Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אז ככה קניתי במזל טוב לי סאב חדש שהוא זה (ה10"):

http://www.audiodesign.de/dragster/index.htm

עכשיו, ככה אף פעם לא היה לי סאב ואני לא יודע עם הקול שהוא עושה זה בסדר- זאת אומרת כשיש באס חזק ממש (או תדר נמוך אני לא מבין בזה) זה נשמע כאילו הסאב "גורר" את הקול ואז כל האוטו רועד

השאלה שלי היא האם זה נובע מכך שאולי הדיסקים לא טובים או שיש בעיה בסאב הספציפי הזה?

עוד משהו שחשבתי עליו זה שאולי פשוט זה סאב חזק והאוטו קטן (גולף) אז פשוט הוא לא מתאים ומרעיד הכול

תודה מראש

פורסם

דבר ראשון מהקישור שצירפת ניתן לראות את החברה אבל לא את הדגם...

דבר שני יש עוד כמה גורמים שמשפיעים, כמו התיבה (מקורית, מותאמת, סתם תיבה של סאב) וכמובן ההתקנה, מי התקין ובעיקר כיוון את המגבר?

בכל מקרה הרעש שהסאב מיצר בזמן העבודה יכול להשמע כמו הרבה דברים ובעל תיאורים רבים הכי טוב שתבוא למפגש ביום שישי הקרוב (ראה "תרד דביק") ואז תקבל חב"ד יותר מדויק

אריק.

בשיפוצים

פורסם

הדגם הספציפי של הסאב :

DWE 106

10“ (25 cm) Subwoofer,

mit schwerem Alukorb

200/450 Watt RMS/Max.

4 Ohm, 2“ (50 mm) Schwingspule

Fs 29 Hz, Qts 0,38, VAS 46L, 90 dB

UVP/EUR 119,00

dwe_subs.jpg

הוא הגיע בתיבה מקורית והותקן ע"י בומבאס בב"ש וכל הכיוונים נעשו על ידו (הבחורים שם מקצועיים לפי דעת הקהל בסקר שעשיתי)

פורסם

זה סאב יחסית טוב אבל הוא לא חזק במיוחד.

ייתכן שהכיוונים לא טובים או התיבה לא טובה (לא מתאימה)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אכן הוא מגיע בתיבה מקורית כמו שאמרתי לפני כן.

עכשיו חשבתי על משהו, היו כמה שכתבו על כך שעל רמקול כלשהו יש זמן שלוקח לו "להיפתח" עד שהגומי מתרכך וכאלו אולי זו הסיבה למריחות שלו?

• תוכן חדש...