Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הישראלי המכוער


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מותר לי להביע דעה...

לגעתי רכב גבוה בסגנון ג'יפ נכנס בדייאטסו במהירות בגלל זה נגרם הנזק לרכב (כנראה פספס ת'פניה או משהו)

ובקשר לגולף...

לדעתי הגולף היתה "פצועה" עוד לפני...

מפני של אם הג'יפ היה ממשיך עד לגולף היו רואים את זה על הדייטסו...

ובגלל שהדייטסו זה רכב יחסית נמוך והמכה יחסית גבוה אז לא נראה לי שזה נגרם ע"י הדייטסו שנדחפה מהרכב שפגע בה...

זוהי דעתי...

 

אלירן

Turbo HKS

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

יאללה! ממש מעצבן! :!::!::evil:

אני רק יכול לומר שאיזה זקנה אחת פגעה באותו של אמא שלי כשהוא חנה בחנייה והזקנה כנראה הייתה על משהו ונכנסה בקליאו שלנו והורידה פנס וקצת פח. א-ב-ל הזקנה עשתה מעשה יפה והשאירה את הפרטים שלה על גבי נייר צמוד בווישר.

בקשר למקרה - הנה דעת הפנצטה:

המכונית הפוגעת 'נצמדה' יותר מדי לדייאטסו בהתחלת הדלת האחורית ועד לדלת הקדמית.

כתוצאה מהפגיעה הדייאטסו החליקה ימינה לכייון המדרכה. כאשר הרכב הפוגע פגע בסוף הדלת הקדמית וממש לפני הגלגל הקדמי (לפי התמונות יש פגיעה יותר עמוקה באיזור הזה), לפי דעתי, הפגיעה הייתה חזקה והייתה 'התנגדות' מצד הדייאטסו והיא קפצה על המדרכה תוך כדי חיכוך עם הצבע הלבן שבו צבועה השפה.

בקשר לגולף אין לי מושג איך היא נפגעה. אם נניח שניה שהדייאטסו נמוכה מדי ואין סיכוי שהיא פגעה בגולף אז לפי דעתי מה שקרה זה שהדייטסו זזה ממש ימינה על המדרכה והרכב הפוגע נכנס בגולף (כבר במהירות הרבה יותר איטית).

ואז אולי העבריין דחף את הדייאטסו קצת יותר קרוב לכביש וזאת התוצאה הסופית... :D

פורסם

עצה קטנה - לפי הנזק לא נראה לי שזאת הייתה תאונה שקטה.

בלשון המעטה.

 

יש באיזור דירות מגורים? מישהו בטוח יצא לחלון אחרי בום כזה מתחת לבית.

שווה לעבור מדלת לדלת - מה שיותר מוקדם! לפני שישכחו! ולשאול אם ראו בלילה זה וזה משהו מתחת לבית.

 

לתאונה כזאת בטוח היו עדים. ואם הם לא באו מרצונם ושמו פתק עם טלפון על האוטו בבוקר (שזה מה שאני הייתי עושה), שווה לנסות לחפש אותם.


×
×
  • תוכן חדש...