Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נוהג על טרקטורון ספורט בלי קשת בYFZ 450 .

ומה לעשות שישראל היא המדינה היחידה בעולם שאינה מאפשרת נסיעה בכביש לטרקטורונים בלי קשת?

פורסם

לפני כמה שבועות הייתה לי היתקלות עם שוטרים שחיפשו טרקטורונים,

חבר שלי ואני רכבנו להנאתנו (בהרכבה וללא קשת) באיזור יער קדימה\אילנות שבמרכז, אני חייב לציין שלא (!) התפרענו ולא עשינו שטויות!

נשארנו במהירות נמוכה מ-50-60 קמ"ש אפילו לא עברנו מעל להילוך 3.

עצרנו ביער כדי לעזור לאדם עם ריינג'ר שהתחפר, אחרי כמה דקות כיתרו אותנו 2 טנדרים אזרחיים ועוד די מקס משטרתי עם שני שוטרים בכולם.

בהתחלה הם היו מאוד אגרסיבים למרות שאנחנו לא, ניסנו להסביר את עצמנו כמה פעמים ואמרנו להם שלא השתוללנו אך זה היה כמו לדבר לקיר.

הם איימו שיחרימו את הכלי ויקחו את שנינו לתחנה, רק אחרי שהם יצרו קשר עם האולטרה לייט שלקח חלק במבצע והוא אימת את זה

שנסענו כמו בני אדם ולא הפרענו לאף אחד הם הסכימו לשחרר אותנו ללא דוח, אך היינו צריכים להגיע עם הכלי שעליו ישנה קשת לתחנה.

ברגע שהטייס אישר שאנחנו "בסדר" הם התחילו להקשיב לנו והפסיקו להתייחס אלינו כאל עבריינים כבדים, ממש.

פורסם

הרבה פעמים אני מבקר באשקלון בדרך חזרה בסופי שבוע מאשקלון לבאר שבע יוצא לי להתקל בחבורה של רוכבים כאלה שנוסעים על הכביש, חוסמים את הנתיבים, מראים אצבעות למי שמצפצף להם, בלי חולצות מרימים גלגלים תוך כדאי מהירות נסיעה גבוהה ועוד עם מישהו מאחור.

פשוט ילדים מפגרים חסרי שכל.

סכנת חיים שהם מתפרעים ככה בכביש.

הצחיק אותי התגובה של הבחור שנעצר בסרטון,

פורסם

ראיתי כמה פעמים חבר'ה עם טרקטורונים על הכביש(גם באשקלון), אבל הם נוהגים יחסית בסדר.

עושים קצת רעש לפעמים, אבל לא יותר מזה.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

הבעייה שאין פה שום עליית מדרגה! המשטרה מארגנת ארוע אחד של תפיסת ילד אחד משתולל על טרקטורון, עם כמה ניידות ומסוק, משחררת את החומר לטלויזיה, וחוזרת לממל"ז נהגים על 120 באיילון. בסה"כ מכונת יחסי הציבור של המשטרה, ולא יותר.

:turn-l:
פורסם

אני רוכב על DVX 400 גם ללא קשת,וכן ניצלתי ממוות בגלל שלא היה לי קשת!

ולגבי אותם נהגים שנוסעים ככה על הכביש,מה אני יגיד לכם אני נגד זה (לא על עצם העובדה שהם על הכביש) שהם מרימים ווילי,נוסעים בלי חולצות,קסדות,זה הורס לנו את השם,ותאמינו לי לי הרוב הגדול הם בסדר גמור,הם הרוב הקטן שהורס לנו את השם במדינה.

ההגה הוא עגול!

פורסם

ילד ילד, אבל שבועיים של חיפושים וחצי שעה מרדף שרק מסוק יכול לסיים, וואלה זה חתיכת נהג, ואולי התגובה שלי לא הולמת את מה שאתם מצפים לשמוע, ואולי הוא סיכן את עצמו ועוד הרבה בדרך, אבל הילד הזה יודע לנהוג, חבל שהוא מבוזבז ככה בשטח יכול לצאת ממנו משהו בתחום, כמובן שאני לא בעד מה שהוא עשה, אבל תמיד כיף לראות אותם מתגרים בשוטרים ועושים להם את המוות.

פורסם
תאמינו לי לי הרוב הגדול הם בסדר גמור,הם הרוב הקטן שהורס לנו את השם במדינה.

אתה מרשה לי לקחת את הציטוט לחתימה שלי?

:turn-l:
פורסם

טוב, מצטער מאוד שאני זה שצריך להיות "הבחור הרע" אבל טוב מאוד. שיכניסו לו באבי אביו. קודם כל באמריקה הבן אדם הזה היה נכנס אוטומטית, חבל על הזמן, ישר לכלא בלי למצמץ עד אשר הוא יראה שופט. פה עוד אומרים לו "אתה תבוא לתחנה לתת עדות" אלעק, תזרקו אותו מאוחרי סורג ובריח. ראיתם את הנהיגה שלו? נגד כיוון התנועה, סיכון חיי אדם, הוא לא שם קצוץ על חיים של אף אחד רק במטרה להימלט ולהגן על התחת שלו. מה היה קורה לו היה עוצר? דוח? שלילה? נו, מה יקרה עכשיו אחרי כל הבלאגן הזה? גם בשטח הם לא בדיוק צדיקים גמורים. הם נוסעים ביערות, בשטחים, במטעים, בפרדסים ופשוט עולים על כל חלקת אדמה ושביל שבא להם. הם אונסים את האדמה ואת הטבע בלי התחשבות. אני רוכב דו גלגלי מזה 20 שנים וחלק מזה גם על אופנועי שטח דו שימושיים. סבבה, רוכבים ביערות ובמטעים אבל רוכבים בשבילים קיימים בצורה שלא הורסים לאנשים את המטעים או את צינורות המיים שלהם. מה לעשות, רוב רובם של רוכבי הכילים הללו הם אערסים. ושאני אומר אערסים אין כאן כוונה למוצא או עדה מסויימת.

מכירים את הכביש מצומת ראש הנקרה ועוד אזור התעשייה של שלומי? למרבה האירונייה יש שם עיקול ובצד שמאל כאשר מגיעים מצומת בצת לכיון שלומי יש את בית הקברות של שלומי. בכל מקרה לפני כמה ימים, שני חלאות אדם, המיץ של הזבל, הרפש האנושי בהתגלמותו רכבו על שני טרקטרונים. הם באו במהירות פרועה וגבוהה במיוחד לעיקול וסתו לנטיב הנגדי. בנתיב הנגדי הייתה משאית. על מנת לא להיכנס בשני הזבלים המשאית סטטה ונפלה לתוך תעלה בצד הכביש. במקום לבוא ולהגיש עזרה לנהג ולראות מה שלומו הבני יונות המסריחים הללו נטשו אותו שם תוך כדי שהם מניפים לו אצבע שלישית.

אם ישנה התנהגות יותר מגעילה וברברית מזאת אני אתפלא.

חבל מאוד חברים אבל ככה זה. תפוח רקוב אחד הורס ארגז שלם. על כל בהמה שמשתולל על טרקטורון ציבור שלם סובל. על כל מניאק ששותה לשוכרה, נוהג והורג מישהו מטילים יותר גזרות והחמרות על כלל האנשים ששותים להנאתם ועדיין שומרים על צלם אנוש. על ציבור רוכבי הטרקטורונים להוקיא את ההתהגות הזאת מתוך תוכם אחרת אף אחד אחר לא יעשה זאת והסטיגמה והסירחון ימשיכו לדבוק בהם.

מצטער אם עיצבנתי מישהו אבל האמת לאמיתה חייבת להיאמר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני מודע לזה שאני עלול לחטוף בראש על התגובה שאני רושם אבל אני מחליט לקחת את חופש הביטוי שלי בעניין

לגבי הבחור בסרטון.. אם (ותסלחו לי על הביטוי) הצואה האנושית הזה היה נהרג היו מאשימים את המשטרה הרי ברור שהם אשמים

הוא הרי רק נבהל בתומו כי רדפו אחריו המון שוטרים מפחידים.

ובלי קשר אליו יצא לי להיתקל בצורה לא נעימה עם רוכב טרקטורון דווקא באיזור אשקלון והתגובות פה הזכירו לי את האירוע הבא:

הייתי בצבא ואני והפלוגה שלי טווחנו בשטחי האש של בסיס ניצנים ,בשטח פתוח לא במטווחים, תוך כדי תרגיל חוליה של 4 חברה נכנס טרקטורון בדיונה ממש בין ה ג"ג ,כמובן שחדלנו מיד, ונוסע לכיווננו. ניגשתי אליו בשיא האדיבות כדי להסביר לו שהוא היה ממש קרוב ללחטוף כדור בתחת והסברתי לו איך לצאת מהשטח וביקשתי ממנו להתפנות משם (ממש במילים האלה) לא עברו יותר מ 2 רגעים כאשר הוא מתחיל לצעוק עליי ולקלל אותי שמי אני בכלל שאגיד לו איפה לנסוע ואיפה לא...

אני תוך כדי סיננתי בין השיניים שזאת תהיה בעיה שלו אם הוא יפגע מהאש והסתובבתי, אז הוא קם ומוציא עליי סכין תוך כדי איומים וקללות שונות (להזכירכם הייתי חייל) אני באיזשהו אינסטינקט מרים את הנשק ומכניס מחסנית (קיבלתי על זה בראש אחר כך) ואז חבר שלו המורכב צעק עליו משהו בסגנון "סע סע יא דפוק" והם כמובן ברחו.

הסיפור פה לא בא להראות שאני גיבור על ילדים בני 18 על טרקטורון אבל לצערי ויסלחו לי כל אלה שנעלבים בשם כולם אבל זה הרושם שקיבלתי אז והמשכתי לקבל מסוג האנשים שרוכבים על הכלים האלה.

אני באמת ובתמים מנסה להבין מה עובר לבנאדם בראש באותו שבריר שניה שאומר לו תברח גבר.. יהיה בסדר.

שוחחתי על זה עם אבא שלי היום ממש במקרה בהקשר של אותה תאונה שהייתה בכפר סבא כתוצאה ממרדף משטרתי וחריגה מסמכות של מתנדבים וכו' כו'.

ככה נראית תרבות הנהיגה בארץ שלנו ככה נראה החינוך בארץ שלנו וככה נראית המדינה שלנו.

מזל שיש עוד צדיקים בסדום, ההרגשה שלי היא שפשוט הם פוחתים מדור לדור.

בברכה,

וסליחה במידה ומישהו נעלב מאילו מהדברים שנאמרו פה.

evgest

Subaru BRZ 2018 MT

פורסם
אתה מרשה לי לקחת את הציטוט לחתימה שלי?

למה משהו מצחיק אותך בזה? הבנת משהו לא נכון? אם לא הבנת אז אני אסביר זאת שנית

רוב רוכבי הטרקטורונים הם בסדר גמור,אבל הם הרוב הקטן (קבוצה) שהורסת את השם.

עכשיו הוטב לך?

EVGEST

לדברייך אתה צודק לגמרי,התנהגות מגעילה,הם הרוב הקטן שאני מדבר עליו שהורסים את השם של הרוכבי טרקטורון,אופנועי שטח.

ההגה הוא עגול!

פורסם

עוד לא הבנת ש"רוב" ו"קטן" לא מסתדרים טוב שכשהם צמודים אחד לשני ?....

המשפט שלך היה יותר תקין כך:

רוב רוכבי הטרקטורונים הם בסדר גמור,אבל יש קבוצה קטנה שהורסת את השם

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי הרוכב בסרטון,

לפעמים אני מצטער שהמשטרה בישראל לא פועלת כמו המשטרה בארה"ב, שם בתום מרדף כזה היו דואגים שאיזו ניידת תנגח אותו ותפרק אותו על איזה עץ, ושילך קיבינימט הרוכב.

שימו לב כמה רמזורים הוא חוצה באדום, כמה פעמים נוסע נגד כיוון התנועה ובסוף הרוכב האדיוט עוד שואל "למה לתחנה ?"...

חבל שלא פירקו אותו על איזה עץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...