Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב הלבן ללא מדבקה נראה כמו כדור גלידה ולא כמו Muscle Car.

לדעתי, כדאי להשאיר את הפס האדום. 8)

ולגבי התריס - זה מזכיר לי את היצורים הירוקים ב"סופר מריו" המקורי.

אבל אם נהיה רציניים, אל תשכח שזה גם פוגע בשדה הראייה המוגבל

מלכתחילה של הרכב. האם זה שווה את הסיכון? זה כבר נתון לשיקולך.

פורסם

לדעתי תשאיר את הפס, הוא עדין ונותן קצת דגש לחלק העליון של האוטו.

ולגבי התריסים לדעתי הם יפייפים, נותן מראה יותר שבור ומיוחד (שבור, מבחינת שובר צורה וזה מה שיפה). אבל זאת רק דעתי.

:-) just smile
פורסם

התמונות דיי ישנות והתריס לא מורכב על הרכב באופן קבוע, אני שם אותו רק כאשר אני צריך להעמיד את הרכב לתקופה ממושכת והוא עושה יופי של צל בתוך הרכב, בנהיגה רגילה אני לא מרכיב את התריס

מה לגביי היריעת עור מקדימה כמו שמופיע בתמונה שצירפתי מהרשת יפה או מיותר, הזמנתי את העור הזה במיוחד מארה"ב כבר ,מה דעתכם?

camaro.jpg

פורסם

לדעתי? יותר גרוע מאשר הדבר הזה נראה על פאג'רו קינג, וזה דבר שקשה להתחרות בו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי העור נראה יפה אבל זה לא שומר על הצבע עצמו לפי מה שסיפרו לי בקנדה כשהייתי זה אפילו הורס עם הזמן

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא האבתי את החלק שיושב על החלון האחורי (הרס את כל היופי והצורה של הרכב )

לא האבתי את כיסוי העור שיושב על מיכסה המנוע והטמבון (גם קילקל את החזית היפה של הרכב )

ואחרי שתוותר עליהם אז תוריד את המדבקה

חייב לציין (שלדעתי ) הרכב בצורה המקורית ניאה סוף וחבל להוסיף.

הכל רק חוות דעת ועל טעם וריח אין להיתווכח.

רז...

פורסם

לדעתי תשאיר את המדבקה, זה מאוד מזכיר את שנות ה80' וגם מתאים לרכב.

אם תמצא מדבקה של JSP ו\או בובקט זה יהיה סוף :twisted:

יכול להיות שהתגובה שלי נראית צינית משהו אבל אני רציני לגמרי, הרטרו של שנות ה80 זה הדבר הבא, יהיה נחמד לראות דבר כזה עובר ליד בכביש ומיד אחריו שיירה של סובארו DL, פיאט 127, אוטוביאנקי פיאט אונו מיצובישי לנסר ודייהטסו שרייד:-P

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תשאיר את המדבקה , היא מאוד מוסיפה לעיצוב וזורמת עם הקווים של הקאמרו

אפקט להוספת אורך ממש לא נחוץ פה כי זה רכב מספיק ארוך.

הקאמרו שלך היא Z28 אני מנחש...

לגבי הדבשת הזאת מאחורה , אל תשים אותה כי היא מכערת ומכוערת. ובאמת שאף פעם לא ראיתי כזה דבר מזעזע , ראיתי רק מעין תריסים שמוצמדים לחלון האחורי מהצד הפנימי באירופאית ספורטיביות ישנות.

העור מקדימה , גם מיותר לפחות לדעתי ומכוער , רק חסרות קרניים ואיזה מגן חזירים.

אף פעם לא הבנתי את העורות האלה וגם עוד המצאה אמריקאית , גג מסקאיי , למה לעשות כזה דבר ?!?!:shock::shock:

חוצמזה היא יפייפיה!!!

הולם אותה לבן.

לגבי הרטרו , בתמונה מאחוריה חונה DL שחורה עם מדבקות או שאני טועה?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לדעתי המדבקה זה הבעיה האחרונה.

קודם כל תוריד את השחור הזה מקדימה - זה דומה לגפרור שרוף.

עם עיניים.

אחרי זה - התריסול מאחורה. זה מזכיר לי את הבית של סבתא שלי בחולון.

האוטו הרבה יותר יפה בלי אלו.

הפס האדום לא משמעותי כי גם כך לא נראה.

זו דעתי.

פורסם

למיטב ידיעתי, זה מגן חרקים ואבנים קטנות. שהצבע לא ישרט. זה הכל.

ויש מספר אנשים שגם חושבים שזה אסתטי. :roll:

בברכה!

יונתן.

פורסם

עדכון ,רבותיי:

בזמן שאני כותב פה בפורום ומתייעץ איתכם האם להסיר או להשאיר את המדבקה כנראה שאיזה ילד משועמם "החליט" בשבילי מה יהיה גורל המדבקה ופשוט קילף כ40 ס"מ ממנה בחלק הקדמי על הכנף ולכן ללא ברירה נותר לי אלא להמשיך לקלף אותה לגמריי

האמת היא שכמעט ולא מבחינים בכלל בשינוי בקווי הרכב, והרכב נראה הכי קרוב לצורתו המקורית מאז שהוא בבעלותי ונראה ממש טוב

לגביי התריס האחורי אז כפי שכבר ציינתי התמונה שצירפתי ישנה מלפניי כ5 שנים שרכשתי את הרכב והתריס היה עליו בהתחלה בחודשיי הקיץ החמים באופן זמני עד שארגנתי לו מקום בבית ומאז הוא כבר לא מורכב על הרכב

פורסם

עוד מדבקה שמודבקת על רכבי שרציתי לשאול את דעתכם האם להשאירה או להסירה, היא נמצאת על 2 הדלתות והיא בצורת "סוס עם להבות" מאחוריו כפי שרואים בתמונה שצירפתי : norm_A6644537845848BCBD599212C88250DC.JPG

אגב המדבקה על הכנפיים האחוריות לא קיימת (התמונה ישנה)

• תוכן חדש...