Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי גולף 2003 1600.

הרכב מאז ומתמיד מטופל במוסך מורשה.

כמה פעמים בנסיעה נורית השמן של הרכב(הנורית האדומה) מהבהבת.זה קורה בסלד נמוך בסביבות 1500.

הנורית מהבהבת עד שעולים לסלד של בערך מעל 2000 ואז היא מפסיקה להבהב.

נגשתי לבדוק את זה מספר פעמים(וכך גם הבעלים הקודם--לפי היסטרית הטיפולים במוסך)

פעם ראשונה החליפו לי את היוניט שמן אחרי שבדקו לחץ שמן אך הבעיה חזרה.

פעם שנייה ניקו את אגן השמן ואת המסננת הרשתית של משאבת השמן - הבעיה חזרה.

כמובן שכל פעם גובים תשלום נכבד וזאת למרות שלא פותרים את הבעיה.

התחושה שלי שבמוסך מורג(מורשה של צמפיון בצפון) לא יודעים איך לפתור את הבעיה.

אודה על עצותיכם.

פורסם

כנראה קיימת בוצה במנוע לכן יש לבצע ניקוי ייסודי ומעבר לשימש בשמן איכותי לפי המלצות ייצרן הרכב.

המשך נסיעה עם נורת לחץ שמן דולקת עלולה לגרום לפגיעה קשה במנוע והכיס.

במידה ואתה יכול להגיע לת"א אני מציע לך לפנות לחבר הפורום מוסך רון.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום

אכן מנועים אלו עשויים לייצר בוצה מוגברת בעיקר כאשר משתמשים בשמן לא מתאים ,יחד עם זאת אם הבעיה חוזרת אף על פי שניקו את אגן השמן, כדאי לבדוק שלחץ השמן האקטואלי אכן נכון ,בדרך כלל נורת לחץ שמן שדולקת בגלל לחץ נמוך אכן נכבית באיזור 1200 1500 סל''ד .

בברכה יובל

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• ספונסר פורום
פורסם

התופעה שאתה מתאר מצביע כנראה על לחץ שמן נמוך במנוע ולא תקלה חשמלית

כל שהיא .

אתה צריך דחוף לבצע בדיקה מכנית של לחץ שמן ולפעול בהתאם לתוצאות ,כלומר עם הלחץ

הוא נמוך מ 1 באר בסלד סרק אז זוהי תקלה שצריך לפתור ולהתמודד איתה כי אחרת המנוע

יהרס טוטלית .

במקרה ואכן ימצא לחץ נמוך אני מציע להתחיל מפרוק האגן ובדיקת משאבת השמן ומיסבי הארכובה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שלום.

בוצעו 2 בדיקות של לחץ שמן במנוע ובשתיהן הלחץ היה תקין.(הבדיקות בוצעו בשני מוסכים שונים - שניהם מורשים)

המסקנה היתה שמשאבת השמן תקינה.

פורסם

לפותח השרשור - ממה שהבנו כאן בפורום, למוסך רון יש נסיון רב בתקלות מהסוג הזה (של לחץ שמן נמוך) במכוניות קונצרן וואג.

עדיף לך להגיע למוסך בהקדם האפשרי (ורצוי אולי אף בגרירה).

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב עבר 106000 ק"מ.

הוא נוסע מצוין.

פעמיים בדקו לחץ שמן במוסך מורשה.

עשו פלשינג לאגן השמן וניקו את הרשת של משאבת השמן.

תגובות בסגנון לגרור את הרכב למוסך לא מקדמות אותי.למי שיש ידע\ניסיון אשמח אם ישתף.

פורסם

לפעמים בשביל בעל מקצוע טוב שווה לקחת יום חופש ולנסוע רחוק. עלות יום חופש + עלות הנסיעה + תיקון התקלה יעלו לך הרבה פחות ממנוע חדש. באחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הרכב עבר 106000 ק"מ.

הוא נוסע מצוין.

פעמיים בדקו לחץ שמן במוסך מורשה.

עשו פלשינג לאגן השמן וניקו את הרשת של משאבת השמן.

תגובות בסגנון לגרור את הרכב למוסך לא מקדמות אותי.למי שיש ידע\ניסיון אשמח אם ישתף.

התשובות יקדמו אותך, אם תעבור למעשים. ברור שדיבורים בלבד, לא יאריכו את חיי המנוע ברכב...

כותבים פה בפורום גם בעלי ידע, וגם בעלי מקצוע (חלק מהם אף מנהלים מוסך) שיש להם "קצת" נסיון.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מחשיב את דעתם של המוסכניקים במוסכים מורשים.

את ההצעות שהעליתם כבר שללתי(תוכ השקעה של כסף רב כמובן)

האם יש כיוונים נוספים?

פורסם

הדיאגנוסטיקה שלי היא שמיסבי הקנק שחוקים, כאשר מיסבי הקרנק שחוקים ישנה נפילה בלחץ השמן בעיקר ששמן המנוע חם.

כתבת שביצעו בדיקת לחץ שמן, הבדיקה יכולה להראות לחץ שמן תקין אם הטפרטורה של השמן לא חמה מספיק.

אם התאוריה נכונה והמיסבים אכן שחוקים זה יכול להסביר מדוע נדלקת נורית לחץ השמן (שמן חם והופך לדליל יותר)

בשמן מינרלי או חצי סינטטי הצמיגות של השמן יורדת אם הזמן (כתוצאה מהתחמצנות ודיולול השמן ע"י הדלק)

מה צמיגות שמן המנוע? אולי כדאי לנסות שימוש בשמן צמיג יותר .

כמו שכתבו לפני, שווה לקפוץ לבדיקה אצל רון, אם כל הכבוד למוסכים המורשים אני לא אכתוב מה דעתי על רמתם המקצועית של המכונאים.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

נתחיל מזה שאת זיהוי התקלה לא תצליח לפתור ממסך המחשב.

יוניט שמן אמרת שהחליפו (לחינם)

פלאשינג ביצעו פעמיים + ניקוי רשת המשאבה (גם לחינם כי לא נפתרו מהבוצה)

מה שמוביל את המחשבה לא רק שלי אני מאמין, לזה שיש לך בוצה במנוע ורק טיפול יסודי של המנוע יפתור לך את התקלה.

הק"מ שלך נמוך ואני לא מאמין שיש לך שחיקה רבה במנוע כמו מייסבי קרנק וכו..(אבל שוב זה תלוי איך הרכב ננהג ואיך הוא טופל)

תעשה בדיקה עם המוסך מורשה שאתה מטפל בו, עם איזה שמן השתמשו כל השנים בטיפול הרכב אני לא אתפלא אם משתמשים ב-10W40, כמו הטיפולים הלקויים שביצעו לך עד עכשיו ולא פתרו את הבעיות.

בקיצור קיבלת תשובה מרון חבל שאתה לא מייחס חשיבות למה שהוא ועוד אנשים אומרים לך, הנורה לא נדלקת לך סתם וחבל שיילך לך מנוע. גש למוסך שמבין ומכיר את הרכב שלך, זה יפתור לך הרבה כאב ראש בעתיד.

בכל אופן בהצלחה.

• תוכן חדש...