Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כרגע נהג חדש עם מלווה.

אני מתכנן לאחר סיום תקופת המלווה ללכת לקורס נהיגה מתקדמת.

יש לי מס' שאלות בבקשה,

הראשונה,איפה ניתן לעשות קורס נהיגה מתקדמת (השלב הראשון) באזור הדרום (באר שבע)?

השניה,מהו טווח המחירים?

תודה מראש,

דור.

פורסם

אני חושב לצערי שזה מוקדם מדי.

לא תוכל להפיק את מלוא התועלת מהקורס בשלב הזה.

תנהג כרגע רגוע ותתרגל לאוטו . תלמד לקרוא את הכביש ואת המצבים השונים .

אפילו אומר שזה יכול רק להזיק לך לנפח לך עודף ביטחון שאין לך כרגע.

אני מדבר מנסיון , ועשיתי את הקורס הנ"ל לא פעם , ויש לי רישיון 04 לצורך העניין.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אדרבא. לדעתי הטמעת הרגלים נכונים כבר בשלב מוקדם עדיפה עשרות מונים על ניסיון לשרש אותם אחר כך, כשהם כבר הפכו לטבע שני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הי,

מצטרף לרומן. מאוד חשוב לעשות (לפחות את הקורס הראשוני) כמה שיותר מוקדם.

אני יודע ש"מסלולים" עושים את הקורסים שלהם גם בסופי שבוע.

רק בעיה אחת - זה קורה בראש העין. :shock:

אני מאמין שיותר מהקורס הבסיסי - אין לפותח השרשור מה לקחת (בינתיים). אבל בקורס הבסיסי לומדים הרבה דברים שקשורים לנהיגת יום יום. בעתיד, אפשר גם קורסים מתקדמים יותר עם פן ספורטיבי.

לא חסר חברות שעושות קורסים כאלה, תריץ חיפוש (אני נמנע מלהמליץ על חב' זו או אחרת, כי אני קשור לתחום).

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

עשיתי קורס ב-DRIVE ART - מאוד ממליץ הנהיגה שלי השתנתה לגמרי מאז

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אני חושב לצערי שזה מוקדם מדי.

לא תוכל להפיק את מלוא התועלת מהקורס בשלב הזה.

תנהג כרגע רגוע ותתרגל לאוטו . תלמד לקרוא את הכביש ואת המצבים השונים .

אפילו אומר שזה יכול רק להזיק לך לנפח לך עודף ביטחון שאין לך כרגע.

אני מדבר מנסיון , ועשיתי את הקורס הנ"ל לא פעם , ויש לי רישיון 04 לצורך העניין.

מצטער, אבל אני לא מסכים איתך.

קורס שמותאם אישית, ומבוסס על עקרון - העשרת הידע, הקניית הרגלים נכונים, ולימוד טכניקות נהיגה משופרות ומתקדמות יותר מאלו שנלמדו אצל מורה הנהיגה, הוא קורס שבהחלט מתאים לנהג חדש וחסר נסיון.

לדעתי עדיף - לימוד - והצלחה, על פני ניסוי - וטעיה.

אני לא רואה כיצד קורס מהסוג הזה יכול לגרום לעודף ביטחון עצמי (להבדיל מקורסים שופעי החלקות ואקסטרים).

דני G.

גילוי נאות - אני עוסק בהדרכות נהיגה מתקדמת.

פורסם

דני מנוע מלהמליץ על עצמו - אז אני אסכם בקצרה את הקורס שעברתי אצלו לפני כחודשיים:

הגעתי לקורס עם ניסיון של 5 חודשים על הכביש - תוך 5 דקות הסתבר שאני עדיין משמרת את טכניקות הנהיגה ברכב דיזל (אוקטביה של המורה לנהיגה) למרות שאני כבר 5 חודשים על באלנו ידנית מונעת בנזין. לאורך ההדרכה, דני לימד אותי איך עושים נכון את הזינוק ברכב שלי והיום סגנון הנהיגה שלי השתמנה לגמרי. וההדרכה המשיכה דרך כיוון נכון של המראות, בלימות חירום (כבר התנסיתי במצב אמת והרגליים פעלו לבד), מבט אפקטיבי, לחץ אויר והכנת הרכב לנסיעה ועוד ועוד... הכל מותאם אישית, אז איפה שלי היה יותר ידע, עברנו יותר מהר, תוך תיקון הטעויות שאיתרנו. למדתי המון, והביקורות של אלה שנסעו איתי אחרי הקורס מעידים על שינוי עצום לטובה. אני מכירה הרבה יותר טוב את הרכב שלי, את מגבלותיו ואת יכולותיו, עבר לגמרי הפחד מטעויות תפעול (המנוע ייכבה, האם הזינוק בעלייה יצליח וכד') והבטחון עלה. יחד עם זאת, אין לי תחושה שהשמיים הם הגבול ואני עכשיו מוכנה לכל אשר יקרה, כי עברתי קורס כזה או אחר - אני כל הזמן מתרגלת ומשפרת ואם יש שאלות - דני ממשיך להוות כתובת כם אחרי ההדרכה.

את הקורס עשיתי במרכז (נס הרים), אזור יפיפה וכייפי לנהיגה. בעיניי, היה מקום לעשות את הקורס אפילו לפני ולחסוך לעצמי כמה מצבים מייאשים, לכן, המלצתי היא לך על זה וכמה שיותר מהר. הרגלים רעים קשים לתיקון וחבל שיהיו הרבה כאלה.

בהצלחה,

ליהי

פורסם
הי,

אני יודע ש"מסלולים" עושים את הקורסים שלהם גם בסופי שבוע.

רק בעיה אחת - זה קורה בראש העין. :shock:

טל.

ולמה אתה בשוק בדיוק?

Nothin really matters to me

• תוכן חדש...