Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בודקת עבור הוריי שמעוניינים להחליף את רכבם (כיום בבעלותם מאזדה 1999 יד 1מנוע 1800 -אבא שלי מאד מרוצה מהרכב)

חברה של המשפחה מוכרת את הרכב של בעלה שנפטר, הרכב המדובר כפי שרשום בנושא

טויוטה קורולה 2006, הרכב יד 2 פרטית , יד 1 היה בליסינג

ק"מ של הרכב 115,000 - אחרי טיפול 10,000 והחלפת גלגלים, נראה שמור מאד ויפה אנחנו גם מאד סומכים על בעל הרכב שהיה מאד קפדן ואחראי

המחיר שהיא דורשת עליו 50,000 ש"ח שזה מחיר מחירון יד 2 לאחר שיקלול ( זה התקציב של ההורים אפילו קצת פחות)

ממוצע נסיעות שנתי כ- 23K

אבא שלי הוא הנהג העיקרי, ואחרים בקטנה ( אנוכי למשל :-))

מה דעתכם על רכב זה? האם מומלץ?

לתשובתכם המהירה אודה כי יש לה עוד מישהו שמעוניין ברכב והבטחנו לה תשובה בהקדם....

תודה מראש לכל העונים

ושבוע טוב:-)

פורסם

למי שהדרישות שלו מהרכב הן נסיעה מ A ל B באמינות מוחלטת וצריכת דלק טובה - זה הרכב. דגמי 2006 חזרו להיות מיובאים מיפן והם נטולי תופעת הבוצה במנוע (חיפוש) הידועה לשמצה בדגמים המוקדמים יותר.

אם הייתם מרוצים מהמאזדה שלכם מהקורולה תהיו מרוצים אף יותר וכבונוס תקבלו רכב נוח יותר לנהיגה, בטיחותי ובעל צריכת דלק טובה יותר. אם הכל כשר עם הרכב המדובר לא הייתי חושב פעמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רובוטית זה ממודל 2008 (צורה חדשה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

+1 רכב מעולה חסכוני מאוד ומרווח באופן יחסי אפשר בכיף לקנות גם את גירסת הליסינג (4 כ"א ו ABS)

תרגישו שדרוג לעומת המאזדה.

• תוכן חדש...