Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה ייצוגית - פולקסווגן פולו 2010-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביעה ייצוגית - פולקסווגן פולו 2010-2011

אז ככה, קניתי בתחילת השנה פולו 1.4 ידנית שנת 2011 מהחברה

מהשבוע הראשון הרכב מפתיע כל יום בתקלה חדשה

וכל שבוע אני מבקר במוסך עם תקלות קריטיות.

להלן רשימת התקלות:

שמן - מנורת שמן נדלקה בשבוע הראשון - חוסר בשמן - מילוי שמן החלפת פילטר שמן וציידו אותי עם בקבוק שמן (הם ציפו

שהתקלה תחזור, והיא חזרה.)

מנוע כבה - בעמידה ב N המנוע פשוט כבה לי כמה פעמים בלי שום התראה מוקדמת והניסיון הראשון של ההנעה הוא ניסיון כושל.

צריך לתת לאוטו דקה ואז להניע - גם פה המוסך לא ידע איך לטפל בבעיה

מיזוג -

* המזגן הפסיק לקרר. מוציא פשוט אויר חם (בשיא החום יולי אוגוסט!) - המוסך הראשון שבו קניתי את הרכב לא ידע איך

לטפל בבעיה אז עברתי למוסך אחר - הוחלף חיישן חום

* המזגן הוציא מים מפתחי המיזוג (כמו תהליך התעבות, כל האוטו אדים ומים זורמים על כל מערכת האודיו ועל כל

המתגים באוטו!!) - המוסך לא ידע איך לטפל בבעיה והשאירו את הרכב במצב הזה

חשמל - החלונות הפסיקו לעבוד (אין יותר סגירה אוטומטית ) השלט רק נועל את האוטו לא סוגר ופותח חלונות

תאורת לוח המחוונים פשוט נכבית בלי שום סיבה (עם אורות דרך דולקים! ) ואני נשאר באמצע הלילה בלי שום תאורה

באוטו. - המוסך עדכן תכנה

מערכת האודיו - מהשבוע השני עם האוטו התלוננתי על צרידות בזמן שמיעה ממושכת של מוזיקה - עד היום לא הוחלפה לי

מערכת\רמקולים -

חיישני הרוורס - אני יודע שזה חלק נפרד והם לא מגיעים עם האוטו מהיצרן

אבל הם התקינו מערכת של חיישנים באיכות ירודה שמחליטה לבד מתי לעבוד ולצפצף ומתי לא.

בנוסף לכל הבעיות האלה אני מתנהל עם מוסכי פולקסווגן שלא מוכנה להודות שיש בעיה ברכב ופשוט ממשיכה לטפל בכל בעיה כאילו היא הבעיה הראשונה ברכב.

אז לקחתי את היוזמה והתחלתי לברר עם אנשים שיש להם רכב דומה ולא הופתעתי לגלות שיש עוד הרבה כמוני.

בנוסף לתקלות שלי, לכל רוכשי הפולו האוטומטית נתקלו בתקלות נוספות שנובעות מתיבת הDSG הבעייתית שכולנו שמענו עליה

אז כרגע אני מתחיל לאסוף לקוחות שקנו את הרכב כמוני ונתחיל בתביעה ייצוגית או שנקבל מענה הולם מהחברה לטיפול בנושא!.

לא ניתן לשום חברה לשחק בנו כאילו אנחנו חבורה של מטומטמים.

דרך אגב, לכל מי שיש דגמים אחרים של פולקסווגן ומזהה פה בעיות דומות שיצטרף לתביעה, הוא לא יכול להפסיד.

חג שמח,אורי

[email protected]

*העליתי את השרשור הזה שוב מכיוון שהוא נמחק מסיבה לא ברורה..

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שהיה שרשור דומה לפני שבוע או שבועיים? אולי אתה פתחת אותו?

בכל מקרה נראה לי שיש פה קצת הגזמה של בעיות. מה שאתה מתאר זה לא רכב עם בעיות מסויימות אלה רכב מקולל.

לפני כשנה וחצי היתה לי בעיה במנוע של גולף TSI היילין, צ'מפיון עמדו מאחורי הבעיה, החליפו מנוע, ונתנו לי שנה נוספת של אחריות על מנוע וגיר וזאת על אף שנשאר לי תקופת אחריות של 8 חודשים. מיותר לציין שלא נדרשתי לשלם כלל.

אם יש לך כלכך הרבה בעיות, דבר שאני לא מאמין, סלח לי שאני קצת סקפטי וציני, דרוש להיפגש עם נציג צ'מפיון, מנסיון אישי כהולכים בדרך של הידברות הכל מסתדר...

ולגבי תביעה יצוגית, אי אפשר לדחוף את הבעיות שלך, לבעיות של פולו 1.2TSI בעלת DSG למשל, בתביעה יצוגית הולכים אנשים עם אותה הבעיה סביב אותו המוצר בדיוק...

פורסם
האמת שגם אני מאוד מסוקרן למה השרשור הקודם נמחק, אשמח אם אחד המנהלים יאיר את פנינו.

אני חושב שנציגת צ'מפיון טורוס באתר ענתה לפותח השרשור והציעה לו את עזרתה. מכיוון שהוא לא ענה אני חושב שמחקו את השרשור..

פורסם

בתור בעלים של לא פחות מ-6 מכוניות מתוצרת VW, אשר שלוש מהם נמצאות בשימושי כיום, כאשר אחת מהם היא פולו 1.2 TSIהרשה לי להגיב לדבריך.

הרכב אשר ברשותך הינו 1.4 ידני, דהיינו:

1. בפולו שלך דגם מנוע ותיק מאוד בעל ותק טיפולים נצבר של יותר מעשור שנים.

2. בנוסף מדובר בפלטפורמה מאוד פופולארית (פולו החדשה), מכך גם מערכות החשמל שבה מוכרות מאוד למוסכים המורשים.

משתי סיבות אלה אין שום סיבה שבעולם שהמוסך לא "ידע" לטפל לך בתקלות מנוע ו/או חשמל.

ההצהרה על חוסר הידע בטיפול בתקלות מסגירה אותך ידידי.

מטיל אני ספק כבד מאוד במהימנות דברייך!:fist:

זמין 8)

פורסם

לא משנה כמה המוניטין של רכב מסויים הוא טוב, יש דבר שנקרא לימון, אם לטויטה\ניסאן\הונדה יש לימונים אז גם לVW יש.

אני דווקא מאמין לבחור, זה לא שהוא הראשון שמתלונן על טיפול שכזה.

haters will hate

פורסם

אני לא מבין , לך תתבע וזהו מה אתה עושה רעש וצילצולים זה רק אומר שהתלונות שלך הם סרק

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם
לא משנה כמה המוניטין של רכב מסויים הוא טוב, יש דבר שנקרא לימון, אם לטויטה\ניסאן\הונדה יש לימונים אז גם לVW יש.

אני דווקא מאמין לבחור, זה לא שהוא הראשון שמתלונן על טיפול שכזה.

צילום של רישיון הרכב ללא פרטים מזהים של בעל הרכב או/גם טופס טיפולים ממוסך מורשה עשוי לעורר בי את תחושת האמון.

בכדי שאני האמין לדברים שנכתבים בפורומים שונים אני צריך לשמוע, לראות ולדבר עם האדם מאחורי שם משתמש אקראי.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה יש לי תחושת דז'ה וו? :?

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
אני חושב שנציגת צ'מפיון טורוס באתר ענתה לפותח השרשור והציעה לו את עזרתה. מכיוון שהוא לא ענה אני חושב שמחקו את השרשור..

הוא כן ענה לנציגת שירות למרות ההודעה המזלזלת שלה (אבל לפי התלונות בפורום היא פשוט נאמנה לאמנת השירות של פולקסוואגן).

צילום של רישיון הרכב ללא פרטים מזהים של בעל הרכב או/גם טופס טיפולים ממוסך מורשה עשוי לעורר בי את תחושת האמון.

בכדי שאני האמין לדברים שנכתבים בפורומים שונים אני צריך לשמוע, לראות ולדבר עם האדם מאחורי שם משתמש אקראי.

מרק,

הוא לא ביקש שתאמין לתלונות שלו הדבר היחיד שהוא ביקש זה שמי שחווה תקלות דומות ייצור איתו קשר.

אני כן נוטה להאמין לבחור בניגוד לרוב משתמשי הפורום שלא מבינים ״איך זה שפולקסוואגן מתקלקל????״

החליפו מנועים פה לכל כך הרבה רכבי VAG ועדיין כולם חושבים שזה הרכב הכי אמין בעולם.

מזל שפולקסוואגן ניתבו את כל כספי התרומות מהלקוחות (הרי כבר סיכמנו שהכל שם למטרת תרומות) והקימו מערך שיווק ומיתוג אדיר שרק בישראל הרכב נתפס כסוג של מתנת אל למרות שבכל העולם מתייחסים אליהם כאל רכבים בינוניים ומטה.

אז לא יכול להיות מצב שמישהו נפל על רכב לימון ואוכל ממנו קש?

RS לא נפל על לימון בעצמו לפני איזה שנה פלוס ואכל מרורים ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באם יש אמת בדבריך כנס לאחד מהמוסכים המורשים הקרוב אליך ויטפלו בך לי גם שהיה רכב חדש איביזה 2001 היו תקלות שכעבור יומיים פורק אצלי הלוח שעונים לרמת הבורג ונבנה מחדש היות והיתה תקלה שתוקנה יש לומר בצורה מקצועית,היו עוד כמה דברים,

שמשה קדמית שהוחלפה ניתנה לי שנה אחריות נוספת על החלקים שלא תפקדו ברמה סבירה בהיות הרכב חדש,לשם כך יש את האחריות יצרן .תבקש שיהיה נוכח שם איש שרות אזורי של צמפיון שיתיחס במקצועיות לבעיות של הרכב.מלבד כל זאת רצוי לקרוא את בספר הרכב גם אם אומרים לכל הרוכשים רכב חדש התנהגות עם מנועים חדשים ומנועי טורבו בפרט,להניע את הרכב ולתת לשמן להכנס למעברים ולא ללחוץ על דוושת הגז ובכיבוי הרכב לתת לו דקה או שתיים להתקרר במיוחד לאחר נסיעה מאומצת במנועי טורבו.

שמעתי על מניפות טורבו שהתעקמו עקב חוסר תשומת לב לדברים הנ'ל.

עופר בן צבי

פורסם

חברה.

מאכילים אתכם חרא ומוכרים לכם את זה כאנטריקוט.

אני לגמרי מאמין לבחור.

ואם הוא כותב שהייתה בעיה במזגן :המזגן הוציא מים מפתחי המיזוג (כמו תהליך התעבות, כל האוטו אדים ומים זורמים על כל מערכת האודיו ועל כל

המתגים באוטו!!) - המוסך לא ידע איך לטפל בבעיה והשאירו את הרכב במצב הזה

זה אכן יכול לגרום לעוד לא מעט בעיות חשמל שמוצגות פה.

היה לי בעבר גולף 2 ליטר, זה היה פשוט אוטו ח-ר-א.

אתם פשוט עוברים שטיפת מח ומנפחים אחד לשני את האוגו, שיש לכם רכב אקזוטי.

שפשוט לא יודעים לטפל בוא פה בארץ.

לא, פשוט שאני נכנס למוסכים של טויוטה, הונדה או מזדה כולם עם עיניים מלוכסנות, ומדברים יפנית.

בהצלחה בתביעה, היית מצטרף אלייך, אך לשמחתי אני את האוטו הזה מכרתי מזמן.

פלג_

פורסם

בשירשור הקודם לפני שבוע או שבועיים כולם הטילו ספק וביקשו הוכחה לקיום הדברים אבל המתלונן הסידרתי לא הוכיח בשום צורה אפילו נכונות של עשרית מהדברים. עכשיו שוב מתחילים עם הסיפור הזה?! בשירשור הקודם נטיתי להאמין לך אם חשבתי שאתה מפריז ומגזים קצת, עכשיו כבר ברור שאתה לא אמיתי אלא אם כן תוכיח ההיפך.

• תוכן חדש...