Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך השמידו במאזדה כ-5000 רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזבוז כסף.

היו מחנים את הרכב באיזור המשולש הוא היה מתפרק "לבד" תוך זמן קצר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"בנקודת הסיום של קו ההריסה המשוכלל נדחסות שלדות המכוניות לכדי קוביות מתכת, שנשלחות בחזרה באונייה לאסיה לצורכי מחזור"

:shock:

אם בסוף גם ככה דוחסים אותן לקוביות אז למה צריך להשקיע בלחתוך ולנתץ כל חלק אפשרי ?!?!? (מילא הוצאת נוזלים קורוזיים אבל לנתץ את ה-mp3 ? לחתוך צמיגים/ג'אנטים ? כריות אוויר ?)

פורסם

את השילדה דוחסים לקוביה אחת בשביל שיהיה ניתן למחזר אותה ולבנות ממנה שילדה חדשה (או כל דבר אחר).

מה אתה חושב יקרה אם יבנו שילדה של אוטו מחלקי פלסטיק, זכוכית וצמיגים?

סביר להניח שגם את חלקי הפלסטיק שלחו למיחזור\שימוש חוזר.

פורסם
איזה באסה להם אבל לא נורא באמת נמאס לראות מזדה בכל פינה

כן נמאס כבר מהחניונים המלאים בדגמי RX8 ומיאטות בכל מקום.

תופעת העדר.

GOT סחוג?

פורסם

התנהגות מאוד "אמריקאית" ומכסת תחת.

אף אחד לא היה מוכן לקחת אחריות, בשום אופן, למרות שתכלס - מכוניות אמורות להיות עמידות בתנאים כאלה.

[חשופות לאוויר ים? ומה קורה עם כל המכוניות של תושבי קליפורניה?? עומדות בזוויות של 60 מעלות? מישהו ראה פעם חניה ממוצעת בSF?]

אני בטוח שאלמלא מזדה היתה בשליטת פורד זה לא היה קורה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אמיר, אני כל היום בדרכים ונמאס לי לראות מזדות בכל פינה :shock:

תאשים את העדר!

המיאוס בתרבות המוטוריקה אצלנו בארץ לא יכול לגרוע מה-3 המוצלחת.

אני יותר בעד טביעת אונייה עמוסה בעונדות סיויק שנות ה-90 "משופרות".

:wink:

פורסם

אמיר, את האמת? הגעתי למצב (עגום) שבו אני מעדיף לראות יונדאי I30 (סתם דוג' שקפצה לי לראש) יותר מאשר מזדה 3.

ועוד לא נגענו בעדר ה-2 ובעדר המתחדש של ה-6 החדשה :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אין לך מושג כמה שאני מסכים איתך:)

עדר ה-2 גרוע בהרבה מעדר ה-6 החדשה. ה-2 האלה מתרבות מרגע לרגע ועוד בכל צבעי הקשת. :)

פורסם

אם הייתי הולך על אוטו חדש עכשיו אז זה היה או פיאט בראבו או סי 5 החדשה או פג'ו 407 (אני מאוהב ב407).

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
בעיקר הצהוב/זהוב והירוק הזרחני - מזעזעים להחריד :shock:

כמו ג'וקים בכל פינה, לדעתי צריך לארגן שיירת אנטי מאזדה 2\3\6 לכנסת.

לאיפה עוד לא דחפו את האוטו הזה?!

פורסם

נו באמת... בקרוב באולם תצוגה של אלדן/אלבר/סיקסט/וואטאבר הקרוב לביתכם. ושלא יעבדו עליכם... בטח הסחורה כבר במחסני ערובה של דלק מוטורס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שמישהו יסביר לי, איך ספינה ששוקלת כ"כ הרבה, מתהפכת באופן כזה מוזר על הצד, ועוד לא טובעת. פשוט לא מסתדר לי.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...