Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח אם סליפי ג'ו או השיכורה שהיתה אמורה להחליף אותו היו מסוגלים או רוצים להביא עסקת חטופים.

צריך לזכור שויטקוף וקושנר, אלה שעבדו על ההסכם המחורבן הזה, הם גם אלה שעבדו על עסקת החטופים.

טראמפ פולט שטויות בקצב מסחרר, אבל זה תמיד מה שהוא עושה. אי אפשר לדעת מה הוא רוצה באמת, צריך לראות מה הוא יעשה.

אם באמת ביום שישי הוא יחתום על ההסכם הזה ובעצם לא רק יזרוק לפח את כל המאמצים שלו אלא גם יקבל אפקט הפוך - חיזוק הביטחון העצמי של סין - הוא באמת אסון למערב. אבל קודם נראה מה יקרה. בינתיים זה הכל דיבורים, ולמילים היום אין שום משמעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עוד מהקדנציה הראשונה של טראמפ כל מי שהיה לו שמץ של פרגמטיות (מימין או שמאל) חשב לעצמו "סבבה שהקריזות של טראמפ בצד שלנו אבל נקווה שהוא לא יתהפך". המתח תמיד היה.

פשוט עכשיו התממש.

ספציפית לביידן - צריך להפריד את הפרסונה מהמפלגה. אחרי תחילת הקדנציה השנייה של טראמפ נחשפנו בדיעבד להתנהלות של המפלגה הדמוקרטית שהפעילה את ביידן כמו בובה ועשתה מאחוריו שמות. הפקרות ושחיתות ברמות קשות. אילו היה נבחר רק היו ממשיכים לעשות מה שבראש שלהם, לא בטוח שהיה עדיף.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבטוח, מחירי הבתים ברמת טראמפ כרגע בנפילה.

• מצחיק 3

פורסם
לפני 32 דקות, hans כתב:

עוד מהקדנציה הראשונה של טראמפ כל מי שהיה לו שמץ של פרגמטיות (מימין או שמאל) חשב לעצמו "סבבה שהקריזות של טראמפ בצד שלנו אבל נקווה שהוא לא יתהפך". המתח תמיד היה.

פשוט עכשיו התממש.

כן. זה מה שתמיד אמרתי לכל המעריצים שלו. כל עוד הוא איתנו הכל טוב. רק אי אפשר לצפות אם ומתי יפסיק להיות איתנו.

היה לו כבר סיבוב אחד שהוא התהפך על ביבי, אחרי שהוא ברך את ביידן על הנצחון בבחירות. אולי גם הפעם נזכה לעוד היפוכים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אם באמת ביום שישי הוא יחתום על ההסכם הזה

לפי הדיווחים חתם. הסגן שלו ממשיך לספר שהשלטון באיראן הם אחים על מלא היום. בינתיים אלו מספרים שהכניעו את שני הצבאות החזקים בעולם.

הזיה. לא פחות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אם באמת ביום שישי הוא יחתום על ההסכם הזה ובעצם לא רק יזרוק לפח את כל המאמצים שלו אלא גם יקבל אפקט הפוך - חיזוק הביטחון העצמי של סין - הוא באמת אסון למערב. אבל קודם נראה מה יקרה. בינתיים זה הכל דיבורים, ולמילים היום אין שום משמעות.

אין סיכוי שיחתום יום שישי. ההסכם נחתם הלילה.

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

לפי הדיווחים חתם. הסגן שלו ממשיך לספר שהשלטון באיראן הם אחים על מלא היום. בינתיים אלו מספרים שהכניעו את שני הצבאות החזקים בעולם.

הזיה. לא פחות.

לא יודע, אני יותר מאמים לאירנים הפעם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הכבוד לאיראן.

אנחנו צריכים ללמוד מהם.

פורסם

לגמרי, זה דפוס חוזר אצל טראמפ מי שמתנהג כמו בריון חוטף ממנו אש וציוצים.

ואז מגביר עוד קצת ומתחיל לקבל שבחים.

פורסם
בתאריך 17.6.2026 בשעה 09:50, פינדר כתב:

שיזד**נו האמריקאים וטראמפ. נשמיד את איראן בעצמנו.

image.thumb.png.4491f311f7b127b185658d61a45d217f.png

מה אתה מתרגש? לפלוט שטויות זה בחינם,ועוד נחשב "עשייה" בקו"ח של יושבי הכנסת.

כמו שתמיד יש מי שפולט חרטא,יש תמיד מי שבצד שני ישמח לראיין ולשדר אותו,וכמובן מי שיקשיב...

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האיראנים עושים לאמריקאים בית ספר.

עצוב לראות את זה.

כמו שאמר שהקברניט, איראן רוצים גרעין והאמריקאים רוצים הסכם, ושניהם יקבלו את מה שרוצים.

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

נשמע שההסכם של אובמה לא היה כזה רע, ולא היה שווה לצאת ממנו.

אמרתי את זה עוד כשיצאו.

אין בעיה לצאת אבלתביא חלופה יותר טובה. לצאת ולהשאיר הכל פרוץ אומר להם רוצו בכל הכוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

נשמע שההסכם של אובמה לא היה כזה רע, ולא היה שווה לצאת ממנו.

איראן עשו מה-שבא-להם עם הסכם ובלי הסכם, עם אובמה ובלי אובמה, עם טראמפ ובלי טראמפ.

ואני מזכיר לשופרות של אל ג׳זירה ש״היציאה מההסכם של אובמה״ הייתה בגלל...

תופים...

תופים...

רגע, זה מגיע...

הפרות של איראן!

כי זה מה שהם עשו מאז ומעולם, השתנה בקשת.

מפתיע, נכון?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...