Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע אם אמרו, אבל כמה דברים מעצבנים ברכבים שיצא לי לנהוג בהם.

הונדה סיויק 99 - אין פתיחה של תא מטען מבחוץ (רק עם מפתח - למה?!)

רנו קנגו - קחו עצה, אל תשתמשו במתקן לכוסות, אלה אם יושבת בחורה לידכם, סיבוב ראשון יהיה שמח (:

יונדאי גטס - אולי זה רק הרכב הספציפי הזה - אם אני מפעיל את השפריצרים, למה לעזאזל המגבים לא מתחילים לעבוד אוטומטי?

לדעתי בכל גטס, מה גם כשאתה מכבה את המגבים באמצע שהם בתנועה לפעמים הם נתקעים להם באמצע החלון, אוטו מחורבן.

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בפרפראזה קלה: עד שלא עבדת מתחת לגג לוהט ב-40 מעלות על מטוס הרקולס בישראל, לא התנסית בהנדסת אנוש חכמה.

מזדהה עם הסבל, בצעירותי ניקיתי מטוסים בנתב"ג לפרנסתי. לשאוב שטיח של 757 שעמד 4-5 שעות בחום אוגוסט בנתב"ג וכמובן שהוא סגור לחלוטין זו חוויה מייזעת ביותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ניסית פעם להחליף נורה ביונדאי I30?

אתה צריך לשלוף החוצה את כל הפנס!

בקסנטיה זה הרבה יותר פשוט. אתה דוחף יד מאחורי הפנס ומוצא את הנורה.

אבל יש תנאי אחד...

התנאי הזה הוא שיש לך כפות ידיים של ילד בן 10. אם כפות הידיים שלך הם בגודל כפות ידיים של גבר בן 27 ממוצע ומעלה, הכל קצת פחות פשוט.

כמובן שאתה יכול לפרק את המצבר, ואת מה שעומד מאחורי הפנס השמאלי, אבל אם אין לך ניסיון בביצוע טיפולים בדרג ד' במעבורות חלל, עדיף לך שלא להתעסק עם זה. יהיה לך הרבה יותר קל להוציא את הפנס. אבל בשביל להוציא את הפנס, אתה צריך לפרק את הגריל. ובשביל לפרק גריל, צריך מברג כוכב, אז אם אין לך, לך קודם לאייס, ותקנה סט מברגים כאלה.

עכשיו שפירקת את זה, אתה יכול להוציא את הפנסים ולהחליף נורות.

זכור כי לקסנטיה יש 4 נורות H1 (זה עוד לא הגעתי לפנסי ערפל). אז אם נשרפת לך נורה, תחליף גם את הנורה המקבילה בפנס השני, גם אם היא תקינה לגמרי (לנוחיותך הן גם נמכרות בזוגות), כי אתה לא רוצה להתעסק בפירוק גריל בקור כלבים וגשם.

נ.ב. אני מת על האוטו הזה.

נ.נ.ב. עדיין יותר פשוט מרנו מגאן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במיצובישי צ'אמפ שהייתה לי פעם (וראיתי את אותה בעיה במיצובישי לנסר וסופר לנסר) כדי לפתוח את פתח התדלוק צריך בו זמנית למשוך בידית ליד הנהג ועם היד השניה להמתח לפתח המילוי ולתת לו עזרה עם מפתח, זה לא הכי נוח כי שניהם נמצאים ברצפה וצריך לרדת על ארבע בתחנת דלק ולהתמתח בשביל לתדלק. דרך אגב בלנסר הפתח מילוי נמצא בצד השני אז צריך עזרה של אדם נוסף. מה שהם עשו בצ'אמפ כדי לפתור את הבעיה זה להעביר את הפתח מילוי לצד של הנהג כדי שאפשר יהיה לעשות את הפעולה הזאת ע"י אדם אחד! גאוני!

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
לדעתי בכל גטס, מה גם כשאתה מכבה את המגבים באמצע שהם בתנועה לפעמים הם נתקעים להם באמצע החלון, אוטו מחורבן.

לגבי השפריצרים בגטס יש להם גם רק 2 מהירויות, מהר ומהר מאוד! מה קורה כשיש טיפטוף קל?

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם
במיצובישי צ'אמפ שהייתה לי פעם (וראיתי את אותה בעיה במיצובישי לנסר וסופר לנסר) כדי לפתוח את פתח התדלוק צריך בו זמנית למשוך בידית ליד הנהג ועם היד השניה להמתח לפתח המילוי ולתת לו עזרה עם מפתח, זה לא הכי נוח כי שניהם נמצאים ברצפה וצריך לרדת על ארבע בתחנת דלק ולהתמתח בשביל לתדלק. דרך אגב בלנסר הפתח מילוי נמצא בצד השני אז צריך עזרה של אדם נוסף. מה שהם עשו בצ'אמפ כדי לפתור את הבעיה זה להעביר את הפתח מילוי לצד של הנהג כדי שאפשר יהיה לעשות את הפעולה הזאת ע"י אדם אחד! גאוני!

לא הצלחתי להבין אם אתה כותב ברצינות או שזה היה סוג של בדיחה.

אני מניח שזו הייתה אמורה להיות בדיחה.

במידה ולא - מקווה שברור לך שזה לא תוכנן על ידי היצרן ככה, אלא מדובר בקפיץ שבור בדלתית התדלוק או משהוא כזה.

פורסם

אפרופו נורות, בשביל להחליף את אורות החניה בקליאו ספורט צריך ידיים של תופר נעליים בן 11 מסין וגמישות של נערת קרקס אוקראינית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הם חשבו בדיוק איך שצריך לחשוב. כשהרכב מאיץ, המשקל עובר אחורה. העלאת ההילוך ההגיונית, אם כן, תהיה עם הכיוון - אחורה. ההורדה תהיה עם כיוון הבלימה - קדימה. מה שאני לא מבין זה את הכיוון ההפוך וממש נאבק עם זה כשיוצא לי.

נכון מאד. כנ"ל לגבי ה"נאבק"...

דני

פורסם

אני פשוט מודה אלפי פעמים לפשטות שיש בהחלפת נורה בסיאט , בדיוק כמו בגולף , למרות שבצד המצבר קצת קורעים את היד אבל זה שווה את זה

פורסם

אני יודע שאמרו אבל יש לי שאלה מעניינת (אני מתכוון לפורד פוקוס כמובן):

מה קורה כשבמוסך אומרים לך להשאיר את האוטו בניוטרל ולפתוח מכסה מנוע? :screwy:

אשמח להסביר למי שלא הבין.

פורסם
אשמח להסביר למי שלא הבין.

מה אני מפספס?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני יודע שאמרו אבל יש לי שאלה מעניינת (אני מתכוון לפורד פוקוס כמובן):

מה קורה כשבמוסך אומרים לך להשאיר את האוטו בניוטרל ולפתוח מכסה מנוע? :screwy:

מה, אתה לא מסתובב עם שני המפתחות עליך באופן קבוע?

:roll:

מתחדשת*

פורסם
אתה מפספס שבפוקוס, הגאונים האלו החליטו שאתה צריך את המפתח כדי לפתוח את מכסה המנוע.

זה באמת גאוני. ברכב שלי חייבים את המפתח כדי לפתוח את מכסה מיכל הדלק. גאוני. שיטות של מהנדסים לחינוך הנהג.

פורסם
זה באמת גאוני. ברכב שלי חייבים את המפתח כדי לפתוח את מכסה מיכל הדלק. גאוני. שיטות של מהנדסים לחינוך הנהג.

זה כי חובה לדומם מנוע לפני כל תידלוק, בטיחותי בשבילך ולכל התחנה.

מי שמשאיר מנוע מונע בזמן תדלוק לדעתי ראוי לקנס כספי.

• תוכן חדש...