Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי להחליף את המנגנון החשמלי שנועל את מכסה התדלוק באאודי A6 2005 צריך יכולות של מדריכת יוגה וסבלנות של סנסיי, ועוד אחד עם היכולות האלה שיעזור לך.

במאזדה 3 הדור הקודם בלם היד צמוד לרגל של הנוסע, זה לא נוח בעליל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזדה 3 (צורה ישנה): אני לא יודע מה עבר לגאון התורן בראש, כשעצבו דלת תא מטען בלי שום מגרעת להרמה. הבגאז' היה נפתח 1-2 ס"מ, והיית צריך לתחוב את האצבעות פנימה כדי להרים אותו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא מבין איך זה לא נרשם עד עכשיו!

הרכב: רוב היפנומטיות של סוף שנות ה90.

המפגע: לא ניתן לפתוח בגאז' מבחוץ ללא מפתח! (כמובן יש ידית בפנים) אבל, זה פשוט לא נוח!

כמו-כן באלמרה. אני עדיין לא הצלחתי למצוא תנוחת נהיגה נורמאלית - או שאני יושב ב90 מעלות ושובר את הגב - או שאני לא מגיע להגה כמו שצריך. בקיצור נועד לטייסים :D

גם בסובארו 2003 זה ככה

how it's like to drive :twisted:

פורסם
מזדה 3 (צורה ישנה): אני לא יודע מה עבר לגאון התורן בראש, כשעצבו דלת תא מטען בלי שום מגרעת להרמה. הבגאז' היה נפתח 1-2 ס"מ, והיית צריך לתחוב את האצבעות פנימה כדי להרים אותו.

פתרו את זה במתיחת פנים שבאה אח"כ. יחד עם הוספת האופצייה לחבר רדיודיסק בלי להרוג את התצוגה של כל האוטו.

חרא אוטו, זה, פשוט חרא.

אגב, בלאנסר (צורה קודמת), עד היום זה ככה, מפתח או ידית. ומחלה של הלאנסר: המנעול של הבגאז' אוהב להתקלקל.:roll::?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפני כמה שנים קניתי פיאט פונטו ספייס ורציתי לכוון מראות חשמליות.

במשך איזה 10 דקות חיפשתי את הכפתורים של כיונון.

בסוף פתחתי ספר רכב ומצאתי אותם...

...מתחת לאמברקס:shock:

פורסם
לבכות על המרווח בתא המנוע של 106 יכול רק מי שמימיו לא עבד על מיני מיינור :wink::lol:

אם במרווחים בתא המנוע עסקינן, אני נחתך רק מהמחשבה על איך להוציא את הפילטר שמן בטווינגו :lol:

כבר חתמתי...

פורסם

זה בגלל שלא נשאר מקום לשים את הכפתור הזה :lol: הרכב מתוכנן בצורה מדהימה, אבל נועד להיות ספרטני, בלי המתג הנ"ל.

פורסם

אלפא 147 באמת ארגונומית למדיי, לא צריך למתוח ידיים או אצבעות ארוכות, הכל יושב בצורה מאוד נוחה.

אבל!

פתיחת דלת תא המטען בתבצעת ע"י הכנסת המפתח (בחלק מרמות הגימר) או בעזרת כפתור בקונסולה, או כפתור בשלט - למה לעזאזל לא לשים כפתור על דלת תא המטען?

פורסם

אלפא...:)

מחלה משותפת בנוגע לסמל האחורי: עד לא מזמן כדי לפתוח את תא המטען עם המפתח היה צורך להזיז את הסמל, להכניס את המפתח ולפתוח. זה גורם לבעייתיות מסויימת, אנשים היו "טובים" מגיעים לאלפא, מזיזים את הסמל, תולשים אותו וממשיכים בדרכם.

ב-166, אאל"ט תא המטען נפתח בעזרת כפתור בתוך הכפפות (!) או בעזרת השלט. מה קורה כאשר שניהם מתקלקלים? (וזה יכול לקרות באלפא 166).

במיטו החגורות נמצאות כל כך רחוק מאחור שנוסע שמתיישב מאחור עוד יכול לחגור את עצמו בעזרת החגורה של אחד המושבים הקדמיים.

---------

יש בעיה די מעצבנת, לטעמי, בהרמה/הורדה של משענות ראש והיא משותפת לכמה מותגים:

הכפתור אשר משחרר את הנעילה ומאפשר למעשה להוריד או להעלות את המשענת יושב על בסיס אחד המוטות, עליהם יושבת משענת הראש. זה מצריך לחיצה עליו עם יד אחת והורדת המשענת עם היד האחרת. למה לא לעשות כפתור על המשענת עצמה (כמו בפולקסוואגן ועוד כמה חברות שראיתי) ואז אפשר להרים/להוריד אותה מבלי לדחוף אצבעות למקומות צרים ומבלי להשתמש ב2 הידיים?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני חשבתי שהבעיה בבגז׳ של הלנסר הישנה היא רק שלי! בטח גם הכפתור של החימום והקירור נשבר?

לא, הכפתור הזה חי וקיים ב-2 לנסרים שונות. רק המנעול הארור הזה בעייתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

פיקנטו - כדי להעביר תצוגות במחשב הדרך צריך להשחיל את היד דרך ההגה לעבר הלוח. חוץ מזה - הנדסת האנוש מצויינת, כולל בתא המנוע.

פורסם

תלונה סתמית, שנובעת מאי-הכרה עם המותג. אני חושב, אאל"ט, שפרט ללנצ'יה קאפה לכל מכוניות הקונצרן מתג המראות היה למטה במשך כמה שנים טובות. זה כמו להתלונן על מתג האורות במכוניות גרמניות, שנמצא על הדשבורד ולא על ידית הוינקרים, או להתלונן על זה שבצרפתיות פנסי הערפל מופעלים מידית הוינקר דווקא.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...