Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפרתי כאן שבטעות נסעתי במהירות גבוהה על במפר, זה היה בעוצמה. לא הייתי בטוח האם המתלים ניזוקו.

האם אחד הסימנים של זה זה הרגשה בולטת יותר של המהמורות על הכביש? מכיוון שאני לא בטוח האם זה היה אחרת לפני הטעות שלי, אשאל: איך בודקים תקינות של מתלים? איזה עוד סימנים קיימים? איך בודקים זאת במוסך, וכיצד מתקנים זאת במקרה של נזק? מחליפים מתלים? מה עלותם?

יש לי'ספארק', כאמור.

ועוד דבר: יכול להיות שמתחיל נסיעה בהילוך שני בלי שהרכב ייכבה? האם זה סימן למשהו לא תקין?

פורסם

אם יש לך ספארק אז בטוח היא עדיין באחריות, תקפוץ למוסך החברה אבל אל תספר להם מה קרה איתך, תגיד להם אני מרגיש את הקפיצות בכביש יותר מדי ואני מבקש בדיקה יסודית, כאילו ה מהיום הראשון שקיבלתה את הרכב.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

זה העניין, הם בדקו, נטען שהכל בסדר, אבל אני לא הכי סומך על היסודיות והמקצועיות שלהם.

ויכול להיות שאני טועה. האם מה שתיארתי הוא סימן למתלים שנפגמו כתוצאה מנסיעת מהירה על במפר?

פורסם

אם אין שינוי בהתנהגות הרכב וגם/או רעשים שלא היו קודם לכן - אני לא הייתי מייסר את עצמי יתר על המידה :lol: ...

ולגבי התחלת נסיעה בהילוך 2 , ובכן אם תתן לי - אני אראה לך איך אני מתחיל לינסוע גם בהילוך רביעי (אבל רק ברכב שלך:wink: ). אבל - אני לא ממליץ - אתה גורם נזק לקלאץ' (אתה למעשה שוחק אותו).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

דווקא רעשים אין. אך הרכב מורגש על מהמורות (מחייב שיהיו רעשים במתלים ניזוקים?)

אולי אני פשוט לא זוכר טוב ותמיד זה היה כך על מהמורות גדולות.

גם ווידאתי שלחץ הצמיגים הוא לחץ נוחות.

ואיך אתה מתחיל נסיעה על 4 בלי שהרכב ייכבה? :)

פורסם

אם כבר, אז המתלים היו מתרככים, זה נשמע יותר הגיוני. אבל מה שאתה אומר זה לא הגיוני, זה כאילו משהו בולם את אחד הבולמים/קפיצים מלזוז, אני לא רואה הסבר אחר לזה

יתכן שאתה רק מדמיין ואתה לא היית רגיל מספיק לרכב כדי להרגיש בוודאות אם יש שינוי

ובנוגע ללהתחיל נסיעה ברביעי - לדוגמא אתה יכול לתת קצת גז שיהיה לך 2000 סל"ד עם הקלאצ עוד בפנים, ואז לשחרר את הקלאצ לאט מאוד תוך כדי הוספת גז כדי לשמור על הסל"ד ב2000 (רגל שמאל יוצאת רגל ימין נכנסת)

אבל כמובן שזה שוחק את הקלאצ הרבה יותר מהתחלה בראשון ולכן לא עושים את זה, מקסימום פעם אחת בשביל הכיף או על רכב שכור/של חבר שלא אכפת לו :-P

פורסם

גם בסוזוקי אלטו הרגשת הבאמפרים והמהמורות בכביש בהחלט מורגשות. אלה המכוניות הקטנות והזולות בעלי הצמיגים הקטנים והדקים. המצב תקין.

:)
פורסם

תודה רבה לכולם (אלכס, לפי דבריך, נראה שהם תקינים).

גם בסוזוקי אלטו הרגשת הבאמפרים והמהמורות בכביש בהחלט מורגשות. אלה המכוניות הקטנות והזולות בעלי הצמיגים הקטנים והדקים. המצב תקין.

אני דווקא זוכר שהוא הרגיש טוב על מהמורות, אבל אולי אני לא זוכר נכון איך זה היה לפני הטעות :)

מצד שני, אני תוהה האם ייתכן שאחרי מכה כזאת, לא ייגרם איזשהו נזק.

פורסם
עוד לא הבנתי למה אתה מתחיל נסיעה על הילוך שני?

חחח לא בכוונה, התפלק לי :)

ועדכון: שיניתי לחץ בצמיגים, ונראה שהבעיה הסתדרה. הם היו 35 לאחר שאני שיניתי כי בספר רכב כתוב שזהו לחץ אקולוגי (חסכוני בדלק), אך כשהרכב היה במוסך הם שינו חזרה ללחץ 32. כשביררתי זאת הם אמרו ש-35 שוחק את הצמיגים מהסוג של ספארק, למרות שמומלץ לחיסכון.

• תוכן חדש...