Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המונדיאו סטיישן זה לדעתי הסטיישן הכי מעוצב שיש אם כמובן הישיבה גבוהה ונוח לצאת ולהיכנס.

באים אלי היום עם המונדיאו 5 דלתות האם יש הבדל בישיבה לעומת הסטיישן?

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטער, אני ממש לא זוכר את גובה המושב בכל רכב. אם זה משמעותי עבורך - לך לאולם התצוגה ותראה בעצמך.

צריכת הדלק ב-B4 מעט גבוהה משל רוב המתחרות. אפילו אם מדובר בהפרש של 10 אחוזים בממוצע, עבור נסועה שנתית סטנדרטית מדובר על כ-2000 שקלים בסך הכל.

החלפת רביעיית הצמיגים בכל פעם - אין לי כוח לחישוב הממוצע אבל בגדול אם מתחשבים בסיכוי לפנצ'ר אפשר להניח שזה יעלה עוד מקסימום 3000 שקלים למשך 3 שנים ביחס לאוטו אחר, כלומר 1000 לשנה. הגענו ל-3000 שקלים בשנה ביחס למכוניות כמו אקורד, פאסאט, מזדה 6 וכולי (וגם זה לא בטוח). לפחות מול האקורד והמזדה ההפרש הזה יכול להצטמצם משמעותית בגלל מחירי הביטוח (ואגב, המזדה 6 הקודמת לא הייתה חסכונית יותר מה-B4).

בקיצור - אתם נופלים, כרגיל, למלכודת ה"למכר שלי יש את האוטו והוא החליף רביעיית צמיגים - האחזקה יקרה!" או "לדודה שלי יש B4 והיא צורכת לה 1:7 - האחזקה יקרה!".

אפשרות נוספת - מונדיאו סטיישן חדשה (אני מתעקש על סטיישן כי זה הרבה יותר נוח, במיוחד עבור כסא גלגלים וזרוע מיוחדת)

רוני

זה לא נכון, נהגתי בצבא על ה B4 וכל מה שאני רושם זה מניסיון אישי שלי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
המונדיאו סטיישן זה לדעתי הסטיישן הכי מעוצב שיש אם כמובן הישיבה גבוהה ונוח לצאת ולהיכנס.

אני בחנתי את הרכב באולם התצוגה ואני יכול להגיד לך שגרסת ה 5 דלתות היא בעלת תא מטען ענקיי

אני לא הייתי הולך על הסטיישן מסיבה של טעם אישי עקב ואני לא ממש אוהב את העיצוב של הסטיישן

אבל הסטיישן מצוידת בתא מטען נדיב מאוד ונכבד גם כן והוא יכיל בתוכו כיסא גלגלים ודברים נוספים.

גם החמש דלתות יעשה את עבודתו נאמנה אם כי תצטרך להכיל את הדברים הנוספים מעל לכיסא הגלגלים

ועל זה הייתי בהחלט מתפשר.

שלומי.

פורסם
מאזדה 5?

הרכב עצמו לא גבוה מאוד, הישיבה עצמה גבוהה.

את המאזדה 5 פסלתי בהתחלה כי תא המטען שלה עם מושבים מקופלים דומה למאזדה שלי חוץ מהגובה כמובן.

היא אמנם יותר נמוכה מהפיקאסו אבל עדיין גבוהה אבל הייתי מסתדר איתה יותר טוב.

פורסם

אין הבדל. שים לב שיש זמן המתנה ארוך למונדיאו.

זה לא נכון, נהגתי בצבא על ה B4 וכל מה שאני רושם זה מניסיון אישי שלי

מה לא נכון במה שאמרתי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין הבדל. שים לב שיש זמן המתנה ארוך למונדיאו.

מה לא נכון במה שאמרתי?

אתה כותב שנאמרים פה דברים שהם לא מנסיון אישי אלא משמועות שנאספות

לכן הגבתי וכתבתי שנסעתי על הרכב כמעט חצי שנה, אמנם זה היה לפני 4 שנים אבל הרבה לא השתנה.

לגבי השוואת תצרוכת דלק בין ה B4 ושאר הדומות לה אני לא יכול להגיב מכיון שאין ניסיון איתן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בדקתי את המונדיאו של גיסי ותא המטען שלה די גדול לעומת המאזדה שלי ומפני שהוא עמוק אפשר לשים את כיסא הגלגלים בצורה שנשאר בצד ימין עוד קצת מקום לקניות.

אבל לגבי הכניסה והיציאה עוד לא נמצא פתרון מניח את הדעת.

אז צריך להמשיך לחפש לצערי.

החשש שלי שדווקא הפורד SMAX שלא בדקתי אולי תתאים יותר אבל צריך איזה מבצע הוזלה רציני כדי שארכוש אותה.

אבדוק עוד רכבים שבאים בחשבון מבחינת התקציב ונראה.

פורסם

לאחר בירור עם חברת ההתקנות של הרובוט החלטתי לרדת מנושא הרובוט לכיסא הגלגלים בגלל עלויות העברה מרכב לרכב גבוהות.

החלטתי ללכת לכיוון מנוף שתופס פחות מקום מרובוט לכן אינני צריך תא מטען ענק במיוחד וחשבתי לבדוק את הפולקסווגן ג'טה.

מה דעתכם עליה?

תודה

פורסם
אתה כותב שנאמרים פה דברים שהם לא מנסיון אישי אלא משמועות שנאספות

לכן הגבתי וכתבתי שנסעתי על הרכב כמעט חצי שנה, אמנם זה היה לפני 4 שנים אבל הרבה לא השתנה.

לגבי השוואת תצרוכת דלק בין ה B4 ושאר הדומות לה אני לא יכול להגיב מכיון שאין ניסיון איתן.

כתבת שצריכת הדלק לא שפויה - אז אמרתי לך שהיא לא משמעותית גרועה יותר משל המתחרות.

כתבת שצריך להחליף רביעייה בכל פעם - אז עניתי לך שההפרש הכספי לא מספיק משמעותי.

אז שוב - מה לא נכון במה שכתבתי?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה עם סקודה אוקטביה היא גם שימושית ומרווחת ועם תא מטען ענק!!! בתקציב שלך יכול להיכנס גרסת ה2000 שהיא יחסית, חזקה כדאי לנסות ולבצע עליה נסיעת מבחן.

יניב

פורסם
חברים מה בדיוק הקשר לנושא הדיון?

אם אין לכם מה לתרום לנושא הדיון תפתחו דיון אחר.

אני כולי תקוה שלא מפריע לך...

תבדוק אוקטביה.

מקווה, שאמירה זו תרמה לו במעט לדרישותיך המשתנות לעיתים קרובות.

פורסם

אם אנחנו מגברים רק על מכוניות חדשות, ממליץ לבדוק את סקודה אוקטביה רגילה או סטיישן.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

תגיד למה שלא תלך לסוכנויות רכב ופשוט תעשה נסיעת מבחן? כל המכוניות שציינת פה הן טובות אפילו מעולות השאלה היא למי?

בגדול המונדאו הכי כדאית לרכישה אבל אם אתה לא לוקח סטיישן אז זמן ההמתנה ארוך(סטיישן קיימת במלאי) דבר נוסף עד כמה שידוע לי ,לנכים יש הנחה בקניית הרכב אז אולי החישוב שלך לגבי המחיר מוטעה.

תנסה לדבר אם בחור בשם TIFF אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך כי הוא מבין את מצבך.

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=64218

:fadein:

• תוכן חדש...