Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי סקר "אור ירוק", רק 10% מהישראלים מתנגדים להצבת מצלמות המהירות החדשות שאמורות להפיק קנסות בקצב מוגבר -

איך הם הגיעו לנתון הזה?

פורסם

מאיפה הם הוציאו את ההפלצה הזאת? באמת מעניין לדעת...

אני הכי בעד בטיחות בדרכים, ואם צריך גם מצלמות במקומות היעודיים לכך! לא בישורת וכבישים עם הפרדה של בטון ו 4 נתיבים...

מסחטת כספים אחת גדולה שלא יזיינו לנו במוח "הפחתה של תאונות" ממש..

צ'יטה here i come.. אין ברירה.

פורסם

זה לא גלאי רדאר. זה סתם מכשיר GPS פרימיטיבי שמתריע לפי נ"צ שנקבעו לו מראש.

עדיף לנהוג עם WAZE פתוח, גם חינם וגם מתעדכן אוטומטית כל הזמן.

Stay Dirty

פורסם

"אור ירוק "הפכו ממזמן עיתונאי החצר של הממשלה, כמה חבל.

פעם המחזקתי מהם מארגון שנלחם באמת בתאונות הדרכים, איך נפלו גיבורים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אין לי מושג כיצד השיגו נתונים שכאלו. לאחוז התמיכה במצלמות עוד אני יכול להאמין (אם אני ממש מתאמץ...) כי תעמולת המהירות הזאת פשוט חדרה למוחו של הנהג הישראלי, וגם למוחם של נהגים בלא מעט מקומות אחרים בעולם, לדאבוננו הרב. את אחוז ההפחתה בתאונות שאותו טוענים שהמצלמות משיגות לא קשה להנפיק: כל תאונה נגרמת במהירות כלשהי, וברגע שהאצבע קצת קלה על הרישום אפשר לייחס כמעט כל תאונה למהירות, גם אם בפועל קיים גורם הרבה יותר מהותי לתאונה עצמה כמו אי-שמירת רווח, סטיה מהנתיב וכדומה.

ובכלל, כל הארגון הזה (ואני משתדל לא לקטול אותם על הסף, כי יש להם רצון טוב וגם כמה פעילויות מועילות) פועל יותר מידי מול הממשלה ובעניינים ברומו של עולם (כל הנושא של מחויבות הממשלה לתשתיות, אכיפה וכדומה) ופחות מידי ברמת העולם האמתי שהוא - הכביש!

עריכה:

בדקתי את הידיעה ואני חושב שאנו חבים ל"אור ירוק" התנצלות קטנה: הנתון הזה מתייחס למצלמות אכיפה בכלל ולא רק למצלמות מהירות, ועל בסיסו קוראים ב"אור ירוק" להצבת המצלמות ב"כבישים ובצמתים המועדים לפורענות בלבד" ומבקשים להפוך אותן לגלויות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
"אור ירוק "הפכו ממזמן עיתונאי החצר של הממשלה, כמה חבל.

פעם המחזקתי מהם מארגון שנלחם באמת בתאונות הדרכים, איך נפלו גיבורים.

זה הרבה יותר גרוע מעיתונאי חצר. אור ירוק מכתיבים את המדיניות, לא פועלים לפיה בדיעבד. רציתם ערבוב הון-שלטון? בבקשה, שימו לב איך מולטי-מיליונר שעשה את הונו בהייטק מכתיב מדיניות ממשלתית ומסבסד צבא שוטרים בניידות אור ירוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עריכה:

בדקתי את הידיעה ואני חושב שאנו חבים ל"אור ירוק" התנצלות קטנה: הנתון הזה מתייחס למצלמות אכיפה בכלל ולא רק למצלמות מהירות, ועל בסיסו קוראים ב"אור ירוק" להצבת המצלמות ב"כבישים ובצמתים המועדים לפורענות בלבד" ומבקשים להפוך אותן לגלויות.

הם חייבים בהתנצלות לנו, אם כבר; כרגע רוב המצלמות שהוצבו הן מצלמות מהירות ולא פורסמו נתונים כלשהם לגבי מקומות ההצבה והקריטריונים. אם אני אערוך סקר ואשאל את האנשים "האם אתם בעד להוריד את העבריינים מהכביש" 98% יגידו "בוודאי", רק שני האחוז הנותרים יבינו שהם כנראה עברייני תנועה בעצמם - ראיתם לאחרונה את המהירות הממוצעת בכבישים 1, 2, 4, 6? - ויגידו "לא".

כשמישהו אומר שהוא בעד אכיפה מצולמת נגד פורעי חוק במקומות מסוכנים ומועדים לתאונות, הוא לא מתכוון להצבת מצלמה באיילון אחרי רוקח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זה לא גלאי רדאר. זה סתם מכשיר GPS פרימיטיבי שמתריע לפי נ"צ שנקבעו לו מראש.

עדיף לנהוג עם WAZE פתוח, גם חינם וגם מתעדכן אוטומטית כל הזמן.

אני גם ממליץ על WAZE אני משתמש בה קבוע ולא פעם היא הצילה אותי ממשטרה, וגם אני מדווח שם כל פעם.

פורסם

לא מאמין לאף מילה של העמותה הקיקיונית הזאת, בטח אחרי שהשמיצו את טל שביט ז"ל עם חו"ד של איזה "מומחה" בעיני עצמו, העיקר לקבוע שהאשמה מוטלת על הנהג (או הרוכב).

אולי במשרד האוצר 75% תומכים בהצבת מצלמות חדשות... :?

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

מדהים איך הם לא מתביישים. אני לא קונה את זה ש-75% מהציבור חושב שזה רעיון טוב.

מדהים גם לקרוא שהאבואב הזה מדבר בלהט על מיקום המצלמות הראוי, על השילוט שלהם ועל הצורך בלהעביר את הכסף למלחמה בתאונות הדרכים, כשהוא יודע בבירור שאף אחד מהדברים האלה לא יקרה.

לסיום - המחקרים מהעולם אכן קיימים, אבל משום מה אני לא סומך על הנתונים שמעבירה אור ירוק. אולי כי הם כותבים "מחקר שבוצע בבריטניה (גיינס ואל)" או "וילסון ואל", מה שמביא אותי לשאול מי זה האל הזה שאחראי לכל המחקרים?

רמז: et al. או בעברית "וחב'", "ושות'", "ואחרים". רק לא ואל. אולי אל באנדי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עמותה בזיונית. הקשר בינה לבין תרבות נהיגה נכונה שואפת לאפס וזה במקרה הטוב. במקום להתעסק בעיקר מתעסקים רק בתפל.

אברה קדברה

פורסם

אחרי שה-75 יחטפו דוחות מהירות מהמצלמות החדשות, נראה אם הם עדין יהיו בעד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק לי זה נראה שהם פשוט בחרו מספר בין 70 ל90, ואז התאימו את כול הסקר מסביב?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה

• תוכן חדש...