Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום בחנתי את הסיטרואן פיקאסו ודווקא הגיר היה חלק ולא הרגשתי שהרכב מטלטל גם כשלוחצים חזר על הגז אבל הרכב מתדרדר בעלייה לאחר שתי שניות אם לא לוחצים על הגז וזה בהחלט מטריד.

אבל הבעיה הספציפית הגדולה שלי היא שהרכב גבוה מידי בשבילי והיציאה והכניסה לא נוחים לי.

בקיצור אני צריך עכשיו רכב יותר נמוך עם תא מטען גדול.

מחכה להמלצות.

תודה

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא ממש יודע איך להגדיר את הישיבה ה B4.

למכר שלי היה את האאוטבק 2004 וגובה הישיבה היה בסדר גמור.

אני מרגיש צפיפות יתרה שלא נומר צפיפות די גדולה ברכב אם כי הגובה שלי הואי 1.85 ס''מ.

לטעמי אם הגובה שלך מעל 1.80 אני לא ממליץ לך לרכוש B4.

מכונית יפייפיה, אמינה, תחזוקה דיי יקרה אבל צפופה מאוד ביחס למכונית מנהלים.

שלומי.

פורסם

כמה גדול? יותר משלי משמעותית.

יש לי מאזדה 3 ותא המטען כבר לא מספק כי אני צריך להכניס שם כיסא גלגלים ידני ובעתיד עם זרוע מיוחדת.

והכל תופס די הרבה מקום שלא נשאר כלום למשהו אחר.

פורסם
אני לא ממש יודע איך להגדיר את הישיבה ה B4.

למכר שלי היה את האאוטבק 2004 וגובה הישיבה היה בסדר גמור.

אני מרגיש צפיפות יתרה שלא נומר צפיפות די גדולה ברכב אם כי הגובה שלי הואי 1.85 ס''מ.

לטעמי אם הגובה שלך מעל 1.80 אני לא ממליץ לך לרכוש B4.

מכונית יפייפיה, אמינה, תחזוקה דיי יקרה אבל צפופה מאוד ביחס למכונית מנהלים.

הישיבה ב-B4 סטנדרטית עבור מכונית משפחתית. היא גם לא צפופה באופן מיוחד אלא רק אם אתה במידות קיצוניות (גובה כשלעצמו לא אומר הרבה כי יש גם עניין של יחס בין רגליים לגוף).

התחזוקה גם לא יקרה באופן מיוחד לקטגוריה.

בלי קשר - קשה לי קצת עם ההגדרה של ה-B4 כמכונית "יפיפייה" - אם כי על טעם וריח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זהו שהייתי נעול על מיניוואן קומפקטי כדוגמת הפיקאסו עד שבדקתי אותו.

היו לי מחשבות בקשר לפורד SMAX גם אבל יקר מידי בשבילי.

התקציב שלי הוא גג 160000 אם זה מצדיק.

150000 זה התקציב הסביר שלי.

אני רוצה רכב עם מושבים גבוהים לאוו דווקא גבוה מאוד.

פורסם
הישיבה ב-B4 סטנדרטית עבור מכונית משפחתית. היא גם לא צפופה באופן מיוחד אלא רק אם אתה במידות קיצוניות (גובה כשלעצמו לא אומר הרבה כי יש גם עניין של יחס בין רגליים לגוף).

רוני

מה זה סטנדרטית בשבילך?

תתייחס למאזדה 3 שכרגע יש לי.

פורסם
B4 סטיישן.

ה B4 הוא רכב נהדר אבל יש לו מספר חסרונות די משמעותיים

צריכת דלק לא שפוייה בנסיעה רגועה ומטורפת בנהיגה חזקה

יש צורך להחליף את כל 4 הצמיגים בכל פעם

מערכת ה 4*4 שגורמת להפסדי כח ולתצרוכת הדלק הגבוה.

ואפשר להוסיף שהוא כבר רכב מיושן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

רוני

עניין העיצוב זה עניין של טעם אישי אני לא חושב שיש לנו על מה לדון בעניין.

האחזקה של הרכב היא דיי יקרה ואני מדגיש זאת.

הרכב הוא לא חסכוני וזה לא הופך את הרכב לתחזוקה יקרה אלא בעיית הצמיגים.

מכר שלי נכנס לבעייה עמוקה עם עניין הצמיגים, כאשר חזר מחופשה באילת היא לו פאנצ'ר

והוא הלך לפנצ'ריה וגילה שעליו להחליף 4 צמיגים כשרק צמיג אחד מנוקב והשלושה בסדר גמור.

אני עדיין לא מבין מדוע, שמעתי ממישהו שזה קשור ל AWD משהו כזה אם איני טועה.

צמיגים זה לא משהו זול, תצרוכת הדלק לא הכי טובה, מה שקצת מייקר את האחזקה.

אני לא אמרתי שהאחזקה יקרה בטירוף, קצת יקר.

שלומי.

פורסם

אפשר להוריד את הסובארו מהאופציות כי תא המטען לא מספיק גדול ונוח בנוסף לכל ההערות שלכם.

ידוע לי שה B4 נמוכה מהסטנדרט המקובל היום ותמיד היתה.

גם

פורסם

מצטער, אני ממש לא זוכר את גובה המושב בכל רכב. אם זה משמעותי עבורך - לך לאולם התצוגה ותראה בעצמך.

צריכת הדלק ב-B4 מעט גבוהה משל רוב המתחרות. אפילו אם מדובר בהפרש של 10 אחוזים בממוצע, עבור נסועה שנתית סטנדרטית מדובר על כ-2000 שקלים בסך הכל.

החלפת רביעיית הצמיגים בכל פעם - אין לי כוח לחישוב הממוצע אבל בגדול אם מתחשבים בסיכוי לפנצ'ר אפשר להניח שזה יעלה עוד מקסימום 3000 שקלים למשך 3 שנים ביחס לאוטו אחר, כלומר 1000 לשנה. הגענו ל-3000 שקלים בשנה ביחס למכוניות כמו אקורד, פאסאט, מזדה 6 וכולי (וגם זה לא בטוח). לפחות מול האקורד והמזדה ההפרש הזה יכול להצטמצם משמעותית בגלל מחירי הביטוח (ואגב, המזדה 6 הקודמת לא הייתה חסכונית יותר מה-B4).

בקיצור - אתם נופלים, כרגיל, למלכודת ה"למכר שלי יש את האוטו והוא החליף רביעיית צמיגים - האחזקה יקרה!" או "לדודה שלי יש B4 והיא צורכת לה 1:7 - האחזקה יקרה!".

אפשרות נוספת - מונדיאו סטיישן חדשה (אני מתעקש על סטיישן כי זה הרבה יותר נוח, במיוחד עבור כסא גלגלים וזרוע מיוחדת)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...