Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צודק הבחור במאה אחוז

הנה המפרט לנורות עצמן

תק' (מס'

8)

תשנ"ב-1992

(9) הנוריות לפנסי החזית יהיו מסומנות באחד מאלה:

(א) ECE לפנס אירופאי;

ישראל

באמת מעניין מה יש בחוק הישראלי ששונה מאירופה.

וכמו שכבר צוין - לשוטר אין את הכלים להגדיר מה זה אור לבן ומתי זה הופך להיות אור כחול.

שווה לבקש משפט, להיות בקשר עם התובע ולשלוח את המידע על הנורות הנ"ל עם ההוכחה שהם תקניים באירופה, יעני

Fully Compliant with ECE Regulation 37, אבל כדאי לבדוק קודם את לתקנה הזאת בכלל יש משמעות בישראל...

אם לפיליפס יש אישור ECE באמת (ואני מאמין שיש להם) באירופה - זה אומר שהנורות האלה תקניות גם בארץ. אם ככה, אז צריך להתייעץ עם עו"ד ולתבוע בחזרה את המשטרה (החזר הוצאות).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלו ויז'ן לא שוות שקל.

האור נשאר עדיין צהוב. סוג של עבודה בעיניים.

תודה על ההמלצה, אני אדע להימנע מהן.

הן 4000K למיטב זכרוני, לא ?

מה לגבי "קריסטל וויז'ן" ?

הן אמורות להיות 5000K וטוענים לאור לבן.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה ההבדל בין Philips DiamondVision ל-Philips BlueVision?

(פרט לכך שהדיימונד 5000K והבלו 4000K,ולבלו יש תקן אירופאי "EC37 approved for use in Europe")

ונאמר כאן בעבר, שכל נורה בעלת ציפוי אינה חוקית-אמירה זו נכונה או שגויה?

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
לדעתי נורה כזאת המורכבת ברכב כמו שרייד תמשוך יותר תשומת לב מאשר נורה כזאת ברכב כמו לנדקרוזר.

מותר לשאול אם לרכב יש תוספות ערסיות (חלונות שחורים, מגנזיום מצועצע) או "שיפורי" חוץ ? אולי ווליום מוזיקה חריג?

אולי אורות חניה כחולים שמושכים תשומת לב?

לא,רק מגנזיום,לא חלונות שחורים ולא מוזיקה בפול ווליום.

הרכב לא מושך תשומת לב בגלל הנורות,נראה עדין מאוד.

תמונה מצורפת..

במקרה שלי לא עברתי טסט בגלל הנורות

הבוחן אמר שהם כחולות למרות שהם מאירות אור לבן,אבל החלפתי אותם על המקום עברתי את הטסט

נ.ב אריק אתה מחולון?

לא , אני מכפר סבא

וגם אני לא עברתי איתם טסט בגלל שאמרו לי שהנורות כחולות.

מה זה משנה אם האור שהן מוציאות הוא לבן?!

Photo0139.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן זה באמת יפה יותר באוטו שלך אבל אצלינו יפה=מתבלט וזה היעד של השוטרים וזה חבל.

אני גם חשבתי לשים את הנורות האלה אבל הבעיה שאני חושב שנוצרת היא שאור לבן צריך להיות בעוצמה חזקה יותר(כמו בקסנון) אחרת השטח המואר בלבן לעומת השטח המואר בצהוב הרגיל, בצהוב יראו יותר טוב.

פורסם

לשוטרים אין זמן לבדוק אם זה חיקוי של קסנון,

או שזה פיליפס

הם פועלים באופן גורף.

ז"א אור כחלחל ברכב ישן = דו"ח

באודי Q7 או ב.מ.וו סדרה 7,

אף שוטר לא יבדוק אם אם זה קסנון מקורי או לא,

כי כמעט בטוח שככה הרכב יצא מהמפעל.

פורסם

על מה הויכוח? דיימונד ויז'ן הן לא חוקיות, כי אין להן אישור ECE שנידרש לפי החוק. הן לא חוקיות גם באירופה.

פורסם
וחיפש מגברים

מה אסור לשים כבר מגברים ברכב??

קודם אסור מסכים ,אסור קסנון,אסור מגברים מותר לנשום?

אגב ברח סלמה חנות גדולה מאוד לאבזירי רכב מוכרים נורות שהם לא קסנון ב 240 ש"ח.

מישהו יודע משהו על זה?

הכוונה במגברים ד"א היא למגברי מתח של הקסנון.

לא למגברים של האודיו.

כאלה אתה יכול לשים כמה שאתה רוצה.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי הנורות עומדות בתקן ECE.

בדקתי את הנושא בזמנו לפני הרכישה.

כמו כן נורות שעומדות בתקן כוללות את הסימן E פלוס סיפרה בתוך ריבוע אשר מוטבעים על הנורה, וזה אכן קיים.

למשל : בנורת הH1 מוטבע E1 בתוך ריבוע , כלומר ECE מסוג 1.

(ECE type number E1)

כמובן המומחים בתחום התקנים מוזמנים לתקן אותי אם אני טועה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

על הנורות עצמן (פיליפס דיימנוד) או על האריזה לא זוכר בדיוק איפה כתוב לא לשימוש באירופה וארצות הברית

פורסם

מפורום

civinfo.com

E-mail from Autolamps in reply to my earlier question if these are technically legal for road use in

the UK / EU

"Hi

Jan has asked me to answer this and happy to do so

The DV range is made on the same lines as the other product from Philips in Aachen in Germany. Something that you should be aware of is that 90% plus of the UK aftermarket lamps are sourced in Asia or East Europe. Many are very poor quality and sourced purely on price. The process they undergo is then to seek E mark approval and usually this is in Luxembourg as it has the most relaxed test houses. The DV range is made to the same quality standards and OE specification as the other Philips products and as such offers consistency and performance far in excess of most of the product you can buy.

In 1994 the Blue Vision range was introduced in Europe and quickly became a huge success both in Europe and the USA. People were buying the BV range as it made their headlamps look more like HID and had a much higher colour temperature than the standard halogen lamps. However in Asia they requested an even higher degree colour temperature and Philips created the Diamond Vision range to fulfil this requirement. The largest markets were South East Asia and Japan and neither of these countries requires E marking so this process was never undertaken for the Diamond Vision range

Since the late 90,s people have tried the DV range and in certain clubs and organisation they have become very popular. The higher colour temperature even than Blue Vision is what some people are looking for and they are now widely distributed. The fact is however as they sell in the 100,s in Europe compared to the millions of Blue Vision Philips has never gone through the process of getting the lamps e marked. This doesn’t mean they are sub standard its just the process is costly and the sales in Europe do not justify the expense. Therefore applying the literal E 37 regulations they are not strictly road legal. However this is purely a pedantic approach and given the vast quantity of poor quality Asia products with suspect life , performance and specification it really is nothing to worry about. Please take confidence in the thousands of aftermarket HID conversion kits sold and NONE of these is anyway near legal however as many are gain sourced in China they simply put an emark in the packaging. They do not know what it means and the buyer is none the wiser but these are definitely VERY illegal but as far as I am aware no one has ever been prosecuted in Europe.

Hope this answer you question and if you need a more detailed scientific reply please let us know and happy to do so

regards

Jez

"Technical Support

http://www.civinfo.com/forum/group-buys/20136-diamond-vision-h7-group-buy-4.html

Autolamps - http://www.autolamps-online.com/home.htm

• תוכן חדש...