Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוצאות מעולות.

פשוט תענוג לראות את התוצאות של הרכב לאחר הטיפול היסודי.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אהבתי את התוצאה. כל הכבוד על היכולת להשקיע ככה, ממש מדובר על פדנטיות עצבנית.

יש לי שאלה-

ראיתי שאתה משתמש במכשיר אדים (קיטור?) לניקוי פני הרכב, זה לא עלול לשגע את המיכשור האלקטרוני?

באיזו מכונה אתה משתמש?

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אין שום בעיה להזמין מAMAZON במחיר דומה.

אין בעיה?

פעם אחרונה שניסיתי להזמין מאמאזון לארץ זה לא היה אפשרי.

emotion of motion

פורסם
כשמדובר ברכבים אקזוטיים ויוקרתיים צביעה מחדש של הרכב גורמת לאיבוד ערכו בעת מחירתו.

זה לא בהכרח נכון.

אני יודע שפה דורשים מחיר גבוה יותר על רכבים אקזוטיים שעברו צביעה כללית (=צביעה יסודית בחברה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שאלה למבינים שבנינו:

אני שם לב, שכל פעם שאני מנקה את הרכב, השמשה הקידמית והאחורית נשארת מלוכלכת. המון סימנים של ניגוב , מריחה.

אני שופך על השמשות מים 3-4 פעמים, אחר כך עובר עם סתם סמרטוט בשביל לנגב את גרגירי האבק במידה ונשארו, ואז מייבש עם ג'ילדה.

איך יכול להיות שזה לא מייבש כמו שצריך ?

למישהו יש עצה?

פורסם

שלום

בשביל לנקות שמשה באופן יסודי אתא צריך לשתמש או בחומר לניקוי חלונות מומלץ אל בסיס אלקוהול עם שתי מתליות מיקרו פייבר עם אחד אתא מנקה את החלון ו עם השני( חייב להיות כל הזמן יבש) אתא מבריק את פני החלון ו יש עוד דרך לנקות זה עם גילדת עור צבי בלי שום חומר גילדת עור צבי לא משירה שום שימן לא על חלון ולא על צבע אך היא חייבת ליות 100 % עור הלות של גילדה עור צבי 90 שח.

בהצלחה.

פורסם

נהגת שודים - תודה רבה

שלי באפור :) (אח שלי שהגיע לטיול יושב עליו).

cars24.jpg

ברווז - תודה רבה

לא, עוד לא ניתקלתי בשום בעיה אלקטרונית בשלוש השנים האחרונות שאני עובד עם מכשיר אדים זה ועם רכבים כאלו אסור לעשות טעויות. המכשיר הזה עולה המון כסף אך הוא מאוד יעיל בניקוי פנים הרכב במכוניות יוקרה. המכשיר משחרר כ-95% אדים וכ - 5% מים כך שהשימוש בנוזל אינו מזיק כלל למכשירים האלקטרוניים. אינני משפריץ (ברוב המיקרים) כל חומר ניקוי בתוך פנים הרכב כדי לא להזיק לעור העדין או לגרום להתייבשות חומר הניקוי בתוך החריצים או מכשירי החשמל ולכן מכשיר אדים זה עושה את העבודה קלה (ומהירה)יותר.

TRANSPORTER - יכולות להיות כמה סיבות למצב שאתה מתאר:

* המגבת מלוכלכת.

* החלון עדיין מלוכלך ואתה רק מפזר את הליכלוך.

* אתה משתמש באותה מגבת/ג'ילדה שייבשת את הרכב (צבע) לייבוש החלונות - כל שארית של ליכלוך,גריז או סבון שנותר על

הצבע, נספג במגבת ויכול להשאיר סימנים ומשיכות.

עצות:

* ROMANZ נתן לך עצה מצויינת :)

* קח שתי מגבות מיקרו פייבר נקיות, אחת רטובה (רק עם מים ללא חומר ניקוי) ואחת יבשה לגמרי (לא לחה). עבור על

החלון עם הרטובה ומייד לאחר מכן עם היבשה. עשה את אותו תהליך פעם נוספת עם מגבות נקיות חדשות.

ושוב - השתמש תמיד במגבות נקיות לניקוי החלונות שלא עברו ייבוש של הרכב.

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

פורסם

עבודה מרשימה מאוד, כל הכבוד

אני מאוד מאוד מתעניין בנושא הדיטיילינג אך מאחר וזה מסתכם בקריאה בפורומים השונים (ואין לזלזל בזה), ובניסיונות בשטח לאחר הקריאה, הידע שלי עדיין מועט.

אני עובד על הרכב שלי בלבד ועם מוצרים שאני מביא מארה"ב של Meguiar's.

אני צריך לקנות את המכונה החשמלית כי כשאני עובד בצורה ידנית זה קודם כל קריעת ים סוף ודבר שני אני לא מצליח להוציא את ה Swirls כמעט בכלל, ברגע שאזמין את המכונה עם פוליש מעט יותר גס, אני אגיע לתוצאות יפות יותר.

בכל אופן יישר כח תמיד כיף לראות דיטיילינג! :-D

פורסם

תענוג לראות תמונות כאלה. תמשיך להלעות עוד רכבים ועוד טיפולים לפני/אחרי.

ויש לי גם שאלה בנושא, לפעמים כשאני שוטף את הרכב אני מגיע לג'אנטים יש עליהם ליכלוך שחור כזה(זה מה שקורה כשלא לשוטפים את הרכב חודש) ולפעמים אני יושב על כל גלגל יותר מ10 דקות ועדיין הוא נראה שחור ולא מבריק כמו שהוא היה.(אגב יש לג'אנטים אולי חודשיים, הגיעו עם הרכב)

ואמרו לי שיש כל מיני ספריים ומשחות שפשוט מורחים על הג'אנט, מחכים שהחומר יהיה יבש ואז שוטפים. מישהו שמע על זה/מכיר?

עוד משהו מעצבן שקורה לי בשטיפה של הרכב, על פעם שאני שוטף את הרכב יש על הקדימה דבורים/יתושים/זבובים ועוד חרקים למיניהם, וגם שם אני צריך להיות עקשן כדי להוריד אותם. יש שיטה יותר קלה?(או שנתחיל לנסוע יותר לאט..)

• תוכן חדש...