Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי לפני כמה ימים מסך 7' לרכב שלא היה בשימוש כמה שנים ברכב,

למסך יש כניסה אחת והיא באופן מוזר יציאה שדומה אחד לאחד לכבל PS2 של עכבר ומקלדת.

יש מצב שכבל PS2 מעביר גם וידיאו או שזה סוג אחר שרק דומה??

תודה לעוזרים!!

פורסם

יש מצב שזה S-VIDEO. אם כן, זה באמת מסך ישן

תמונה מאוד תעזור

יש מתאמים RCA-S-VIDEO

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

אני גם הייתי בטוח שזה S-VIDEO אבל זה שונה :(

אני כמעט בטוח שהמסך מ-2002 בערך.. אבל עדיין זה מוזר שזו היציאה..

פורסם

איך ננחש בלי תמונה.....?

במסך ישן שיש לי, יש מחבר כמו שאתה מתאר אבל עם הרבה פינים! (לדעתי 7-8)

זה פלג יעודי, אליו מתחבר כבל יעודי עם כניסות ויציאות וידאו או לחילופין יציאת קומפוננט

s.video.gif

S_Video_7_Pin_to_RGB_Pr_Pb_Y_Out_Converter_TV_AV_Cable.jpg

אם אין לך את הכבל המקורי, זה לא יהיה פשוט להשיג אחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום

זה שנתת לינק של PS2 זה טוב ויפה, בוא תצלם את הכניסה ותעלה. אני יודע טוב מאוד איך ה-PS2 נראה ואם אשכח, תמיד יש וויקי. חבל שאנחנו שולפים מהמותן ויורים באוויר מבל לרואת את הפציינט. :-)

ואם כבר, תצלם את כל הצדדים של המסך. מאוד יכול להיות שזה אכן מחבר של PS2. באותם שנים (תחילת שנות 2000) היה מאוד נפוץ להשתמש במחברים שלא קשורים לשום דבר לתקשורת כאשר החיבורים בפנים לא היו קשורים לשום תקן. זה נעשה כדי שליצרן תהיה אפשרות למכור למשתמש ציוד היקפי של אותו יצרן בלבד. יש מצב שזה המקרה. אם זה נכון, צריך לפתוח את המסך ולהתחיל לבדוק מה הולך בפנים, לאתר את הCOMPOSITE ולהלביש עליו RCA נורמלי.

אבל אם זה 2002 אני לא כ"כ בטוח באיכות המסך. בכ"ז בוא תעלה את התמונות של המסך.

עריכה:

יש מצב שזה מסך של BLITZ?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

יש מוצרים בהם חיבור הוידאו נעשה דרך שקע ps/2.

לדוגמא בכרטיסי מסך מסויימים החיבור מעביר גם אות s-video וגם קומפוזיט.

אל היציאה בכרטיס המסך מתחבר מפצל עם שני סוגי החיבורים הסטנדרטיים וכך חוסכים מקום על הכרטיס.

כל זה לא אומר שזה המקרה כאן.

אם דגם המסך הוא לא סוד שמור נוכל לעזור יותר :wink:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אוקיי, הבנתי. לדעתי אין מנוס מלפרק את המסך ולבדוק מה הולך שם בפנים. יש לי חשש שהמחבר מספק גם מתח וגם סיגנל (וזה יכול להיות או COMPOSITE שזה טוב או תקן של S_VIDEO או בכלל קומפוננט שזה קצת בעיה )

אתה יכול לראות כמה חוטים יוצאים מהמחבר או שהחוטים סגורים עם הבידוד?

פורסם

טוב, תנסה לפתוח. רק ממש בעדינות. עם קצת מזל על חיבורי החוטים יהיה כתוב מה הם עושים

• תוכן חדש...