Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלוהים ישמור איזה נזק .

זה חתיכת כלב.

קראתי בפורום של קורבטים שיש דבק מיוחד להדבקה ואטימה של חורים ושברים במיוחד לפיברגלס וצביעה מחדש של הבאמפר .

קראתי בפורום של כלבים על חתיכת קורבט שתקוע לאחד הכלבים בשינים אמרו לו שיש מצב שזה פיבר

אמנם מסרטן אך לא לחשוש זה יוצא בסופו של דבר.:lol::lol::lol::lol:

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם

תופעה מוכרת. הכלבה שלי (שוקה) כירסמה וכיסחה לחלוטין את החגורות בטיחות במושב האחורי של הצ'רוקי.

אבל איך אפשר לכעוס על הייצורים המקסימים האלו? ובטח שלא ניתן לחנך אותם אחרי שהנזק כבר נעשה כי הם לא יקשרו. רק אם תפסתם על חם אותם תוך כדי מעשה.

פורסם

הזוי...

לפני כמה שנים הכלבה שלי אכלה לי את צינורות הברקס בג'יפ... כמעט נכנסתי בגדר...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
חס וחלילה !! :shock::shock::idea:

אני רואה שקיבלו את זה ברצינות.

יש לי כלבים מתחילת שנות ה-50.בד"כ 2 ,היו גם 3 (סנט ברנרדים) בו זמנית , עכשיו רק גולדן אחד.

לא לדאוג, - שלנו הם תמיד הכי מטופלים ומפונקים במושב. (ועדיין שומרים טוב )

פורסם

פגוש כזה מתחיל ב- 200$ (משופץ) לפני מכס והובלה ב"קורבט אמריקה".

על שיפוץ פגוש בארץ לוקחים כ-350 ש"ח וכדאי שתבדוק אצל משפצי פגושים לפני שאתה מייבא.

יש היום הרבה סוגי דבקים שמדמים גומי או פיבר כך שניתן גם לשפץ לבד, למרות שאם אתה לא מתעסק בזה, מאחר וזה משפיע על מראה הרכב (החורים לא קטנים...), לא הייתי ממליץ לך לבצע עבודה כזו לבד.

אני הייתי בודק עלות שיפוץ, במידה וזה יותר זול מלהביא מארה"ב, הייתי משפץ.

קח בחשבון שיש גם לצבוע (וכמובן לשים את הבקליט החסרה באיתות).

לגבי הכלב - פשוט שים את הרכב במקום סגור שאין לו גישה אליו.

בהצלחה!!!:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
תופעה מוכרת. הכלבה שלי (שוקה) כירסמה וכיסחה לחלוטין את החגורות בטיחות במושב האחורי של הצ'רוקי.

אבל איך אפשר לכעוס על הייצורים המקסימים האלו? ובטח שלא ניתן לחנך אותם אחרי שהנזק כבר נעשה כי הם לא יקשרו. רק אם תפסתם על חם אותם תוך כדי מעשה.

הנה כמה תמונות ש"אבו נזק" שלי אחראית לו

woof

IMG_3234.jpg

IMG_3235.jpg

IMG_3236.jpg

IMG_3237.jpg

IMG_3238.jpg

IMG_3239.jpg

פורסם

נהיה שרשור סיפורי כלבים.

אצלי זה יצא יותר יקר.

כלב של חברים שהזמינו אותי לעל האש כנראה שבע מהסטייקים, הלך בשקט בשקט, טיפס על הספיידר, אכל את דרכו דרך הגג(שהיה חדש) נכנס פנימה ואכל את מושב הנהג.

פורסם

אפשר להעביר לשרשור של הוונדליזם...

פני הדור כפני הכלב, או להפך - פני הכלב כפני הדור

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...