Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי זה קרה ממש מזמן, אי שם בשנות ה-90 העליזות. אני חייב לציין צמד, האחת היא ב.מ.וו 735I, מהדגמים המרובעים שבין 95 עד 2002, משדרת תחושה של בלוק הדוק על הכביש מהירה ואוחזת היטב ומספקת חווית נהיגה שכבר לא מוצאים בסגמנט הזה היום הגה כבד ומתקשר ולמרות המשקל והגודל מבצעת במיידית כל פקודה של הנהג, תענוג.

האחרת היא מרצדס SL320, ילידת 95 אם אני זוכר נכון בצבע שחור עם חישוקי AMG הישנים בצורת כוכב ועם עור שחור בפנים, לוק רע במובן הטוב של המילה. עליה יצא לי לנהוג הרבה פחות מבב.מ.וו אבל החוויה תיזכר לעד ואני עדיין מתרגש כשאני רואה אחת כזאת מדי פעם בכבישים, לדעתי אחת המכוניות הכי יפות שיש.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בן 18 אז כמות המכוניות שאני נהגתי עליהם לא בשמיים כמובן

רנו קליאו ידני 1995, יונדאי אקסנט ידני 2001 ומאזדה 3 2008.

אז מאזדה 3 בגלל המהירות אבל אני לא אוותר על הרנו קליאו המדהימה שלי :lol:

פורסם

שאני חושב על זה, זה קרה ממש מזמן - פיג'ו 306 1.8 ידנית.

מכונית מדהימה, השלדה והניהוג הכי טובים שטעמתי (לצערי לא נהגתי במכוניות פרימיום אלא רק בעממיות...)

כבר לא עושים כאלו היום...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אי שם בשנת 90 בערך...

לא נהגתי. תפסתי טרמפ עם או"מניק ממרכז רמת הגולן באיזור רמת מגשימים דרך גמלא לטבריה

בלא אחרת מאשר פרארי טסטהרוסה אדומה. שבוע לא הפסקתי לחייך.

השנה היא 1997 שעה שתיים בלילה שוב טרמפים (הפעם על מדי א')מצומת קדרים בגליל לכיוון דרום

עוצר לידי מילואימניק עם SUZUKI GSX-R 1100 ואני כמו אידיוט עולה מאחור. כעבור כחצי שעה, עם ברכיים קפואות ופס יתושים מאובנים על הצוואר ירדתי בצומת גלילות כשלראשונה בחיי הוסעתי במהירות של מעל 220 קמ"ש בכלי שלא שוקל יותר ממאתיים ק"ג.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

צמד אמריקאיות מוסטנג "סאלין" :

האפורה קונברטיבל "רגילה" עם 380 כ"ס ותיבה אוטומטית. קדימון מעניין לאח הגדול :

הצהובה הסגורה - SALEEN ידנית עם סופרצ'רגר ו - 550 כ"ס - מפלצת אמיתית עם אחיזה מפתיעה ורעש מענג .

המיוחד בהן - השילוב בין ניגודים - שימושיות יום יומית עם נוחות סבירה יחד עם ביצועי פרא במעטפת גבוהה.

IMGA0306.JPG

IMGA0321.JPG

IMGA0320.JPG

IMGA0323.JPG

Trip April 2010 -  (540).JPG

Trip April 2010 -  (541).JPG

DSC01445.JPG

DSC01446.JPG

פורסם

ML63 AMG

נהגתי על אינספור רכבים, חלקם עוברים מחיר של 700,000 ש"ח בישראל בקלות.

אבל כרכב הכי טוב רק המרצדס הזו עולה לי, לא יודע למה...

היא פשוט עושה הכל מעולה! מרווחת, איכות ללא פשרות, כל פרט מוקפד, מליון תוספות,

התגובה של המנוע, הכוח, הסאונד שהאוטו הזה מייצר (גם המערכת הזויה ועולה כמו רכב),

היכולת שלה לשכך בורות (אחרי שאני רגיל ל-GTI בכיתי מאושר), טיל שיוט בין-יבשתי בשבילי קק"ל, וכו'....

העובדה ש-S2000 ו-S3 שבאו "לתת בראש" בכביש מפותל, נאלצו לרדת לשוליים כדי לתת לי לעבור אומרת הכל :evil:

mercedes-ml-63-amg-p-3_460x0w.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רוב הרכבים שנהגתי עליהם הם יפנים/דר' קוריאנים, קב' 2. הפוקוס, בזכות האחיזה והיציבות מתעלה על כולם.

בתור נוסע התלהבתי מהc5 דור שני. לשבת בה זה להתנתק מהעולם..

פורסם

בהתחשב בזה שנהגתי על פחות מ-10 רכבים שונים ופחות מ-5 מהם ליותר מפעם אחת, אין הרבה ממה לבחור.

הרכב הכי טוב שנהגתי עליו הוא נוכחי שלי, MX-5 NB.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

היו רבות וטובות בשנה האחרונה אבל אני מאמין שרוני יהיה שותף לדעה:

פרארי 458.

יש קיצוניות ממנה (רכבי היפר ספורט) אבל כרכב על שאפשר לחיות איתו גם ביום יום, ואפילו לחיות איתו טוב- רכב כמעט מושלם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא הכי טובה אבל הכי מפתיעה לטובה בחווית הנהיגה - אוסטין מטרו !!!

התנהגות של קארט - פשוט מדהימה בסיבובים כמו נוסעת על פסים.

• תוכן חדש...