Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ליטר דלק ב....וונצואלה - מדהים!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גישה ישירה לנפט ללא בעיה...

ולך תדע כמה זה סנט בשביל הכלכלה שלהם, אולי הם מרוויחים סנט אחד ביום!

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני קורא את זה וכבר הראש הישראלי מתחיל לתכנן, עוד לפני סיום הכתבה, איך לטוס לשם ולקמבן את זה לארץ. :razz:

אבל אז האדם השפוי נכנס לתמונה ומוריד אותי מהעץ הגבוה, ואומר לי, תאכל את הכובע בשקט.

Maserati.

פורסם

אם יש לי אזרחות ונצואלנית, אני לא זכאי למחירים שלהם ? ":cry:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני נוסע לייבא. מי בא? אני מקווה שאתה מבין שאם הוגו צ'אבס עושה אצבע משולשת לאמריקאיים , ובגלל זה מסבסד את הדלק , לבוא לשם בתור ישראלי ולקמבן דלק עלול לעלות לך ביוקר :-)
בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, למה נראה לך?

צ'אבס עושה אצבע משולשת לאמריקנים בגלל ההתבטאויות של צמרת הממשל בארה"ב כלפיו, בייחוד אלו של גברת רייס ומיסטר בו?ש..

עם ישראל אין לו שום בעיה.. שלא לדבר על יהודים (שמהווים מיעוט עשיר במיוחד בונצואלה ותומך גדול (מאוד) של הממשל)

פורסם
יהודה, למה נראה לך?

צ'אבס עושה אצבע משולשת לאמריקנים בגלל ההתבטאויות של צמרת הממשל בארה"ב כלפיו, בייחוד אלו של גברת רייס ומיסטר בו?ש..לא רק ,הוא פשוט שמאלני שהגיבורים שלו הם כל ה"משחררים" של היבשת שכולם היו שמאלנים שלמדו באוניברסיטת פטריס לומומבה ברוסיה

עם ישראל אין לו שום בעיה.. שלא לדבר על יהודים (שמהווים מיעוט עשיר במיוחד בונצואלה ותומך גדול (מאוד) של הממשל)

מנסיון רע , ואני מקווה שבמקרה זה אתה צודק , ברגע ששונאים את ארה"ב , שונאים גם יהודים . יש מיתוס שיש בו מקצת מהאמת שהיהודים שולטים בארה"ב , היה לי וויכוח עם איגור סטי בפורום והוא "הוכיח" לי ולעוד כמה שארה"ב נשלטת/מושפעת מאוד מיהודים , אז אם גם פה מאמינים בזה בעולם השלישי בוודאי. ושנאת יהודים זה בדם של הגויים אז משנאת האמריקאים להגיע ליהודים הדרך קלה . שוב אני מקווה שזה לא יקרה שם אבל אני מפחד

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בכל מדינה בעולם בעלי הממון הם משפיעים מאוד על הממשל..

בין אם זה מדינה קפיטליסטית כמו ארה"ב או מדינה יותר "סוציאליסטית" כמו מדינות מזרח אירופה והמזרח הרחוק ואפילו מדינות "עולם שלישי" כמו אלו שבדרום אמריקה ואפריקה.

ומה לעשות, שבהרבה מדינות שיש בהן קהילה יהודית, כיאה ליהודים, הם מתחברים אחד לשני

ומרוויחים יפה בזכות המוח היהודי ונעשים לקבוצה של בעלי ממון.. ולכן משפיעים על הממשל.

אתה יכול לראות את השפעת ההון על השלטון בכל מדינה בעולם..

בין אם זה בארצינו, ובין אם זה בארה"ב או באנגליה או בספרד או גרמניה או אוקראינה או רוסיה

ואם ממש נקצין - אז נלך לאיטליה שם מיליארד שמופיע ברשימת 100 האנשים העשירים בעולם היה ראש הממשלה במשך 2 קדנציות, והפסיד לפני כחודש בהפרש של רבבות בודדות של קולות..

אז אם יש יהודים עשירים במדינה - זה ברור שהם ישפיעו על השלטון..

אבל זה לא אומר שהם ישפיעו על השלטון יותר מאשר הנוצרים או המוסלמים העשירים באותה מדינה.

(ובד"כ זה אפילו הפוך.. כיוון שהיהודים בד"כ הם קהילה סגורה ולא אוהבים כניסה של גורמים חיצוניים פנימה ונוטים לדאוג לעצמם ולא לבקש עזרה מ"כופרים")

• תוכן חדש...