Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלפא 145 - הרדיו דיסק נמצא במקום נמוך מאוד, תחתית הקונסולה, לא נוח בכלל.

השפריצרים של המים על השמשה הקדמית לא מפעילים איתם את המגבים.

אני מודה שמעולם לא יצא לי לבדוק את זה, אבל אני חושב שיצא לך לנהוג ברכב שהיתה בו תקלה במערכת הנ"ל. לא נשמע לי הגיוני שב-33, שהיא הדגם שקדם ל-145, המגבים כן מופעלים עם השפריצרים וב-145 הם לא.

אלעד, לפני כמה שנים הייתי לפני קניה של אחת כזו.

שנת 98' צבע כחול כהה, מכונית נפלאה עם מנוע TS 2.0.

וכשעשיתי עליה סיבוב השמשה הייתה מלוכלת מאבק וככה כשניסיתי לנקות אותה השפריצרים פעלו לבד ללא התערבות של המגבים שאותם הפעלתי באופן עצמאי לאחר מכן.

הבעלים שלה אמר לי שזה תמיד היה ככה.

חייכתי ונזכרתי שאני נוסע באלפא :lol:

עכשיו עברתי עוד פעם על השרשור הזה, אחרי הרבה מאוד זמן שלא עשיתי זאת. אז כן, בדקתי את העניין, אם כי באיחור מה. צר לי לבשר לך שברכב הספיציפי שבו נהגת היתה בעיה - המגבים מופעלים יחד עם השפריצרים.

לגבי מיקום הרדיו - מסכים בהחלט.

כל שנותר לי זה רק להצר על כך שבגלל דבר כזה בסופו של דבר לא רכשת את הרכב. פיספסת רכב נדיר שיכול לתת פאן לא נורמלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומשהו קטן לגבי מזדה 3 -

אף אחד לא יכל להגיד ליפנים שהחצי אוטומט שלהם הפוך?????? הלמעלה מוריד הילוך,והלמטה מעלה הילוך.WTF?

פורסם

באמת מה זה למעלה ולמטה במישור אנכי?

מפליא שאתם אומרים שזה מוזר גם ב-3 וגם בפוקוס למרות שבכל אחת הכיוונים הפוכים.

פורסם

דייהטסו סיריון 2007:

בדגם האוטומטי, הסקאלה של ההילוכים נמצאת מצד ימין של הידית....

של ההילוכים או של הסל"ד?

אם אתה מתכוון לסל"ד, אז אני דווקא אהבתי את זה :oops:

בכל אופן, בדגמי 08' מד הסל"ד חזר למקום יותר קונבנציונלי - בתוך הלוח מחוונים.

ואם כבר בסיריון עסקינן - יש המון מקומות איכסון לבקבוקים/כוסות (1 בכל דלת קדמית, 2 צפונית לידית ההלוכים ועוד 2 מאחורי ההנד ברקס), יש לציין לטובה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
של ההילוכים או של הסל"ד?

אם אתה מתכוון לסל"ד, אז אני דווקא אהבתי את זה :oops:

בכל אופן, בדגמי 08' מד הסל"ד חזר למקום יותר קונבנציונלי - בתוך הלוח מחוונים.

ואם כבר בסיריון עסקינן - יש המון מקומות איכסון לבקבוקים/כוסות (1 בכל דלת קדמית, 2 צפונית לידית ההלוכים ועוד 2 מאחורי ההנד ברקס), יש לציין לטובה.

אני חושב שהוא מתכוון לאותיות של ההילוכים (P,D,N,R).

"ai motoare capul doare"

פורסם
בדקתי את זה, בשתיהן זה זהה!

אני חשוב שההיגיון בזה הוא שההילוכים הגבוהים בגיר ידני הם בשורה הקדמית בעוד ההילוכים הנמוכים הם בשורה האחורית.

כלומר, 1+3+5 בשורה העליונה ו- 2+4+6 בשורה התחתונה - לכן הגיוני שירידה להילוך נמוך יותר תהיה עם תנועה של הבורר קדימה בעוד עליה להילוך גבוה יותר תהיה עם תנועה של הבורר אחורה.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שקדימה(למעלה) מוריד הילוך,בניגוד להיגיון הפשוט של כל נהג(+ קדימה,- אחורה).כמה פעמים יצא לי להוריד לקיק במקום להעלות הילוך...לא בריא בכלל.

פורסם

זה אמור להיות ככה, וגם BMW מייצרים ככה את הגירים שלהם.

מדובר ברעיון שיושם לראשונה במירוצי F1, והרציונל שלו הוא שהיד זזה בהתאם לתנועת הרכב.

הסבר: אם אתה מאיץ, סימן שאתה צריך להעלות הילוך. בזמן האצה, כידוע, המשקל נזרק לאחור, ולכן הפלוס נמצא בצד התחתון של הידית.

לעומת זאת, בזמן האטה, כאשר המשקל נזרק ללפנים, סביר שתרצה להוריד הילוך, ולכן המינוס נמצא מעל הידית.

מניסיון: מהרגע שמתרגלים לזה, אי אפשר להבין איך אפשרות אחרת יכולה בכלל לבוא בחשבון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בסקודה אוקטביה החדשה, ונדמה לי שגם בכל פלטפורמות ה-A4 ומעלה של פולקסווגן, סיבוב המפתח בסוויץ' דורש תנועה לא טבעית של היד. אבל יכול להיות שזה נגד הפעלה ע"י ילדים.

פורסם
עכשיו עברתי עוד פעם על השרשור הזה, אחרי הרבה מאוד זמן שלא עשיתי זאת. אז כן, בדקתי את העניין, אם כי באיחור מה. צר לי לבשר לך שברכב הספיציפי שבו נהגת היתה בעיה - המגבים מופעלים יחד עם השפריצרים.

לגבי מיקום הרדיו - מסכים בהחלט.

כל שנותר לי זה רק להצר על כך שבגלל דבר כזה בסופו של דבר לא רכשת את הרכב. פיספסת רכב נדיר שיכול לתת פאן לא נורמלי.

היי אלעד,

אם כך, אז יש מצב שבגלל שזאת אלפא חלק הגיעו עם הפעלה אוטומטית כרגיל וחלק לא :lol:

כמובן שהעסקה לא פוצצה בגלל זה, אלא בגלל פערי מחיר.

אין לי ספק שזה רכב נדיר, ושהוא מהנה ומרגש, אבל לא צריך להגזים,

היו אז (וגם היום כמובן) אלטרנטיבות טובות יותר לחובב ההגה (במקום האלפא אז נרכשה בסוף 106XSi), באותם המחירים.

מה שאהבתי ב-145 הזאת זה את ההגה המהיר, העיצוב היחודי והמנוע המצויין.

את הבלמים, ההילוכים והמתלים אהבתי הרבה פחות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מאזדה 3 - המגב הימני, במצב סטאטי, אינו יושב באופן מלא מתחת לשמשה אלא חלקו הקיצוני נמצא על השמשה עצמה. זה נראה כאילו המגב לא חזר למקומו באופן מלא ומישהו הפסיק פעולת ניגוב של המגבים באמצע.

פוקוס - דגמי הבסיס מגיעים ללא שידה ו/או משענת יד בין המושבים הקדמיים.

• תוכן חדש...