Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוס - אני לא מצליח להבין. אתה מחפש רכב עם תנוחת ישיבה גבוהה או נמוכה? כי פיקאסו גבוה מדי בשבילך, אבל מונדיאו נמוכה מדי. מאוד לא פשוט למצוא משהו בדיוק באמצע, אבל גם אין סיבה - כוון את המושב לגובה המתאים לך וסע לשלום, מה הבעיה?

דבר אחד לא הצלחת להבין שלא מדובר דווקא בתנוחת נהיגה גבוהה כדי להשיג סתם את ההרגשה של מיניוואן או ג'יפ.

אני לא מדבר על הרגשה בשביל הכיף אלא על משהו הרבה יותר פרקטי לשם כניסה ויציאה נוחה.

אני יכול להבין אם אין מכונית שתקלע במדויק אבל לפחות ליד.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והיתרון שלה על פני האחרות שהזכרנו הוא...?

כל עוד לא תשב לא תדע אנחנו כניראה לא מבינים ולא נצליח להבין את דרישותיך כי כל אחד והנוחות שלו, חוץ מתנוחת הישיבה שאני לא נכנס אלייה כי רק כשתבדוק תדע אז המאליבו בהחלט אופציה מעניינת ב- 147K אתה מקבל רכב מודרני ומאוד מאובזר.

:fadein:
פורסם
דבר אחד לא הצלחת להבין שלא מדובר דווקא בתנוחת נהיגה גבוהה כדי להשיג סתם את ההרגשה של מיניוואן או ג'יפ.

אני לא מדבר על הרגשה בשביל הכיף אלא על משהו הרבה יותר פרקטי לשם כניסה ויציאה נוחה.

אני יכול להבין אם אין מכונית שתקלע במדויק אבל לפחות ליד.

הבנתי את זה טוב מאוד. כל מה שאתה צריך זה לבדוק את טווחי הגובה של המושב בשביל למצוא גובה שיאפשר לך כניסה ויציאה נוחים. אם לא הצלחת למצוא גובה מתאים לא בפיקאסו (גבוה מדי) ולא במונדיאו (נמוך מדי) אז אל תצפה למצוא את זה באף אוטו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצתרף להמלצה על אוקטביה חדשה. תא מטען ענק, הרכב הרבה יותר מרווח מדור הקודם, מושבים מאוד נוחים וישיבה די בהוהה תוך כדי אפשרות לכוון את הגובה.

היום בחנתי את הסיטרואן פיקאסו ודווקא הגיר היה חלק ולא הרגשתי שהרכב מטלטל גם כשלוחצים חזר על הגז אבל הרכב מתדרדר בעלייה לאחר שתי שניות אם לא לוחצים על הגז וזה בהחלט מטריד.

לפי דעתי מדובר במחסון שמן גיר. יכול להיות באוטו שבדקת יש נזילות בגיר. רכב אוטומטי לא אמור להתדרדר, גם אם הוא כבד, אפילו אוטובוס. אבל תלוי איזה עלייה. אם באותה עלייה רכב אחר אוטומטי לא מתדרדר, אז הכל ברור, הרכב שבדקת מרדיש לא טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפי דעתי מדובר במחסון שמן גיר. יכול להיות באוטו שבדקת יש נזילות בגיר. רכב אוטומטי לא אמור להתדרדר, גם אם הוא כבד, אפילו אוטובוס. אבל תלוי איזה עלייה. אם באותה עלייה רכב אחר אוטומטי לא מתדרדר, אז הכל ברור, הרכב שבדקת מרדיש לא טוב.

לפיקאסו יש גיר רובוטי, זו הסיבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כל עוד לא תשב לא תדע אנחנו כניראה לא מבינים ולא נצליח להבין את דרישותיך כי כל אחד והנוחות שלו, חוץ מתנוחת הישיבה שאני לא נכנס אלייה כי רק כשתבדוק תדע אז המאליבו בהחלט אופציה מעניינת ב- 147K אתה מקבל רכב מודרני ומאוד מאובזר.

147000?

חשבתי שהיא עולה 162000

פורסם

אז ה 162 זה לדגם יותר מאובזר?

אבל איך יכול להיות שרכב כזה גדול עם תא מטען של 428 ליטר?

חוץ מזה מנוע ענק ושתיין כרוני.

קשה לי להאמין שהמושבים במאליבו יותר גבוהים מהמונדיאו או אפילו מהג'טה שאותה אני מודה עדיין לא ראיתי.

חוץ מזה לא רק הגובה זה הפרמטר היחיד לכניסה ויציאה.

פורסם
147000?

חשבתי שהיא עולה 162000

הגרסה של ה147,000 היא יותר מופנת לציי רכב אבל אל תחשוב שהם מקפחים את הפרטי עם אותו אבזור עשיר זה מה שבא בגרסת ה147,000 שש כריות אוויר ומערכת בקרת יציבות בפן הבטיחותי, מחשב דרך, ניטור לחץ האוויר בצמיגים, בקרת שיוט, מערכת שמע בת שישה רמקולים עם חיבור חיצוני לנגן ואפשרות שליטה מגלגל ההגה, חישוקי סגסוגת נאים (17 אינץ') עליהם צמיגי 225/50 ועוד פינוקים.

ובגרסת ה162,000 היא מגיעה עם אותו אבזור שציינתי אבל עם הגרסה השנייה, המאובזרת עוד יותר, מציעה כיוון חשמלי למושב הנהג, דוושות מתכווננות חשמלית, הנעת המכונית מרחוק באמצעות השלט וכן 15 אלף שקלים לתג המחיר (162 אלף שקלים) זהו ההבדל. התוספת היחידה שאתה יכול להוסיף הוא חלון גג כי הרכב מאובזר חבל על הזמן.

נ.ב המאליבו היא לא שטיינית כרונית וכדאי כבר להחליף את הסטיגמה שאמרקאית היא שתיינית כי היא לא שאני נסעתי על הרכב הרכב עשה:

צריכת דלק בעיר- 1:8

צריכת דלק בין עירונית- 12.5

יניב

פורסם
טוב יופי הוא בעיני המתבונן?

אתה חושב שהאוקטביה יותר גבוהה מבפנים מהמונדיאו או הג'טה?

ועל איזה דגם מפואר מדובר עם העור?

אני לא יודע, אני קיבלתי את הדגם המפואר של מנוע ה2.0 שניקרא FSI Elegance טיפטרוניק 6 הילוכים DSG ומחירו 156,900 ₪. בשלי היה את כל התוספות האפשריות כמו ריפודי עור בצבע ב'ז אבל יש גם אפשרות לקבל בצבע שחור. היה גם מערכת מולטמדיה עם GPS וכמובן היה גם DVD עם שני מסכים על משענות הראש הקדמיות, חלון שמש, גאנטים פשוט תענוג לשהות ברכב לי דווקא היה מאוד נוח לשבת. הכסאות ומאוד תומכים הישיבה, היא גבוה ונוחה ליציאה וכמובן לכניסה. התא מטען שלה מאוד שימושי, ומרווח והרבה מקום להעמסה.

אני מצרף שלושה תמונות להמחשה שהראשונה להראות לך איך הרכב ניאה מבפנים ושני התמונות הבאות הם של חוץ הרכב.

e_1_1_1_143973_20080720150721.jpg

e_1_1_1_44241_20080708100754.jpg

e_1_1_3_44241_20080708100701.jpg

יניב :-D

פורסם

החלק הפנימי עם העור נראה מצויין.

דרך אגב איך השוק של האוקטביה?

האם קשה למכור אותה?

אני קצת חושש לקנות סקודה.

האם החשש שלי מוצדק?

פורסם
החלק הפנימי עם העור נראה מצויין.

דרך אגב איך השוק של האוקטביה?

האם קשה למכור אותה?

אני קצת חושש לקנות סקודה.

האם החשש שלי מוצדק?

כמו שכבר אמרתה העור ניראה איכותי ומרגיש עוד יותר איכותי ונעים לשהייה בו השוק של האוקטביה מתחלק, לשתיים האחד מוניות והשני הוא פרטי/ליסינג אבל האוקטביה הוא נימכר הוא לא רכב שקשה להיפטר מימנו.

לי לקח להיפטר משלי 3 שבועות ונקנה על ידי קונה מאושר שרכש אותו מימני, אגב הוא חיפש נורא אוקטביה עם אותו מנוע 2.0 ועם אותה רמת איבזור.

אני לא הייתי חושש כיום לקנות סקודה כי יש לה יותר מודעות בציבור והוא מתחיל להיראות כמעט בכל חלקי רחוב בזכות הרומסטר של בזק.

יניב

פורסם

מהתמונות המושבים נראים גבוהים האם כך אתה גם מרגיש?

העיצוב החיצוני מאידך נראה מה זה באנאלי(מונית כבר אמרנו?)

אני אשאיר את האופציית האוקטביה לסוף.

פורסם
מהתמונות המושבים נראים גבוהים האם כך אתה גם מרגיש?

אתה יכול להרגיש גבוה/נמוך מה שאתה רוצה יש לכסא כמה זכרונות זה מושב חשמלי אתה יכול לכוון אותו לתנוחה הכי מקסימלית שהכי מתאימה לך.

נ.ב הכסא היה גבוה כי זה שנסע על האוטו הגביה לי אותו עד הסוף כי הוא נהג על האוטו בתור התרשמות על האוטו.

יניב

• תוכן חדש...