Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משהו כמו זה יכול להתאים?

צריך גם צינור מסויים או שמספיק את המכשיר הנ"ל?

נראה שכן ובקצה שלו נראה שאפשר לחבר מחבר מהיר לצינור (זכר כמובן).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבנתי את ההצעה, לצבוע פרארי בפחות מ 1000$ אצל איזה פחח שכונתי?

לא נראה לי שזה רעיון כזה טוב. מי שמחזיק פרארי, כנראה ש 1000 דולר עבור טיפול צבע + פנים יסודיים לא עושים לו ממש נזק.

כמו שפותח השירשור אמר, הוא מתקן דברים שלא מצריכים פחחות וצבע.

גם אני רוצה להצטרף למחמאות. הייתי רוצה לשנוע פירוט נוסף על החומר לצמיגים, כמה זמן הוא מחזיק, האם לא יכול לגרום להחלקה או לזרז התיבשות הצמיג.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

"זה יקר מאוד"

למה כל הזמן להתלונן על המחיר?

הבן אדם עובד 17(!) שעות על האוטו.

משתמש באיזה 7 שכבות של חומרים שונים.

אחד מהם זה וואקס מאוד יקר ומורח אותו בידיים (!)

יש לו ניסיון רב שנים בתחום והוא חמד במיוחד לזה.

עדיין יקר מאוד?

בשביל איכות משלמים ועד שאנשים בארץ לא יבינו את זה, לא תהיה פה איכות. אלא המשך הבינוניות.

יואב :arrow:

פורסם

כול הכבוד!

כיף לראות שישראלים עושים חייל מעבר לים.

יש לי שאלה...אם אפשר לשאול כמה עולה BUFFING לרכב אחר צביעה

הכוונה לתהליך עם הנייר מיים על כול הרכב ולבטל את התפוזיות שבלכה ואז הברקה לרמה מושלמת

על רכב שחור?

ואם הדילר שלך לוקח לך על MANZERNA 300$ במקומך ההיתי אורב לו מתחת לבית.:lol:

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

יפה, נהניתי מאוד - תודה.

לפותח השרשור - האם יש לך טיפים לתת למי שלא צריך טיפול יסודי, אבל מעוניין בתחזוקה מונעת?

חומרים, שיטות עבודה וכיוצ"ב?

פורסם

D.J BENYOSEF - תודה רבה

GOLF- תודה רבה

CC TRIPO - חחחחח עדיין עם המוצרים האלה :) אתה יכול לקחת כמה שיעורים לדיטיילים בתור התחלה. אני בטוח שיש מקומות בארץ שמציעים השתלמויות כאלו.

אין לי הרבה זמן אבל אני אשתדל להעלות רכב כל שבת בלילה אז עד אז תתאפק... :)

DRORZI - תודה רבה

* המודעות של ניקוי הרכב ברמה של דיטייל לא כל כך גדולה בארץ כמו בחו"ל.

* אין בארץ הרבה רכבים אקזוטיים שדורשים דיטייל ברמה גבוהה.

הנה לך שתי סיבות למה קשה לך למצוא מקום מקצועי, אבל אני בטוח שיש.

ישנם כל כך הרבה סוגים של חומרים, חלקם טובים וחלקם מזיקים :)

שלח לי הודעה פרטית עם האי מייל שלך ואני אשמח לעשות לך רשימה אישית של מוצרים איכותיים.

אל תשכח לפרט קצת על סוג הרכב שלך, באיזה חומרים השתמשת עד היום? וכמובן מה הבג'ט שלך?

אני גם אשמח להביא לך כמה מוצרים כשאני בא לביקורים, אני תמיד מביא ארגז מלא בכל טוב :)

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

פורסם

איזה מוצרים אתה ממליץ לבג'ט נמוך?

במיוחד מעניין אותי איזה ווקס אתה ממליץ למכונית סטנדרטית

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

ALON - מהההההה איפההההההה :)

AHBARONY - תודה רבה

ישנם המון אנשים עם רכבים רגילים שגם לא מוכנים לשלם מחיר כזה במיאמי ואתה צודק - במיוחד לא על מיאטה :)

סוגי הדיטיילים והווקסים שאני מציע הם לבעלי רכבים אקזוטיים ורכבי ספורט יקרים בעיקר ותתפלא לשמוע שגם בעלי רכבים יפים כמו אוודי A6 או BMW 330 גם מוכנים לשלם $400 או $500. אני בטוח שיש רכבים מאוד יקרים בישראל שדורשים סוג כזה של דיטייל - תמיד אפשר לעשות הנחה :)

BIOS - תודה רבה

אני תמיד שמח לשמוע על אנשים שמשקיעים זמן איכות עם הרכב שלהם :)

S M - תודה רבה

שאלה טובה - הבנתי שכבר הראו לך איך הסבון נהיה סמיך ככה וכבר ענית לעצמך על השאלה הבאה שלך.

סוג הסבון שאני משתמש הוא מאוד אגרסיבי ואני מוסיף לא עוד סוג של כימיקל סיטריס אגרסיבי

וזה על מנת לעשות דבר אחד פשוט - להוציא כל מה שיש על הצבע. אם זה ווקס, פוליש, סילנט או כל חומר אחר

ורק אחר כך אני יכול להתחיל לעבוד על הרכב.

מחיר של יחידה חדשה כמו שאני משתמש עולה כ- $60 ואתה צריך לקנות סוג של סבון עם קצף או יכולת להקציף.

after-BlackBMW645CI026800x600.jpg

FAT BASTARD - לארץ אני בא רק לביקורים כרגע. בעסק הזה לא צריך הרבה לקוחות - זה לא קאר ווש

GIORA - תודה וכן אפשר להתפרנס מזה :)

AC COBRA - ניקוי הדיסקים והרוטרים מאוד פשוט. דיגריסר אגרסיבי, לחץ מים ומברשות דיטייל מיוחדות יעשו את העבודה של הוצאת הלכלכוך, שמן, זפת וכל מה שמצטבר עם הזמן.

ניקוי פנים הרכב קצת יותר מסובך וזה גם תלוי מאוד בסוג הריפוד, הפלסטיק, הכרום, הקרבון פייבר וכו'

לרוב אני משתמש במערכת של אדים חזקה ללא כל חומר ניקוי אגרסיבי מכיוון שעלות תיקון הנזקים לרכבים אלו יכולים להיות לא נעימים, מה גם ששיטת ניקוי זה מאוד יעילה, זריזה, מקצועית וייחודית. ניתן להגיע למקומות שהאצבעות לא יכולות להגיע וגם לנקות איזורים שבדרך כלל לא מנקים במקומות שטיפה כמו למשל פנים גג הרכב או תעלות פנים המזגן וכו'

מערכת אדים נוספת שאני משתמש מוציאה ריחות לא נעימים מהרכב כמו סיגריות, חלב, שתן של בע''ח, כלבים וכו'

after-BlackAudiTT024.jpg

YAIRFK - תודה רבה

העסק שלי ולא אין לי שותפים.

BIOHAZARD - תודה תודה

לפי מיטב ידיעתי אין ג'ל מהסוג שאני משתמש בארץ.

זהו ג'ל מאוד חזק שמשתמשים בו בעיקר לרכבי אספנות או רכבים בתצוגות. אם אתה לא נוסע על הרכב הג'ל יכול להישאר על הצמיג חודשים. עשיתי דיטייל לפני חודשיים ללמבורגיני גלארדו ושמתי לו שיכבה נאה :) וכשבאתי אליו לפני שבוע לטיפול נוסף הגלגל היה נראה אותו דבר. הוא אמר לי שהוא כמעט ולא נסע עליו - פראייר :)

שלח לי הודעה פרטית עם האי מייל שלך ואשמח להביא לך כמה יחידות שאני בא לביקור.

הנסיך - שלח לי הודעה פרטית עם האי מייל שלך וקצת יותר מידע ספציפי על מה בדיוק אתה מחפש.

EBAZOVE - תודה רבה. אם יהיה ביקוש - יהיו עבודות !

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

פורסם

בהנחה שאני לא רוצה להוציא את שכבת הווקס של הרכב אלא רק לבצע שטיפה יסודית, מה עדיף - ספריי סבון שנדבק לרכב בלחץ (כמו שאתה משתמש) או סבון רגיל וטוב? (לרכב כמובן...).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

שאלות נוספות אם לא אכפת לך האמת:

1. כל כמה זמן מומלץ לעשות ווקס (פוליש כרגע לא בא בחשבון, אבא לא מסכים, חושב שזה יהרוס את כל הצבע)?

2. איזה ווקס מומלץ למכונית משפחתית סטנדרטית (מיצובישי לנסר שנת 2000 אם זה חשוב)

3. שיטת עבודה מיוחדת צריך עם הווקס או שפשוט למרוח על כל האוטו, לתת לזה דקה או שתיים להתייבש קצת ולהוריד בתנועות סיבוביות?

והכי חשוב- איך לנקות את פנים האוטו בצורה טובה (אני מתכוון למשל להוציא ריח של סיגריות למרות שאני מעשן באוטו כרגע, אחרי הטיפול ההרגל המגונה יפסק לאלתר)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
"זה יקר מאוד"

למה כל הזמן להתלונן על המחיר?

הבן אדם עובד 17(!) שעות על האוטו.

משתמש באיזה 7 שכבות של חומרים שונים.

אחד מהם זה וואקס מאוד יקר ומורח אותו בידיים (!)

יש לו ניסיון רב שנים בתחום והוא חמד במיוחד לזה.

עדיין יקר מאוד?

בשביל איכות משלמים ועד שאנשים בארץ לא יבינו את זה, לא תהיה פה איכות. אלא המשך הבינוניות.

שאמרתי "יקר מאוד" התכוונתי שזה יקר מאוד בשביל התוצאה הסופית ולא על דרך העבודה.

עם כמה שקלים פחות או יותר אני יכול לצבוע את כל האוטו ולקבל צבע חדש.

על העבודה עצמה וההשקעה שלו היא שווה 1000$ ללא ספק אבל התוצאה הסופית לא,כי אני יעדיף לצבוע את האוטו אצל פחח מקצועי וזה לא יוצא בהרבה יותר כסף.

• תוכן חדש...