Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשית הרכב הברזילאית מבוססת באופן כללי על יצור גרסאות עתיקות של מכוניות אירופאיות ואמריקאיות בתוספת אביזרים ועיצוב שגורמים להם להיות דומים יותר לקו העכשוי של המקור.

אני זוכר כילד בברזיל את השברולט אופלה שהיתה לאבא שלי שהיתה גירסא ברזילאית לאופל רקורד, הדגם הבא כבר היה מבוסס על האומגה דור ראשון והופיע באופן מפתיע עם הופעת הדור השני באירופה.

אותו דבר לגבי פיאטים, בברזיל עדיין מייצרים גרסאות שונות לפיאט אונו העתיקה.

באמצע שנות השמונים הופיעה פתאום וולקסווגן גול שהיתה בעצם פולו דור ראשון ועוד ועוד.

פורסם

לא פוטושופ ולא בטיח,

יש בעולם עוד שווקים מלבד ישראל והרכבים מעוצבים בהתאם לטעם המקומי.

בסין יש המון דגמים של פולקסוואגן ששונים ויזואלית מהדגמים המוכרים פה בארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הטנדר בתמונה של יוסי זאת גרסת טנדר לפולקסוואגן גול.

זאת פולקסוואגן שממוצבת מתחת לפולו, והגרסת טנדר הזאת מתחרה בפיאט סטראדה ועוד גרסת טנדר על בסיס אופל קורסה.

אגב בברזיל ה-T2 עדין מיוצרת ונמכרת כחדשה (מעניין אם יש לה TSI), ועד לא מזמן מכרו את הפאסאט דור שני תחת השם סנטנה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...