Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא יודע, אני קיבלתי את הדגם המפואר של מנוע ה2.0 שניקרא FSI Elegance טיפטרוניק 6 הילוכים DSG ומחירו 156,900 ₪. בשלי היה את כל התוספות האפשריות כמו ריפודי עור בצבע ב'ז אבל יש גם אפשרות לקבל בצבע שחור. היה גם מערכת מולטמדיה עם GPS וכמובן היה גם DVD עם שני מסכים על משענות הראש הקדמיות, חלון שמש, גאנטים פשוט תענוג לשהות ברכב לי דווקא היה מאוד נוח לשבת. הכסאות ומאוד תומכים הישיבה, היא גבוה ונוחה ליציאה וכמובן לכניסה. התא מטען שלה מאוד שימושי, ומרווח והרבה מקום להעמסה.

אני מצרף שלושה תמונות להמחשה שהראשונה להראות לך איך הרכב ניאה מבפנים ושני התמונות הבאות הם של חוץ הרכב.

e_1_1_1_143973_20080720150721.jpg

e_1_1_1_44241_20080708100754.jpg

e_1_1_3_44241_20080708100701.jpg

יניב :-D

רגע האוטו שלך הוא דיזל או בנזין?

רשמת שיש לך תיבת הילוכים DSG אבל בדגם ה 2 ליטר בנזין זו תיבה אוטומטית רגילה בעלת שישה הילוכים.

אתה בטוח שלא התבלבלת?

פורסם
רגע האוטו שלך הוא דיזל או בנזין?

רשמת שיש לך תיבת הילוכים DSG אבל בדגם ה 2 ליטר בנזין זו תיבה אוטומטית רגילה בעלת שישה הילוכים.

אתה בטוח שלא התבלבלת?

לא אני לא התבלבלתי למרות השעה האוטו הוא בנזין מנוע 2.0 וזה לא תיבה רגילה זה תיבה שהיא רובוטית עם 6 הילוכים והיא ניקראת DSG והיא משמשת את דגמי סקודה הרוב ואת הקונצרן הגדול פולקסווגן.

יניב

פורסם

אבל לפי דעתי שני ההתלבטויות שאמורות להיות לך זה בין המאליבו לבין הסקודה הם אותו מחיר כמעט המאליבו 147,000 והסקודה בדגם הפחות מאובזר 145,900 ₪ אז רק שני המכוניות האלו אמורות לעלות על הדרישות שלך לפי דעתי לילה טוב.

יניב

פורסם
התיבה ניראת כך כמו בכל שאר דגמי הקונצקן פולקסווגן ובתמונה השניה יש תקריב של התיבה

skoda-(2)_wa.jpg

volkswagen_dsg.jpg

אני לוקח את הנתונים מהאתר של סקודה ורשום שם במפורש שה DSG בא רק בדגמי הדיזל ובדגמי הבנזין זה גיר אוטומטי רגיל 6 הילוכים.

אז מישהו שם טעה?

פורסם

לאור העובדה, שאין כבר רכב בשוק הישראלי שלא הוצע לך, הפתרון צריך להיות אחר.

אי לכך נשאלת השאלה, מדוע שלא תפנה לאיזה יצרן, על פי בחירת ליבך, תן לו את דרישותיך המדוייקות באופן ברור, כולל גובה הכסא, ותבקש מהם לייצר עבורך מכונית.

מה, אין אנשים שמזמינים חליפה באופן נפרד?

אתה לא זקוק לחליפה, אתה צריך רכב.

אין לי ספק, שכל יצרן יקפוץ על המצאיה.

וגם על תלונותיך לאחר הרכישה...

פורסם

אי לכך נשאלת השאלה, מדוע שלא תפנה לאיזה יצרן, על פי בחירת ליבך, תן לו את דרישותיך המדוייקות באופן ברור, כולל גובה הכסא, ותבקש מהם לייצר עבורך מכונית.

אהבתי!

:fadein:
פורסם
אני לא יודע, אני קיבלתי את הדגם המפואר של מנוע ה2.0 שניקרא FSI Elegance טיפטרוניק 6 הילוכים DSG ומחירו 156,900 ₪.

תחליט, טיפטרוניק או DSG?

התיבה ניראת כך כמו בכל שאר דגמי הקונצקן פולקסווגן ובתמונה השניה יש תקריב של התיבה

skoda-(2)_wa.jpg

volkswagen_dsg.jpg

לא יודע אם שמת לב, אבל התמונה השנייה היא ממש לא תקריב של התמונה הראשונה, שזה קצת מצחיק, אני חייב לומר, כי זה אומר שאתה יודע איך נראית ידית ההילוכים של ה-DSG ויודע שאצלך באוטו אין ידית הילוכים כזו, אבל עדיין טוען שהרכב שלך הוא DSG...

בקיצור ולעניין - הרכב שלך אוטומטי 6 הילוכים, לא DSG.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יניב,

תסתכל ממש מתחת לידית בורר ההילוכים. יש טבעת מתכת, אם כתוב עליה DSG אז יש לך DSG ובא לציון גואל.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

החיים מלאי פשרות וגם כאן אצטרך להתפשר על משהו.

פורסם
יניב,

תסתכל ממש מתחת לידית בורר ההילוכים. יש טבעת מתכת, אם כתוב עליה DSG אז יש לך DSG ובא לציון גואל.

כמו שאמרתי הוא התבלבל.

בכל מקום רשום שזה טיפטרוניק 6 הילוכים לא DSG.

פורסם

למה הבנת את זה, כי מישהו כתב את זה בשרשור אחר?

טלפון קצר לסוכן הביטוח שלך יברר לך היטב אם אכן יש אמת בשמועה. זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...