Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרשו לי להתחיל בהתרשמות כללית מנוסחת היטב...

וווואוווו. :twisted:

עכשיו לעניין: התמונות די מדברות בעד עצמן. כל מה שיש לי להוסיף הוא המלצה לכל מי שמתכנן בעתיד להחליף סעפת פליטה, להצטיד מראש באטמים (24 ש"ח לשני זוגות) כי בשעה 15:30 ביום שלישי אחרי שהסעפת המקורית פורקה גיליתי שלמשתיק אין אטמים לסעפות ואני צריך להביא אותם בעצמי. חלק מחנויות החלפים והמוסכים באזור היו סגורים עקב היום והשעה והיה לי מזל שמצאנו (השרות במשתיק מאד אדיב ובעל המקום לקח אותי במכוניתו לסיבוב חנויות חלפים) במקום לא רחוק את האטמים המתאימים.

אז תהנו מהתמונות ולגבי דעתי על השיפור אני אעדכן במועד מאוחר יותר אחרי נסיעה ממצה.

DSCN105.JPG

DSCN104.JPG

DSCN103.JPG

DSCN102.JPG

DSCN101.JPG

DSCN100.JPG

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולסיום

אגב אין בתמונות תעוד לכך אבל אחרי סגירת הפלנג' יש לחזק את שני החבקים במעביר 2-1 והגישה קשה מאאאאד. הם נאלצו לקצץ את אחד המפתחות כדי שייכנס במיפתח הצר שנותר וליתר ביטחון גם הוסיפו חומר איטום בחיבור למניעת בריחת גזים.

DSCN116.JPG

DSCN115.JPG

DSCN114.JPG

DSCN113.JPG

פורסם

מזל טוב, נראה סבבה.

תתחדש.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני די בטוח שהסעפת המקורית של ה-VTS שונה מזו של ה-VTR פשוט כי הסעפת של סופר ספרינט שונה בין הדגמים.

לגבי המחיר 3300 כולל התקנה במשתיק בחולון ושרות מעולה עם יחס מאד אישי.

אגב היו תנודות מאד גדולות במחירי הסעפת לאורך השנה עקב שינויים בשער היורו.

לפני שנה+ ערן VTR קיבל הצעה מיובל מלמד ב2700 ולפני כמה חודשים אני יודע שהמחיר היה 3000 אבל כשהגעתי באוגוסט אמרו לי שזמן האספקה יהיה ארוך בגלל הפגרה באיטליה (ואח"כ בגלל אמיר פרץ) והמחיר (באוגוסט) היה בסימן שאלה גדול, בגלל שהוא תלוי בשער היורו במועד ביצוע ההזמנה אחרי הפגרה.

• תוכן חדש...