Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לאבא שלי יש פוקוס 2004

שלשום הוא שם לב שנוזל לו שמן מתושבת מנוע, במוסך מרכזי הציעו לו להחליף אותו ב-1100 ש"ח מקורי וחליפי ב-600 ועבודה גם עולה 400 ש"ח.

האם 1100 ש"ח זה מחיר הוגן לתושבת כאשר גם עבודה עולה 400 ש"ח? ביחד זה 1500, לא מרגישים רעידות או משהו שונה בנוחות הנסיעה לפני הנזילה.

האם חייבים להחליף את כל התושבת או אפשר להחליף רק את הגומי?

DSC04322.jpg

DSC04323.jpg

DSC04324.jpg

פורסם

יש תושבות מנוע שבתוכם יש שמן שתורם בריכוך הזעזועים.

אפשר ליסוע ככה עוד הרבה עד שיתחילו רעידות, וכשיהיו רעידות מחליפים רק את התושבת הפגומה.

אם אתה מחליף תשתמש בתושבת מקורית כי חליפית עלולה לגרום לרעידות.

אתה יכול לקנות תושבת מקורית ולהחליף אותה במוסך אחר בפחות כסף, כי העבודה קלה מאוד לביצוע.

פורסם

ראשית לא היית במוסך המרכזי אולי במורשה כי לעולם לא יציעו לך תחלופית במרכזי.

ועכשיו אכן קיים מעיין שמן מיוחד בתושבות מנוע של פורד ומאזדה אילו תשים את התושבת הלא מקורית רוב הסיכויים שיהיה רק גומי יצוק ללא השמן ויגרום לרעידות ברכב.

לגבי המחיר בדוק בעוד מוסך מורשה המחיר להחלפה נראה לי גבוהה מידיי עם כי המחיר לחלק אמור להיות באותו סדר גודל.

לגבי שאלתך האחרונה לא ניתן להחליף רק את הגומים אלא את כל התושבת.

ועכשיו הכי חשוב יש חוסר ברכב בנוזל קירור המנוע ללכת לבדוק את הנושא.

פורסם
ממתי יש שמן בתושבת

זה יותר נירא כמו נזילה ממיכל עיבוי כי אני רואה שחסר מים

איך מים ממיכל העיבוי אם זה בכלל שחור? אם המים במיכל העיבוי שחורים לא רק התושבת הלכה.:lol:

אצלנו בפוקוס ראיתי כתם כזה מסביב לאטם ולא נראה שזה ממשיך לנזול. (תושבת ימין) גם לא מורגשות רעידות או משהו כזה. אולי אירוע חד פעמי? לא יודע.:roll:

בדוק אם זה נוזל כל הזמן או רק תוך כדי נסיעה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...