Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין מרצדס CL 500 לבין פרארי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי לפני כמה שבועות כתבה שאייל גולן נעצר במכס כי הוא ייבא מרצדס CL 500 שעולה כ-מיליון וחצי.

עכשיו השאלה שלי ממה הוא התלהב מהמרצס הזאת? במחיר הזה הוא יכול להביא פרארי קליפורניה או איזה מזראטי

סתם מסקרן אותי.

פורסם

מה זה למה??

כל אחד והטעם שלו.אם לא הייתה הצדקה לאוטו הזה לא היו מייצרים אותו וחוץ מזה האוטו אולי משלב גם יוקרה שלא קיימת כל כך בפרארי ומזראטי שהן בעיקר מכוניות ספורט בהן הרוב מתעסק בזה.

אולי המנוע נראה לו יותר טוב במרצדס?ביטוחים?עלויות אחזקה?שוק יד שנייה?

אלף+1 דברים שיכולים לגרום לבן אדם להעדיף רכב אחד על אחר אבל זה 99% טעם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מה הבדל בין מיניואן לקיה פיקאנטו?

אלה רכבים שונים עם יעוד שונה.

מי שנסע בפרארי יודע שזה רכב מאוד לא נוח וצפוף, עם מזגן בגדר המלצה בלבד ורעש מנוע שאחרי חצי שעה מתחילים כאבי ראש.

אבל יש לו תכונות אחרות שבזכותן פרארי נחשבת לסגת יצירה מוטורית.

מרצדס CL היא גומעת מרחקים בקלאסה ונוחות בעלת מנוע מפלצתי.

פורסם

יש ויש. פרארי 599 מאוד נוחה ובכלל לא צפופה לשני היושבים מלפנים. המזגן בסדר גמור וצליל המנוע נפלא בסל"ד גבוה ובקושי מורגש בסל"ד ביניים. ועדיין, פרארי משדרת משהו אחר ממרצדס. זה לבדו יכול לגרום למישהו לבחור באחת ולא בשניה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ראיתי לפני כמה שבועות כתבה שאייל גולן נעצר במכס כי הוא ייבא מרצדס CL 500 שעולה כ-מיליון וחצי.

...

כן, אני יודע שרק אני הטמבל שאיכפת לו מזה, אבל לא יזיק לדייק בפרטים. אייל גולן לא נעצר בשום מקום, ובטח לא במכס (מה, הוא רכב שצריך לעצור אותו דווקא שם?). למעשה אין לו שום קשר לעניין, פרט לזה שהמרצדס הנ"ל היתה מיועדת עבורו.

מי שנחקר ע"י רשות המסים הוא בעלי חברה ליבוא אישי של רכבי יוקרה, החשוד בזיוף ובהגשת מסמכים כוזבים כדי להתחמק ממס.

פורסם
מה זה למה??

כל אחד והטעם שלו.אם לא הייתה הצדקה לאוטו הזה לא היו מייצרים אותו וחוץ מזה האוטו אולי משלב גם יוקרה שלא קיימת כל כך בפרארי ומזראטי שהן בעיקר מכוניות ספורט בהן הרוב מתעסק בזה.

אולי המנוע נראה לו יותר טוב במרצדס?ביטוחים?עלויות אחזקה?שוק יד שנייה?

אלף+1 דברים שיכולים לגרום לבן אדם להעדיף רכב אחד על אחר אבל זה 99% טעם.

אתה חושב באמת שאכפת לבן אדם הביטוח?עליות אחזקה? הבן אדם מגלגל בהופעה 50 אלף שקל

פורסם

אויש נו באמת,בעצם הטענה שלך היא שמי שיש לו כסף,לא מסתכל על עלויות אחזקה?

אז סתם לידע הכללי,מהכרות אישית עם כמה אנשים שמגלגלים מספיק שקלים להופעה/משחק/חודש,או בקיצור,אנשים שלא חסר להם כסף,הם מחשבים את עלויות האחזקה לרכבם/ביתם/הוצאותיהם,הרבה יותר ממני ועוד הרבה אנשים.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
כנראה הוא בדק את 2 הרכבים, וב-CL500 הוא נשמע טוב יותר

:lol: :lol:

הרגת אותי.

וזה לא הוא נעצר במכס זה מי שייבא לו את הרכב בחשד שהעלים מס וייבא אותה תחת שם אחר..ממה שהבנתי.

Opel Adam S 2017

פורסם

השאלה שלך הזויה מהבסיס, למה אתה לא שואל למה בחור שרכש ריינג׳ מהחברה לא קנה מזראטי ג׳י טי . התשובה פשוטה , אין קשר בין שני הרכבים כמו שאין קשר בין ה סי אל לקליפורניה .

ואל תדאג לזמר המסכן , הוא נוסע על אחד הרכבים היוקרתיים שיש לעולם הרכב להציע(אס 500 במרכב קופה) תרחם עליו שאין לו מתחת למכסה את ה6.3 ליטר.:cry:

ועדיין אני משאר שלהחזיק סי אל , שונה מהותית (כלכלית,תדמיתית) מלהחזיק איטלקייה אקזוטית גם אם מחיר הרכישה קרוב אחד לשני(למרות שבייבוא אישי הוא לא)

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

הCL הנוכחית היא אחת ממכוניות הקופה היותר מפנקות שיש בשוק, היא גם מאוד איכותית בהשוואה לCL אותה היא החליפה.

אני אישית מבין, מה גם שעלויות התחזוקה יהיו זולות יותר.

haters will hate

• תוכן חדש...