Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהנחה שאני לא רוצה להוציא את שכבת הווקס של הרכב אלא רק לבצע שטיפה יסודית, מה עדיף - ספריי סבון שנדבק לרכב בלחץ (כמו שאתה משתמש) או סבון רגיל וטוב? (לרכב כמובן...).

אם תאכל לענות על השאלה...

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אברהם אהבתי את התעודה זה מדהים לראות שאפילו בשביל לנקות מכוניות יש בתי ספר מקצועיים ונותנים תעודה מסודרת

אהבתי מאוד את העבודה שלך.

נ.ב.

אם אי פעם ככה תשקול לצרף אליך איזה עוזר שילמד את המקצוע ומשיך את המסורת אתה יכול להרגיש חופשי ולשלוח לי הזמנה

על הכרטיס אני כבר ישלם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

איזה יופי.

מחכה ליום שיהיה טיפול ברמה כזו זמין בארץ.

אשמח לקבל פרטים על חמרים מומלצים לטיפול שוטף עצמי, אשלח לך פרטים על המכוניות שלי בהודעה פרטית.

לשאלתך המקורית, עבור טיפול דיטיילינג ברמה הייתי משלם 1000 דולר.

פורסם

עבודה מקצועית ומדהימה! קבל ח"ח רציני !

האמת שאני אוהב את התחום הזה ,נכנסתי אליו בעקבות חבר שפתח שטיפת רכבים ידנית אני עובד שם בשטיפה ובעיקר עושה ווקסים לרכבים.

ויש לי כמה שאלות אשמח אם תוכל לענות לי.

פלסטלינה - איך עושים?(בהנחה שהחומר לא בא עם חומר סיכה) תנועות ישרות, מעגלים ? לשימוש על צבע מטאלי?

כנל לגבי פוליש,אפשרי על מטאלי בלי לפגוע בשכבת לכה? איך מורחים ואיך מורידים? תנועות ישרות או במעגלים?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ISIBANE - תודה רבה

1. אני נוהג על אודי A6 2.8, רוכב על הונדה VFR וכמובן נותן את השירות המיוחד על השברולט המיוחדת שלי :)

2. תקן אותי אם אני טועה :) ג'נט-רים/טסה? אם כן אז זה מאוד פשוט - לחץ מים לא כל כך חזק כדי לא לפגוע בגימור, כל חומר ניקוי לרים יעשה את העבודה, מברשת רים שתוכל להגיע לחריצים הקטנים וכמובן מגבת מיקרו פייבר כדי לעבור שוב עם הידיים.

לא צריך לעלות יותר מ - 100 ש''ח

SM - אקדח הקצף לא מוריד את שכבת הווקס שעל רכבך אלה החומר שאתה מוסיף לתוכו. האקדח רק מזרז ומקל לך את תהליך

השטיפה. אין מה לעשות - כל שטיפה של רכבך תגרור הורדה מסוימת של הווקס.

מה שאתה יכול לעשות כדי להשאיר את הווקס לתקופה ארוכה יותר זה:

1. להמנע משטיפה במכונות שטיפה אגרסיביות

2. להמנע ממקומות שטיפה ידניות שפועליה משתמשים באותה מגבת וספונג' כדי לשטוף 20 מכוניות

3. בשום פנים ואופן לא לשטוף את הרכב עם המטאטא שהרבה מקומות נעזרים בו - זה פשוט הורס את הצבע

4. השטיפה צריכה להיות עדינה מאוד באמצעות סבון לא אגרסיבי במיוחד, שני דליים עם מים נקיים ושני ספונג'ים נקיים

5. הייבוש צריך להעשות על ידי מגבות ייבוש מסוג מיקרו פייבר כדי למזער את הנזק. אחד הגורמים העיקריים לבעיות בצבע הוא ייבוש לא נכון עם מגבת או ג'ילדה מלוכלכים.

ושוב - כמה שהשטיפה יותר עדינה ולא אגרסיבית תוכל לשמור על הווקס לאורך זמן.

BMW 525 89 - תודה רבה ואני יחשוב על זה :)

AMIGER - תודה רבה ואני שמח לשמוע שאתה שוטף בעצמך. אני אשמח להכניס אותך לרשימת הדיטיילים שלי בארץ :)

ARIKC - תודה רבה ובכיף

פלסטלינה או בשמו האמיתי CLAY-BAR עלול להזיק לצבע אם לא יודעים איך להשתמש בו ולכן עדיף לא לנסות את זה בפעמים הראשונות על רכבי הלקוחות :) להשתמש בתנועות ישרות (פנל פנל), לשמור על רטיבות מירבית של הפנל על ידי מים או חומר עזר לפלסטלינה, כל פנל לבדוק שאין לכלוך על הפלסטלינה שיכול לגרום לשריטות וכמובן להחליף פלסטלינה כל 5-7 רכבים.

* ניתן להשתמש בפלסטלינה ופוליש על צבע מטאלי.

* מריחה של הפוליש בקווים אחידים ושימוש במכונת פוליש. שימוש רק באמצעות הידיים לא יניב תוצאות כמו מכשיר חשמלי.

* הורדה באמצעות מגבות פוליש מיקרו פייבריות בתנועות ישרות משמאל וימין.

* אם לא תהיה אגרסיבי עם מהירות הפולישר ולא תשתמש בפולישים אגרסיביים מדי, לא צריכה להיות לך בעיה עם הורדת שכבה מהלכה. אפילו שמשתמשים עם BUFFER וחומרים מאוד אגרסיביים, הורדת שכבת הצבע קטנה מאוד - ברמה של מיקרו

אך שימוש אגרסיבי ולא מקצועי יגרום להולוגרמות כבדות ואף לשריפת הצבע.

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

פורסם

היי,

יופי של עבודה וסחתיין על ההשקעה!

2 הערות קטנות:

א. לגבי מריחת הג'ל על הגלגלים - זה ניראה טוב וזה שומר על הצמיג, אבל זה פוגע מאד באחיזה של הצמיג בסיבובים, או בקיצור מאד מחליק. אם הבן נוהג ברכב ולא סתם נוסע, זה עלול להיות מסוכן. מכיוון שאני ממילא לא מחכה שצמיג יתייבש כדי להחליף אותו, אין לי צורך בשימון, ואנחנו עוד במדינה חמה ויבשה הרבה יותר מארה"ב, כך ששם הצורך הוא עוד יותר נמוך. לדעתי, שווה לוותר על זה.

ב. איכות התמונות לא מאפשרת לראות עד כמה כל שכבה מוסיפה. היה יכול להיות נחמד לראות את זה עם איכות תמונות גבוהה.

אגב, אני הזמנתי סט (בתמונה) של חברת SMART ואני מאד מרוצה.

הטיפול המלא כולל:

wash

detail

polish

glaze

sealant

כל שכבה זה למעשה עבודה כפולה, גם ביצוע וגם הסרה, כך שלמעשה זה דורש לעבור על הרכב 10 פעמים, וזו עבודה רצינית.

אני עושה אותה פעם בחצי שנה (לוקח לי 4-5 שעות) והצבע של הרכב ניראה מדהים.

smart.jpg

פורסם

איזה עבודה יפה חבל על הזמן

כול התרד הזה עשה לי חשק לנקות את הרכב:wink:

אני מקווה שתראה לנו עוד רכבים שעברו תחת "ידך"

פורסם

אגב, אני הזמנתי סט (בתמונה) של חברת SMART ואני מאד מרוצה.

הטיפול המלא כולל:

wash

detail

polish

glaze

sealant

היי ניר אפשר עוד פרטים על הסט הזה?

אברהם,

יש לי כמה סימנים על הרים שמסרבים לרדת עם TURTLE WAX WHEEL CLEANER. על איזה חומר אתה ממליץ שיעשה את העבודה?

בכל מקרה עבודה מצויינת נשמח לראות עוד תמונות :-P

פורסם

הסט הזה הוזמן מבריטניה מבחור בפורום GTI6.com. אם אני זוכר נכון הוא עלה איזה 60 פאונד. תריץ חיפוש בפורום ותמצא אותו בלי בעיה.

לגבי הגלגלים (אפילו ששאלת את אברהם), אם יש כאלה גושים מומלץ להסיר את הגלגל ולעבור עליו מבפנים עם חומר מתאים ומברשת חזקה. צריך מאד להיזהר עם סוג החומר ולהימנע מלעבוד על הגלגל בשמש או בטמפרטורה חמה במיוחד, וגם לא להשאיר אותו יותר מידי זמן על הג'נט כי זה עלול להוריד את הצבע. 

פורסם

נירקום - תודה רבה

אני לא יודע אם אתה מדבר מנסיון או אם אי פעם ראית רכב שמחליק בגלל חומר לגלגל. בכל שנותי כדיטיילר ועשרות אלפי

המכוניות שניקיתי והשתשמשתי בחומר כלשהו לגלגל, עוד לא שמעתי על החלקת הרכב. ג'ל גלגל שמים על שפתו החיצונית של

הגלגל ולכן אין חיכוך עם הכביש אלה אם אתה משכיב גלגל כמו אופנוע - מה שלא נראה לי.

99% מבעלי הרכבים בארה''ב אינם פוסחים על שלב זה של הניקוי, למעט אחוז אחד שמעדיף שלא תשים את הג'ל מסיבה

אחרת - ישנם מוצרי ג'ל גלגל שהם על בסיס שמן ואם יורד גשם הג'ל ניתז אל דפנות הרכב התחתונות מהגלגל וגורם לליכלוך.

מה שניתן למנוע על ידי ניגוב החומר בעזרת מגבת לאחר השימוש על הגלגל.

דרך אגב אני נמצא במיאמי, שהיא חמה כמו אילת ואף יותר. אנשים מחליפים פה גלגלים כל שנתיים!

קבל ח''ח על עבודתך על רכבך. אני תמיד אוהב לשמוע על אנשים שמבלים שעות על ניקוי רכבם :)

GTRO - תודה רבה.

I WILL, I WILL

MAYRUN - פרט קצת יותר על הסימנים:

סימנים כתוצאה מהחומר ששמת על הרים?

איזה סוג רים זה (כרום או רגיל )?

סימנים שאינך יכול להרגיש עם ידיך - מתחת לשכבת הכרום או הצבע?

זפת, מלט או סתם ליכלוך שהתקשה?

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

• תוכן חדש...