Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הבנת את זה, כי מישהו כתב את זה בשרשור אחר?

טלפון קצר לסוכן הביטוח שלך יברר לך היטב אם אכן יש אמת בשמועה. זה הכל.

לגבי זה שהיא גניבה מאוד אכן קראתי באיזה מקום אבל לגבי מחיר הביטוח אכן יותר יקר.

יש מנוע השוואת מחירי ביטוח באינטרנט שאני תמיד נעזר בו לבחירת סוכן הביטוח.

בהשוואה שעשיתי בין האוקטביה 2 ליטר לג'טה התגלה הפרש של 1000 שקל.

אז כנראה שיש אמת בדבר.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי האוקטביה הבנתי שהיא מאוד גניבה ולכן הביטוח שלה יקר.

תוכלו להסביר לי למה?

אצל בן זוגה של אמא שלי הייתה אוקטביה שנת 05 לפני שנה,עד שיום אחד היא נגנבה לנו מהחניה בין השעה 10-11 (לא אני לא צוחק). אמא שלי ואני חזרנו בסיבוב קניות החננו ונעלנו,אחרי חצי שעה אמא שלי יורדת לאוטו כדי לאסוף את אחותי והופה אין רכב בחניה, לא נשאר לא סימן ולא פירור מהמכונית בחניה.

במשטרה הסבירו לנו שהמכונית מאוד גניבה והערבים/בדואים פשוט מחפשים כאלה בנרות.

לפי מה שהבנתי אין לה איזה מחסה לכל המערכת מיגון,אני משאר שבגלל זה הביטוח כל כך יקר.

פורסם
לגבי האוקטביה הבנתי שהיא מאוד גניבה ולכן הביטוח שלה יקר.

תוכלו להסביר לי למה?

נתחיל מידית ההילוכים היא 6 הילוכים ומשום מה חשבתי שזה DSG כי יכול להיות שהתבלבלתי כי אתה צודק לדיזל יש DSG. אבל בכל זאת היא, עושה את העבודה היא מעבירה חלק את ההילוכים וגם מצב הידני +/- הוא מצויין אבל הוא צורך יותר דלק.

האוטביה היא גניבה בישראל בשל כל מוניות הסקודה "בני דודינו" הם אלא שגונבים את הרכבים ומוציאים את החלקלקים שלהם ביגלל שיש כאלה שרוצים להיות חכמים ומטפלים ברכבים בשטחים במחירים יותר זולים וכך כדי לספק חלפים הם צריכים לגנוב את החלקים ובשביל זה הם גונבים את הרכבים.

נ.ב היום סקודה מציעה חבילה שהיא ניקראת "חבילת מיגון" שהיא כוללת איתוראן,עלוקה וקודנית במחיר מסובסד של 1,230 ש"ח שברוב זה מה שחברות הביטוח דורשות.

יניב

פורסם
קשה להבין אותך, אתה מחפש את כל הפאקים שיכולים להיות במכוניות.

ובקשר לגנבות נו באמת, תעשה ביטוח מקיף.

תגיד אתה חושב שאת נושא מחיר הביטוח לא צריך לקחת בחשבון כשקונים רכב?

אני חושב שכשקונים רכב צריך לקחת הכל בחשבון.

ואתה חושב שאם עשית ביטוח מקיף אתה יכול לישון בשקט?

תשאל את כל מי שגנבו לו את האוטו איך הוא מרגיש גםכשיש לו ביטוח מקיף.

הרכב זה הרגליים שלי בניגוד לאדם בריא שיכול ללכת או לנסוע באוטובוס.

פורסם

לא יכול להיות כל הדברים האלה שאמרת במחיר כל כך זול כשרק איתוראן לבד עולה יותר מכפול.

וצריך לקחת בחשבון שכל שנה אתה משלם מנוי ותוסיף על זה את מחיר הביטוח הגבוה.

אני לא יודע מה איתך אבל אני רגיל לשלם פחות מ 3000 לביטוח מקיף.

פורסם

אם אכן יש דברים בגו (בנוגע לגניבות של אוקטביה), הדבר מן הסתם נובע מן העובדה שהיא מאוד נפוצה כמונית. מכאן נגזרים ביקושים ערים מאוד לחלקי פח לחלפים וכן למגוון מכלולים מכאניים.

ניחוש אחד מאיפה מגיעים חלפים זולים?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לא יכול להיות כל הדברים האלה שאמרת במחיר כל כך זול כשרק איתוראן לבד עולה יותר מכפול.

וצריך לקחת בחשבון שכל שנה אתה משלם מנוי ותוסיף על זה את מחיר הביטוח הגבוה.

אני לא יודע מה איתך אבל אני רגיל לשלם פחות מ 3000 לביטוח מקיף.

זה לא שאני ממציא דברים זה מה שסקודה מציעה אז זה מה שאני אומר לך, יותר מי זה אתה יכול לגשת לאולם התצוגה לשבת ברכב לנסות אותו לקבל הצעת מחיר, ולשאול על המבצעים שיש להם וכמובן על חבילת מיגון. ותיראה מה תקבל יותר מי זה אני כבר לא יכול לעזור לך כי בכל זאת מי שרוכש, את המכונית זה אתה בכל אופן ולא אני.

נתנו לך פו הרבה אופציות ואתה עכשיו צריך לבדוק יותר לעומק מבחינת הצרכים שאתה צריך לפי דעתי, וכמו שכבר כתבתי לך השברולט מאליבו הוא מצויין בשבילך וגם הסקודה אוקטביה צריך לנסוע עליהם ולהחליט.

יניב

פורסם

בשנת 2005 לפני שקניתי את המאזדה 3 בדקתי את המאזדה 6 והישיבה בה היתה ממש נמוכה גם כשהמושב היה בגובה מקסימום.

האם הדגם החדש הוא אותה הגברת בשינוי אדרת?

כי אם לא אבדוק גם אותה.

פורסם
בשנת 2005 לפני שקניתי את המאזדה 3 בדקתי את המאזדה 6 והישיבה בה היתה ממש נמוכה גם כשהמושב היה בגובה מקסימום.

האם הדגם החדש הוא אותה הגברת בשינוי אדרת?

כי אם לא אבדוק גם אותה.

עוד פעם זה מאוד תלוי מה שנוח או גבוה או נמוך טוב לאחר, זה לא אומר שלך זה טוב אולי כן אבל לרוב כל אחד והתחושה שלו. אני שוב פעם אומר אם לא תנסה לכנס לך את האופציות הרלוונטיות שאתה חושב שמתאימות לך, זה לא יעזור לך כלום כי אם אתה לא תלך תשב ותיסע אתה אף פעם לא תידע ובסוף תשאל מבין כל מה שאתה מתלבט לרכוש מה יותר טוב זה יותר עדיף.

יניב

פורסם

בסך הכל שאלתי אם יש שינוי לעומת הדגם הקודם או לא.

כי אם זה לא שונה אז לא עשינו כלום ואפשר לפסול כבר עכשיו.

פורסם
אם אכן יש דברים בגו (בנוגע לגניבות של אוקטביה), הדבר מן הסתם נובע מן העובדה שהיא מאוד נפוצה כמונית. מכאן נגזרים ביקושים ערים מאוד לחלקי פח לחלפים וכן למגוון מכלולים מכאניים.

ניחוש אחד מאיפה מגיעים חלפים זולים?

רמת אביב ג?

פורסם
בסך הכל שאלתי אם יש שינוי לעומת הדגם הקודם או לא.

כי אם זה לא שונה אז לא עשינו כלום ואפשר לפסול כבר עכשיו.

אין שום בעיה אם זה רק הבעיה אם אתה ואני חוזר ומדגיש אתה לא תיסע תשב ותגיד בסוף מה הכי מתאים לך אז איך תדע תיסע, תשב ובסוף תגיד לנו מהן ההתלבטויות שלך ונגיד לך מה בין הבחירות שלך יותר טובה מהשנייה.

יניב

פורסם

מתשובתך אני מבין שאתה לא ישבת במאזדה 6 לא הקודמת ולא החדשה אז אאינך יכול לדעת.

אבל בטח יש פה כאלה שכן ישבו ויכולים להשוות.

בכל מקרה הזמנתי נסיעת מבחן בג'טה ליתר בטחון כדי לבדוק אותה בתנאים נורמליים.

אם עדיין ארגיש שיש בעיה ארד ממנה.

אנסה לבדוק מיניוואן יותר נמוך אולי הגרנד סניק.

• תוכן חדש...