Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעריך שדי נמאס לכם לשמוע את כל האלה שתפסו אותם המשטרה על מהירות אבל מה אני אעשה עכשיו הגיע תורי.

אני אחסוך ממכם את השאלות של מה יהיה במשפט, כי זה פחות מענין אותי כרגע.

בכל אופן הסיפור הוא כזה אמש תפסו אותי בעיר נוהג על 83 במקום 50, אחסוך ממכם את התירוצים של כביש ריק 3 בלילה כי זה לא משנה קיצר נסעתי מהר. שללו לי את הרישיון עד ליום ראשון וזימנו אותי ביום ראשון לקצין משטרה שאמור להחליט אם לשלול לי את הרישיון לחודש או לא וכמובן שזימנו אותי למשפט בדצמבר שזה כרגע פחות קריטי לי.

רציתי לדעת מה קורה בדר"כ עם הקציני משטרה האלה אם הם בדר"כ שוללים את הרישיון לחודש או מחזירים?

בכל אופן נשאר לי עוד כ 8 חודשים להיות נהג צעיר (לא חדש) אם זה משנה לא היו לי עבירות לפני כן.

פורסם
אני מעריך שדי נמאס לכם לשמוע את כל האלה שתפסו אותם המשטרה על מהירות אבל מה אני אעשה עכשיו הגיע תורי.

למה אתה מעריך שנמאס לנו ?

אולי כי אתה יודע ששאלה כשלך נשאלה כאן פעמים רבות ובין דפי הפורום תמצא שלל תשובות לשאלותיך ?

כי אם אתה השואל הראשון או השני בענין הזה - זה עוד לא כל כך הופך למאוס ולעוס.

שמעת על "חיפוש" ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפעמים יש איזורים שמוגדרים כ-50 או 60 מסיבה לא ברורה, אלה כבישים שטכנית נמצאים בתוך העיר, אבל ת'אכלס אין הרבה הבדל ביניהם לבין דרך בין עירונית.

קציני משטרה בשימועים בד"כ נוטלים את רישיון הנהיגה ורישיון הרכב.

זוהי למעשה ברירת המחדל.

רק אם יש לך סיבה ממש משכנעת למה לא לקחת לך את הרישיון ואת הרכב ל-30 יום אז יש סיכוי שיוותרו על אחד מהם או שניהם.

ובד"כ - אני צריך את הרכב והרישיון לעבודה וכאלו אינם תירוץ מספיק טוב.

אני מציע לך להתכונן לגרוע מכל מה שנקרא.

פורסם

גש לשימוע ביום ראשון עם עו"ד,

ייתכן שהיתה פאשלה תו"כ שהשוטר כתב 305485498 טפסים ותקבל את הרישיון ביד.

יוצא בקרוב סרט דוקו על נהגים שנתפסו שיכורים[אחד מהם הרג מישהו] והשתחררו, כי שוטר לא סימן X בחלק מסויים בטופס.

----

פורסם

אמיר אני מבין את טענתך אבל אני מעונין לדעת מה יקרה לפי הגורמים שבמקרה שלי. כלומר נהג צעיר לא חדש במהירות הספציפית הזאת וכד' מה שלא מצאתי בידיוק בחיפוש לכן החלטתי לפתוח שרשור למרות שאני יודע שהמקרה חרוש. אני אבין אם נמאס לך ולא בא לך לעזור.

בקשר למקום ההתרחשות אז החיפאים בטח יכירו על מה מדובר זה לפני נווה שאנן (מרכז זיו טיפה אחרי הגשר) עמדו בתחנה עם מצלמה :(

האם זה באמת נהוג לבוא עם עו"ד לקצין משטרה או רק למשפט?

פורסם

זה מקום מאד מסוכן, טסת מכיון רוממה או שירדת מלמעלה ופנית לזיו? בעיקרון אחרי המנהרה שם זה 50 ולפני זה 70

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

ייצא לי "לבקר" אצל קצין שימוע לפני קצת פחות מחודשיים , שוטר תפס אותי עוקף וטען שביצעתי עקיפה מסוכנת בקטע כביש לאחר צומת קדרים לכיוון צומת שבע (עלייה , מי שמכיר שם הכביש הוא נתיב לכל כיוון עם שוליים רכבים בגודל של נתיב נוסף , ואני יציין גם שלא היה קו הפרדה רצוף) , אצלי העניין היה שהייתי שם ראשון ברמזור בצומת קדרים ואחרי שיירה של כ-15 רכבים , מכיוון טבריה הגיעו שני אוטובוסים אחד אחרי השני , אצלי התחלף לירוק התחלתי לנסוע והגעתי עד לאוטובוסים שנסעו במהירות של 40-50 קמ"ש ואני שומר מרחק מהם כדי שיהביה לי שדה ראייה כשאני ייצא לעקיפה , נגמר הפס הלבן והיה לי אפשרות לעקוף אלא שאז ייצאו ארבעה רכבים אחרי אחד אחרי השני ועקפו את שני האוטובוסים (האוטובוס הראשון היה במרחק של כ-150 -200 מטר מהאוטובוס השני) , בנתיים האוטובוס השני ראה את כל הרכבים עוקפים אותו אז הוא ירד לשוליים במצב הזה חלפתי על פניו מבלי לעבור נתיב בכלל (אני מזכיר שלא היהי פס לבן) כשממולי יש רכב במרחק של מעל לקילומטר , אחרי 2 דקות הגיעה הניידת (שכנראה היתה בסוף השיירה) וסימנה לי לעצור בצד , לקח לי את הרישיון ונתן לי זמני עד ליום ראשון + משפט.

הוא יכל לתת לי במקרה הכי גרוע סטייה מנתיב למרות ששוב לא יצאתי מהנתיב שלי ואז העניין היה נגמר בדו"ח בלי שלילה וכל הבלאגאן הזה אבל שוטר מניאק שכנראה היה צריך לסגור את היומית שלו .

כשהגעתי בראשון לתחנת משטרה נתתי את הגירסא שלי ובנוסף הוא ראה שאין לי עבירות תנועה בכמעט 3 שנים שיש לי את הרישיון והחליט להחזיר לי את הרישיון , ואמר לי ללכת לסגור את העניין לפני המשפט עם התובע המשטרתי.

פורסם

כן באתי מכיוון רוממה (כאילו עליתי) 200 מטר לפני איפה שהוא תפס אותי מותר 70 כמו שאמרתה אבל אחרי הגשר זה 50. והוא עומד בידוק בתחנה אחרי הגשר

פורסם

מישהו יודע אם מומלץ לקחת עו"ד למחר כלומר לקצין תחבורה או שלא?

כי אם כן אז קרוב משפחה שלי הוא עו"ד.

פורסם

קח בחשבון כמה דברים

הקצין לא מכיר אותך,מה שקובע בשימוע זה 2 דברים

כמה זמן יש לך רישיון

והאם יש לך עבירות תנועה(חניה לא נחשב)

אם יש לך רשיון כמה שנים ללא עבירות,ותגיד לו שאתה מבין שאת מהות העבירה יש סיכוי טוב שיחזיר לך את הרישיון,אם הוא יתרשם שאתה לא מבין שעשית "טעות" יש מצב שיקח לך את הרישיון,בנוסף זה משחק לרעתך בבית המשפט אחרי זה.

התובע מגיע לשופט ואומר הנ"ל נסע מהירות X בדרך עירונית,יש לו רישיון משנת 2006 ויש לו 3 עבירות תנועה,אחת על עצור,שניה על אי מתן זכות קדימה שלישית על מהירות.... זה דוגמא.

השופט רואה את כל זה אומר לך מה יש לך להגיד? אתה אומר לו נגיד אני מודה עשיתי טעות בלה בלה....הוא אומר לך מה אבל כבר נתפסת על מהירות פעם אחת וקיבלת קנס,טוב שלילה,וקנס וכאב ראש.

אם אין לך עבירות מהירות או עבירות אחרות שנחשבות עבירות מסוכנות שנמצאות בתוספת השניה ויש לך רישיון כמה שנים ואתה לא נהג חדש אז יש לך סיכוי לקנס בלבד.

בכל מקרה קח בחשבון שאם אתה מביא עורך דין אתה מצד אחד מוודא שהשימוע מתקיים כמו שצריך ומצד שני אתה מוריד את הסיכויים לזה שתצא משם עם רישיון.

שיקולך

פורסם

שלוס בוקר טוב,

זה לא ענין של לעזור או לא לעזור.

זה ענין שהמקרה שלך לא שונה ממקרים אחרים שנמצאים בפורום, ואם שמת לב,גם כל התשובות שקיבלת כאן מסתובבות בפורום.

מההבהרה שלך אני מבין שאם לא מצאת תשובה על מישהו שנסע במהירות 83 במקום 50 וכו' וכו', אז זה לא המקרה ולכן אתה שואל שוב.

תאר לעצמך שמחר יבוא מישהו על אותו מקום באותם נסיבות ויגיד נסעתי 82 ולא מצאתי בפורום ומחרתיים מישהו אחר יגיד נסעתי 84 ולא מצאתי בפורום.

צריך להפעיל קצת חושים כדי להקיש ממקרה אחד למקרה השני ולהבין שאין שבלונה אחידה אבל יש קו מנחה.

מכל התשובות שקיימות בפורום, אתה יכול להבין ולשער מה יכול להיות במקרה שלך בין הכי גרוע לבין הכי טוב וגם מהתשובות בשירשור זה.

ולגבי זה שאתה שואל על עו"ד - אם העו"ד שלך לא מבין בתעבורה, במה הוא יוכל לעזור ?

זה כמו שתיקח רופא עיניים לבעיות לב - האחד מומחה בתחומו, השני מבין בכללי.

יום טוב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...