Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצבוע FERRARI אצל מי מוחמד או יוסי וכמה עולה גלון צבע מקורי ? :lol: בוא לא נשכח את המקוריות וגם צביעה לצורך נזק זעום , יכולה להוריד את ערך הרכב ב 1000$ .

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ROIEI - תודה רבה

GOLAN BARASHI - תודה רבה

כשמדובר בסוג של רכב אקזוטי או ספורט אנשים נמנעים מצביעה מחדש משתי סיבות עיקריות:

1. עלות הצביעה של רכבים אלו מאוד יקרה ולעיתים אף מגוחכת.

צביעה של אסטון מרטין יכולה לעלות $3500

צביעה של פרארי 430 יכולה לעלות $8000

צביעה של פרארי אנזו יכולה לעלות $15,000 - $20,000

וצביעה של לימיטד אדישון קרבון פייבר CUSTOM יכולה לעלות מעל $200,000

2. כשמדובר ברכבים אקזוטיים ויוקרתיים צביעה מחדש של הרכב גורמת לאיבוד ערכו בעת מחירתו.

שווי איבוד ערך של צביעת רכב אקזוטי יכול לעבור את סכום ה - $10,000 בקלות.

אז מה זה $1000 להעניק ברק ייחודי לרכב אקזוטי? אהההה מר בראשי? :)

ברמונדו - נכון מאוד

הפורמולה של הג'ל הזה מאוד ייחודית. היא מעניקה ברק חזק ותחושת רטיבות לאורך זמן - שבועות עד חודשים ובו זמנית מגינה על הגלגל מפירוק, השחמה והתיישנות בטרם עת, על ידי פולימר נוגד מים וחומר טכנולוגי אחר שנקרא anti-ozonant שבעצם הוא זה שמונע מהצמיג להישבר ולהתרכך עם הזמן.

אין סכנת התחלקות מכיוון שאני שם את הג'ל רק על השפה החיצונית של הגלגל ולעיתים אף מעביר על זה ניגוב קל.

לא הייתי ממליץ לך לשים את זה על אופנוע :)

תשובה נאה (השנייה) קבל חח :)

YALY - תודה רבה

קודם כל BUFFING ו- WET SANDING הם שני דברים שונים לגמרי!

BUFFING על רכב שחור - בגלל שזה רכב שחור שלב אחד לא יספיק מכיוון שיווצרו לך סימנים והולוגרמות מה-BUFFER

אין מה לעשות -שימוש ב - HIGH SPEED BUFFER על רכב כהה גורם לבעיות ולכן חייבים להמשיך בשלב נוסף או שניים של פוליש על מנת לתקן את הבעיות שיצר ה-BUFFER . עלות כ- $300+

WET SANDING - קודם כל סחתיין על הידע. השלב הכי קשה שדורש הכי הרבה ידע ומקצועיות, בייחוד על רכבי יוקרה, הוא

ה- WET SANDING .אני לא ממש רוצה להיכנס לתחום זה כי יש המון מידע וחוקים אבל בגדול זה בדיוק מה שאמרת - העלמת

שריטות כבדות ו - ORANGE PEAL (התפוזיות שהזכרת) על ידי שיוף של הצבע בעזרת ניירות זכוכית מיוחדים בגדלים שונים.

שלב ה-WET SANDING על רכב שחור הוא מאוד אגרסיבי ולוקח זמן רב. לאחר שלב זה צריך כשני שלבי BUFFING כדי לתקן את נזקי ה- WET SANDING ולאחר מכן כשני שלבי פוליש כדי לתקן את נזקי ה - BUFFING (בקיצור - תענוג ) :)

עלות כ-$1000+

לגבי מחיר ה- MENZERNA אל תדאג אני עושה את זה זמן רב. שלושה שלבים של:

NANO POLISH - $149 128OZ

FINAL POLISH - $99 128OZ

TOP INSPECTION - $17

+ מיסים כמובן :)

DORKI - תודה רבה

טיפול מונע מאוד חשוב ולא צריך הרבה - שטיפה ידנית שבועית או דו שבועית ולשים ווקס כל חילוף עונה.

שלח לי הודעה פרטית עם האימייל שלך ואשלח לך קצת יותר חומר.

ITAYSAMURAI - תודה רבה

שיקו 11 - תודה רבה.

אני אשתדל להעלות רכב כל שבת בלילה :)

תודה רבה לכולם על התגובות. אני שמח שיש היענות לדיטיילים איכותיים ומקצועיים. אני אשתדל להעלות לפורום זה דיטייל מקצועי לרכב אקזוטי/ספורט כל שבת בלילה. עד אז שתהיה לכולנו שנה טובה וצום קל!!!

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

פורסם

אני חייב לומר, אהבתי את העבודה שנעשתה על הפרארי.

אם תהיה לי מכונית ספורט, ברמה של פרארי או חברה אחרת.

אני בהחלט, אגיע לביקור אצלך ;).

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם
לפי התגובה שלך אני רואה שאתה בן אדם טוב ואמין.

רק בגלל זה הייתי משקיע 1000 $ :)

גולן, צביעה של רכב ספורט/יוקרתי תעלה לך הרבה יותר מ1000$ כמו שאמר הדיטיילר :)

בלי קשר לזה שצבע לא מקורי מוריד מערך הרכב.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

אמנות, אכן.

אהבתי את החושניות שבמריחת כל אזור ברכב בעזרת הידיים..

ממש משדרג את היחסים בינך לבינה (המכונית).

(:

אלירן.

אם שותים - לא מקיאים על האוטו

פורסם

לפני זמן מה היה פה שרשור שנפתח על ידי משתמש בשם (כמעט בטוח) גולן, על טיפול דיטיילינג שמטפל גם הוא במזראטי, פרארי ולמבורגיני, ברמה דומה, ובמחיר גבוהה פי 5 לערך.

אם נתעלם רגע מהמחיר, ממה שאני זוכר רוב התרעומת על השרשור הייתה על זה שהוא מורח ווקס בידיים כאילו הוא מעסה את הרכב, ביקורות על צורת העבודה שלו מפה עד ללונדון... אבל כשמגיע מישהו כזה לפורום כולם ישר באים לבקש עצות... ועל העבודה המדהימה...:?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

וואוו עבודה יפה מאוד, כול הכבוד על המאמץ וההשקעה.

לא לשכוח לפרסם פה מתי שאתה צריך עובדים, אני מגיע בהתנדבות.8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

כיף לראות מקצוענים כמוך,

בכל תחום!

אין ספק שהשקעת הרבה כדי לצבור ניסיון ועשית בחכמה :wink:

בהצלחה בהמשך,

בעתיד, אבוא אליך עם הזונדה F רודסטר שתהיה לי אחרי שאמכור את כל נכסיי ואיברי בני משפחתי.

:-D

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מדהים!

שתי שאלות ברשותך :)

1. על איזה אוטו אתה נוסע?

2. איך מומלץ לנקות עם תקציב נמוך ג'נט חדש של הונדה אקורד שהשחיר?

פורסם

BIOS -

1. כל חודש בקייץ וכל חודשיים לאחר מכן. תגיד לאבא שלך שאם יש דיטיילר שהורס צבע על ידי פוליש עדיף שיסגור את העסק.

פוליש לרכב נעשה על ידי מכשירי פוליש ידידותיים שמטרתם להחיות את הצבע המת ללא כל סיכון של פגיעה בצבע, לעומת זאת

בופינג - BUFFING לרכב נעשה על ידי מכשירי בופינג בצורה יותר עיגולית ובמהירות יותר גדולה ולכן קיים סיכוי יותר גדול שכן

תהיה פגיעה בצבע. פוליש מומלץ כל 6 חודשים מה שבופינג מומלץ רק שצריך מכיוון שהוא מוריד שיכבת צבע.

2. meguiar's, mothers, collonite

3. תמיד תעבוד בשיטת הפנל פנל. כך תמנע מהתייבשות הווקס (יותר קשה להסירו כשהוא מתייבש) וכך גם תמנע מטעויות, אם

לדוגמא הווקס לא ידידותי לצבע שלך או אם אתה לא אוהב את התוצאה. שיטת עבודה - שים את הווקס בתנועה של 8, המתנה

תלויה בסוג הווקס והורדה תמיד עדיפה בתנועות ישרות מימין לשמאל בעזרת מגבת מסוג מיקרו פייבר.

4. חוץ מניקוי עצמאי של הדשבורד, חלונות והפלסטיק אין עוד הרבה דברים שתוכל לעשות לבדך. תהיה חייב לקחת את רכבך

למקום מקצועי בעיקר אם אתה מעוניין להיפטר מריח הסיגריות שדורש מכשירים להסרת ODOR. ישנם כל מיני סוגי אודור ספריי

שאתה יכול לשים ברכב והם יכולים לעזור לך אך רק לזמן קצר. אתה מניח את זה על רצפת הרכב, פותח את המזגן, מפעיל את

הספריי ויוצא מהרכב למספר דקות. תהליך זה מאוד זול אך מחזיק כשבוע במקרה הטוב. תוכל לחזור על התהליך מספר פעמים

0TZ8LCAWONKCVCAVPLA7FCASGVGC8CAC13U.jpg

ניב ויסמן - תודה רבה ואתה תמיד מוזמן.

LEVAIZIK - יש את הפולישר הידידותי POLISHER והבופר המהיר המפחיד BUFFER.

אם אתה לא מנוסה אני ממליץ לך להתחיל עם פולישר.

מאיר + מאור - קינג? :) :) :)

GOLAN BARASHI - :)

ELIRANMAL - תודה רבה

לפעמים אני נסחף :) במיוחד אם יש לי רכב ממש אקזוטי ואני משתמש בקרנאובה 60% אנחנו עוברים משהו מיוחד יחד :)

SM - עולם הדיטיילרים התחיל באירופה וכרגע תופס תאוצה באמריקה. רוב הדיטיילרים הנודעים באירופה ואמריקה מכירים אחד את השני והתחרות היא גדולה. ראשון הדיטיילרים שהתחיל את מהפיכת האומנות הזו לפני מספר שנים הוא אומן בשם פול דלטון אשר מתגורר בלונדון. פול יצר לעצמו את המוניטין של הדיטיילר הכי טוב בעולם והוא גם גובה בהתאם כ-$5000

ישנם אף סיפורים על שיח סעודי מהאמירויות שהטיס אותו תמורת 60,000 פאונד על מנת שיעשה דיטייל לבוגאטי ויירון שלו.

פול השתמש בעבודותיו בווקסים מאוד יקרים מחברת SWISSVAX הנודעת ורק לאחרונה הם גם השיקו ווקס חדש על שמו -

Paul Dalton's Crystal ROCK Wax שעולה כ- $1100

לפני כשנתיים התקשרתי אליו והחמאתי לו על עבודותיו והצעתי לו כ-$15,000 לבוא אליו לסמינר של חודש. הוא כמובן דחה אותי עם האף למעלה כמו הרבה מפורסמים בריטיים אחרים :)

אני לא ויתרתי ורציתי לתת שירות בדיוק כמו שפול נותן ואף יותר ופניתי ישירות לבעלי SWISSVAX בהצעה שהם לא יכלו לסרב.

כיום אני עוסק מורשה והדיטיילר של SWISSVAX בפלורידה:

002.jpg

Swissvax-DetailingCenter-US-Labelco.jpg

כמו כן סיימתי קורסים עם הדיטיילרים הכי נודעים באמריקה בלא פחות כסף:

003.jpg

001.jpg

לגבי השאלה מדוע משתמשים בידיים בכדי לשים את הווקס:

1. קרנאובה זהו חומר צמחי שמופק מעץ מיוחד שנמצא בברזיל. לאחר תהליך ארוך וקשה מופק ממנו חומר שנקרא גרייד 1 קרנאובה לבן אשר מקוטרג לפי רמת האחוזים שבו וכך הוא גם נמכר בהתאם. הקרנאובה מאד מרוכז ובכדי להביא אותו למצב מרוכך ונוח לעבודה על צבע צריך לחמם אותו מעט באמצעות הידיים.

2. הסיבה השנייה היא שזה מה שמפעל SWISSVAX מבקש! :)

אני מאוד מקווה שבעתיד יהיה ביקוש יותר גבוה לדיטיילים מקצועיים בישראל ואולי נשקול על פתיחת סניפון קטן, כרגע הביקוש אינו גדול בכלל כ-5 בכל ביקור.

MAROXXX - תודה רבה ואני אשמח :)

ITAMAREINY - תודה רבה.

אין לך מושג עד כמה רבה ההשקעה.

אני לא יודע למה בדיוק בחרת ברכב הזה או אם מישהו שמכיר אותי גילה לך אבל - הפגאני זונדה F הוא אחד הרכבים שאני מאוד אוהב וראיתי את כולם :) זהו רכב סקסי, מהיר, מיוחד, עוצר נשימה ותאמין לי שבמציאות הוא נראה הרבה יותר טוב.

דרך אגב רכב זה מככב אצלי בברושורי הפירסום שלי בפלורידה.

בחירה נבונה איתמר!

אומנות ההיי אנד דיטיילינג

• תוכן חדש...