסת 3 דלתות אפשר איכשהו להבליג, על הסמל הקדמי שנראה כאילו נלקח הישר מחטיבת המשאיות של רנו כבר קצת יותר קשה להחליק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...