Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגלגל יושב למטה, מחץ לרכב, אך מנגנון התפעול שלו נמצא בתוך תא המטען.
באמת נשמע מעצבן. כל היתרון של גלגל מתחת לרכב הוא שיהיה נגיש גם כשהבגאז' מלא. הם פשוט לקחו את החסרונות משתי האפשרויות ושילבו אותם.
  • תגובות 325
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם במגאן בגרסת הבסיס מגיע ללא משענת יד. כמה כבר עולה חתיכת הפלסטיק הזאת? 10 דולר? מדהים על מה מנסים לחסוך.

תחשוב על זה ככה- הרכב יהיה זול יותר ליצרן ב-10 דולר למכונית, כלומר הרווח של אותו יצרן יגדל ב-10 דולר בכל מכירה. נמכרו 500,000 מכוניות, היצרן שילשל לכיסו עוד חמש מיליון דולר רווח. חסכת פה, חסכת שם - זה מצטבר לסכומית גדולים.

פורסם

משעשע. בעיקר העובדה שחלק מהחברים כאן לא מבינים את משמעות המושג "הנדסת אנוש".

משעשעת לא פחות העובדה שחברים לא מבינים שהרגלים הם דבר נרכש, כלומר ,מי שהחל את דרכו עם רכב שמתג הצופר נמצא על ידית הוינקר (הדבר הכי חכם שאפשר- לדעתי) יחשוב שצופר באמצע גלגל ההגה זה דבר מטופש.

לגבי הנדסת אנוש עצמה -רנו אקספרס,כל האוטו כולו.

בסיטרואן ברלינגו הדלתות האחוריות סימטריות כך מה שמתגלה במראה המרכזית היא הקורה בין הדלתות וזאת לעומת הקנגו ששם הדלתות אינן סימטריות ורואים כביש במראה...

פורסם

צופר על ידית הוינקר זה דבר גאוני - אפשר גם לצפור וגם להבהב עם האורות עם אצבע אחת.

וגלגל ספייר מתחת לבגאז' - חברי פורום אודיו דווקא מאוד יעריכו את זה.

מכסה לרדיו - דבר גאוני בפני עצמו - לפני שחברות אחרות (כולל גם את PSA לצערי) התחילו לבזבז כסף וזמן על פיתוח רדיו מובנה שישתלב עם העיצוב של הדשבורד, הצרפתים פשוט שמו מכסה פלסטיק פשוט שמכסה רדיו טייפ/דיסק סטנדרטי. כך שאתה יכול גם לשים איזה רדיו שבא לך, וגם להצניע אותו.

ועוד דבר טוב שיש לי להגיד על קסנטיה - פשוט אין דרך לנעול את המפתח בפנים (חוץ מבכוונה עם עוד מפתח)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יוני, מפתיע אותי שלא אמרת שום דבר על ההגה של האוטו שלך, שהוא עקום.

הצד הימני שלו יותר קרוב לנהג מאשר השמאלי.

אף פעם לא הבחנתי בזה. אני אבדוק מחר. בגדול אין לי שום טענות לגבי ההנדסת אנוש ברכב. אולי שהמכסה מנוע נפתח קדימה במקום אחורה אבל זה בהרבה רכבים.
פורסם

סיאט איביזה 2000 - 2002 - המערכת של הרכב מחוברת לבקרת אקלים ויש בה קסטה ורדיו, עכשיו מי לעזאזל שומע קסטות?

אין אפשרות להחליף מערכת או להתקין שם מתאם אלא להתקין רדיו דיסק במקום אחר ברכב.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

כפתורי הפעלת המזגן והפשרת האדים במאגאן 2.. , צריך אימון וזיכרון לא רע על מנת להפעיל אותם בחושך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
סיאט איביזה 2000 - 2002 - המערכת של הרכב מחוברת לבקרת אקלים ויש בה קסטה ורדיו, עכשיו מי לעזאזל שומע קסטות?

אין אפשרות להחליף מערכת או להתקין שם מתאם אלא להתקין רדיו דיסק במקום אחר ברכב.

יש מתאמים בצורת קלטת שיוצאים מהם כבלים שאליהם אתה יכול לחבר מה שאתה רוצה (לדוגמא דיסקמן או נגן MP3).

לדוגמא:

http://www.amazon.com/Sony-Cassette-Adapter-MiniDisc-Discman/dp/B00005T39Y

אתה תמיד יכול לקנות משהו כזה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

יצא לך לשמוע פעם את ה"איכות" של זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שברולט מאליבו 98:

"מחזיק כוסות" צד שמאל תוכנן מצויין רק שחכו שהוא צריך להפתח עד הסוף בשביל שכוס תוכל להכנס אליו.

החור מתאים בדיוק לגודל כוס הבעיה היא כששולפים את המחזיק כוסות החוצה הוא נפתח רק חצי ואפשר להכניס אליו אולי פלאפון במצב עמידה:-P

וזאת בעיה שקשורה דווקא למערכת פיוניר שיש לי ברכב: על הפאנל שחכו את הכפתור החשוב ביותר - להגביר/להנמיך!

את זה ניתן לעשות רק עם השלט.. שאם כמובן לא נמצא (אתמול למשל שחכתי אותו בבית) אז אתה תקוע באותו ווליום כל הדרך.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אני מוכרח להגיד שלא. הנחתי שתהיה לזה איכות של קלטת.

הנחת נכון, זה גועל נפש מבחינתי לשמוע ככה מוזיקה באוטו.

זה ממש פשוט להתקין hu אחר ברכב, אפשר מתחת להגה או מתחת לבקרה של המזגן אבל זה פשוט מבאס שלא חשבו על זה.

יותר מבאס שלסיאט יש אפטרמרקט שכמעט ולא קיים ולמצוא מתאם לרדיו דיסק(ושלא נדבר בכלל על אביזרים אחרים) עולה כמה אלפים עד שהוא מותקן אצלך.

השתמשתי בקלטת הזאת כדי לחבר mp3, ברגע שהתארגנתי על עצמי השקעתי במערכת נורמאלית.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם
זה אמור להיות ככה, וגם BMW מייצרים ככה את הגירים שלהם.

מדובר ברעיון שיושם לראשונה במירוצי F1, והרציונל שלו הוא שהיד זזה בהתאם לתנועת הרכב.

הסבר: אם אתה מאיץ, סימן שאתה צריך להעלות הילוך. בזמן האצה, כידוע, המשקל נזרק לאחור, ולכן הפלוס נמצא בצד התחתון של הידית.

לעומת זאת, בזמן האטה, כאשר המשקל נזרק ללפנים, סביר שתרצה להוריד הילוך, ולכן המינוס נמצא מעל הידית.

מניסיון: מהרגע שמתרגלים לזה, אי אפשר להבין איך אפשרות אחרת יכולה בכלל לבוא בחשבון.

מצטער אלעד, אני נוהג על בסיס קבוע גם בפאסאט טיפטרוניק שלי (ששם ההעברת הילוכים הגיונית וכמו שכל עם ישראל היה רוצה לדעתי), וגם במזדה 3 של חברה שלי, ואני פשוט לא מסתדר עם המזדה. אני כבר לא עושה טעויות בין בחירה ההילוכים, אבל זה עדיין מעצבן בטירוף. אני לא מוצא פה היגיון, באמת שלא. חוץ מזה, שעם ה(חוסר)כוח של המזדה, אף אחד לא באמת נזרק אחורה ;)

מה גם שבפאסאט יותר נוח להגיע לידית הזאת, אבל זה כבר סיפור אחר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אף פעם לא הבחנתי בזה. אני אבדוק מחר. בגדול אין לי שום טענות לגבי ההנדסת אנוש ברכב. אולי שהמכסה מנוע נפתח קדימה במקום אחורה אבל זה בהרבה רכבים.
ההגה באמת טיפה עקום, אם לא היית אומר לי לא הייתי שם לב לזה בחיים. אתמול עוד נסעתי ברכב אחרי שאמרתי שאני אבדוק וברח לי מהראש, שתבין כמה שזה לא מורגש :)

היום זכרתי להסתכל והצד הימני באמת טיפה יותר קרוב לנהג. באמת שזה לא מפריע לי.

• תוכן חדש...