Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם אחורנה שקניתי (שנה וחצי שנתיים) המחיר היה 35 ש"ח ל"תרכיז" של 1 ליטר.

אגב, לא מוכרים יותר G12 אלא G12+.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
פעם אחורנה שקניתי (שנה וחצי שנתיים) המחיר היה 35 ש"ח ל"תרכיז" של 1 ליטר.

אגב, לא מוכרים יותר G12 אלא G12+.

מה ההבדל ביניהם ?

והאם מותר לערבב אחד עם השני ?

פורסם
ההבדל שהפלוס יכול להתערבב עם חומרים אחרים, והלא פלוס לא יכול והופך לבוץ כשהוא בא במגע עם נוזל קירור אחר.

אז אפשר לערבב פלוס עם לא פלוס ?

פורסם
ההבדל שהפלוס יכול להתערבב עם חומרים אחרים, והלא פלוס לא יכול והופך לבוץ כשהוא בא במגע עם נוזל קירור אחר.

מאיפה הבאת את המשפט ההזוי הזה?

הפלוס הוא חדש יותר, צבעו וורוד והוא מחזיק יותר זמן מעמד (ה-G12 הוא ל-3 שנים ואילו הפלוס הוא ל-5).

לא מומלץ לערבב בין נוזלי קירור שונים, הליטר שאתה קונה אתה מוהל במים מזוקקים ביחס של 75% מים 25% נוזל קירור, הווה אומר כל בקבוק נוזל קירור מספיק ל-4 ליטר נוזל קירור לרכב שלך.

תעשה החלפה של כל הנוזל קירור, זאת ממש לא עבודה קשה, אל תעשה חצי עבודה.

פורסם
מאיפה הבאת את המשפט ההזוי הזה?

הפלוס הוא חדש יותר, צבעו וורוד והוא מחזיק יותר זמן מעמד (ה-G12 הוא ל-3 שנים ואילו הפלוס הוא ל-5).

לא מומלץ לערבב בין נוזלי קירור שונים, הליטר שאתה קונה אתה מוהל במים מזוקקים ביחס של 75% מים 25% נוזל קירור, הווה אומר כל בקבוק נוזל קירור מספיק ל-4 ליטר נוזל קירור לרכב שלך.

תעשה החלפה של כל הנוזל קירור, זאת ממש לא עבודה קשה, אל תעשה חצי עבודה.

אני יודע שהכי טוב זה לערבב עם מי מזגן.

ואיך מחליפים את כל הנוזל קירור ?

פורסם
אני יודע שהכי טוב זה לערבב עם מי מזגן.

ואיך מחליפים את כל הנוזל קירור ?

מי מזגן או מים מזוקקים או מי אוסמוזה הפוכה, כולם טובים לרדיאטור.

אני לא יודע איך מחליפים אצלך מים, באיביזה שלי היה צריך לפרק את הצינור התחתון של הרדיאטור ולתת לנוזל הקירור לצאת.

תבדוק על הרדיאטור עצמו אם יש לך מן פקק שמאפשר יציאה מהירה של נוזל הקירור.

אם אתה לא בטוח בעצמך, קנה את החומר והמים וגש למישהו שיעשה לך את זה בעלות של כמה שקלים.

עדיף לשלם על זה 50 ש"ח נוספים מאשר לעשות טעות שיכולה לעלות לך הרבה יותר.

פורסם

אני קניתי G12+ בסניף צ'מפיון מרכז, במוסך שצמוד אליהם.

עלה 30 - 40 ש"ח כל בקבוק של ליטר כפי שצויין.

מהלתי את זה עם מי אוסמוזה הפוכה,

והחלפתי את כל נוזל הקירור.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איזה רכב יש ברשותך ?

איביזה קופרה 2008.

בחיים לא החלפתי את כל המים ברדיאטור וכשאני פותח את המנוע אני רואה רק בלוק ענקי,

מיכל מים, מיכל מי וישרים ומדיד שמן. אין לי מושג איך מחליפים את כל המים.

אבל זו האופציה היחידה ? אם חסר לי נוזל קירור אני חייב להחליף את כל המים ? נשמע תמוה...

• תוכן חדש...