רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,558 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יודע אך הרכב? אם הוא אמין ומה הצריכת דלק האמיתית שלו?
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לנכבדי הפורום. מזמן ראיתי סרטון שפשוט הדהים אותי בזמנו (וגם עכשיו כאשר נתקלתי בו לפתע). אני בטוח שהרבה מכם כבר ראו אותו, אבל מי שלא, מוזמן לצפות והתרשם.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
שנה שעברה דלק מוטרוס הודיעו שהם יתחילו ביבוא סדיר של המוסטנג החדשה. היום פירסמו בארה"ב את המחיר לגרסאת הבסיס שכוללת מנוע V6 בנפח 3.7 ליטר שיפיק (הערכה של ה"מומחים בתחום") כ-300 כ"ס. השיפורים בדור החדש אדירים וכוללים שלדה חדשה, מתלים נפרדים לחלוטין, תא נוסעים מודרני ועוד. המחיר בארה"ב: $24,425 (כ-85,000 ש"ח). מה לדעתכם צריך להיות התימחור בישראל (מחיר הוגן ביחס ישיר לשאר המכוניות של פורד בישראל) וכמה לדעתכם יתומחר בפועל? להשוואה, פורד פוקוס בסיסית עולה בארה"ב $16,800 (58,500 ש"ח), ועולה בישראל בערך 115,000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני כמה ימים נסעתי באיזור מפרץ חיפה. בזוית העין קלטתי רכב שלא הצלחתי לזהות. זה היה רק לכמה שניות, הצורה הכללית של הרכב היא אליפטית, כלומר אין קוים חדים או זויות ישרות. הרכב היה במרכב קופה, שתי דלתות. הרכב היה בצבע כסוף. מה שהכי זכור זכור לי הוא סמל גדול מאחור או אולי סוג של גריל בצורת אליפסה, מאוד מזכיר את הגריל הקדמי של ביואיק לה סייבר, כלומר כזה: יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
- 1 תגובות
- 601 צפיות
לפי מה שהבנתי מותר לפרסם פה גליונות ישנים. מישהו יכול להעלות את המבחן של הבראבו?
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
חברים, ראיתי מחיר מדהים לשברולט סוואנה, בהתחלה חשבתי שאני לא רואה טוב: http://chevrolet.co.il/Savana/ החל מ166900₪. מישהו יכול להסביר לי את המחיר? זה לא כולל מע״מ או משהו בסגנון? כמה רכב כזה עולה לאדם פרטי ולא בעל עסק? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
-
לגבי דגם הרכב כבר התייעצתי בפורום המתאים, הבקשה שלי היא אך ורק לגבי המחיר הסופי והתוספות שקיבלתי ביחס למחיר המחירון שהיבואן מציע . זאת אומרת, עשיתי מיקוח נכון, או שנתנו לי להרגיש כך ובעיקרון לא התמקחתי טוב בכלל? מדובר במיצובישי ספייס סטאר אוטומט חדשה מהיבואן. מחירון 81K כולל אגרת רישוי (הערה באתר מיצובישי שזה לא כולל אבזור). אני קיבלתי 80K מחיר סופי. מיצובישי מציעים במתנה עד ינואר 2015 מערכת מולטימדיה עם מסך מגע בגודל 8 אינץ' ומצלמת רוורס ללא תמורה. בנוסף, קיים אבזור סטנדרטי של הרכב: בקרת אקלים, בקרת שיוט, שליטה מההגה על מערכת השמע ודיבורית ה- Bluetooth, חיישני ניטור לחץ אוויר בצמיגים , יציאת AUX ו-USB, חיישני תאורה וגשם, 4 חלונות חשמל, שמשות כהות, מ…
הודעה אחרונה מאת 666pluto, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מקווה שזה המקום הנכון לשאול: מחפש מוסך לכיוון פרונט מקצועי ורציני באיזור חיפה תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת benj, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לא יודע אם זה המקום הנכון ,אם לא אפשר לעביר ולא לסגור אז ככה : הצמיג בגודל הנ"ל 225/40 18r 92 y sportcont 5 . .סוג קונטיננטל. השאלה שלי אם אני יכול להשתמש בחומר מילוי או משהו דומה לזה במקום להחליף . (החתך מגיע עד לסיבים של הצמיג ).מצורף תמונה . ואם צריך להחליף אז יש לי הצעת מחיר לצמיג 1100 שקל +מע"מ זה לא יקר מדי ? תודה תמונה :
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתכוון לחניה לכל היום במחיר סביר.
הודעה אחרונה מאת proxima, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שיא חדש מקור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4584978,00.html גבירותיי ורבותיי, בידי אנשים כאלה אתם מפקידים את הילדים שלכם. אין מילים.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי טנדר איסוזו איפון חד- קבינה, 4x4. אני משוטט ברשת בחיפוש אחר אמבטיית פלסטיק לארגז. יש למישהו כאן מושג היכן אוכל להשיג אחד כזה? תודה מראש, אריאל נ.ב- מקווה שאני בפורום הנכון.
הודעה אחרונה מאת ארי אל, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 958 צפיות
בתיבות האוטומאטיות הישנות יותר לא היה טיפטרוניק אלה 1 2 3 (לפעמים 3 היה נקרא O\D). מה ההבדל בין זה לבין טיפטרוניק? בטיפטרוניק אפשר להעלות הילוכים, אבל עם שימוש נכון בדוושת הגז גם באוטומאטי רגיל אפשר באופן די מדויק (לפחות ברכב שלי). אז מה ההבדל בעצם?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרכב הזה ? אני מתנייד בו מטעם העבודה שלי ואני די התרשמתי לטובה. האוטו מאיץ סביר ואתה יכול למצוא את עצמך "ראשון" ברמזור. אך האוטו הזה מרגיש ממש זריז במהירות של ה80-120, אני המון פעמים מוצא את עצמי מתקרב ל120+ ואני על רבע דוושה אולי. בנוסף לדעתי האוטו שקט מאוד יחסית במהירויות החוקיות, אוחז לא רע לדעתי, שדה ראייה מצויין לדעתי והוא גם לא הכי גרוע מבחינת מושבים. מה ששמתי לב שיש לו מזגן מצויין ואיכות הרכבה סבירה עם רעשי קרקושים, במיוחד עם המזגן. לרכב הזה יש 197 אלף ק"מ והוא שקט, לא רועד, מעביר הילוכים חלק מאוד ברוב המקרים, אך מה שלא אהבתי זה האצה סבירה מ-0 ומנוע שמשייט לו על 3000 ב100 קמ"ש וזה נראה כאילו הוא מושך את ההילוכים. המנוע לא יזוז מתחת ל350…
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
- 1 תגובות
- 831 צפיות
שמתי לב שהצבע שונה במשהו בין חלקי הפח במכונית לבין הפגושים שעשויים מפלסטיק . האם זה בגלל הבסיס שצובעים לפני הצבע ?
הודעה אחרונה מאת HyperViper, -
השבוע פולקסוואגאן תחשוף בפני העיתונאים הישראלים את הפאסאט החדשה, דור ה-8 למכונית המנהלים הותיקה. לפי הפירסומים, פולקסוואגן רוצים להיישיר מבט ללבן של פנסי הלד בסדרה 3 של במוו וב-C CLASS של מרצדס ואני תוהה אם הם יכולים לעשות את זה עם הפאסאט החדשה. מבחינת טכנולוגיה, אין ספק שהם שם. הפאסאט החדשה תציע שלל טכנולוגיות חדשות ומתקדמות למדי, אותן אפשר למצוא בדרך כלל רק במכוניות יקרות יותר. טכנולוגיות אלו כוללות בין היתר פנסי חזית בטכנולוגיית LED מלאה כולל אופציה לתאורת חזית אקטיבית, מערכת בלימה אוטומטית עם זיהוי של הולכי רגל, תצוגה עילית, מערכת חניה אוטומטית, התראה על תנועה חוצה מאחור ובקרת שיוט אקטיבית עם היגוי אוטומטי לנסיעה בפקקים. היצע המנועים של פולקסווגן …
הודעה אחרונה מאת ג'וני בוי, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 6 אלף צפיות
בשביל מה כל כך הרבה מצלמות ושוטרים בשביל לאכוף מהירות מגוחכת כזאת? רוב הזמן אפשר לנסוע 120 בכיף, למה לא להעלות את המהירות ל110?
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 5 תגובות
- 924 צפיות
שלום, יש לי שברולט קרוז חדשה, ובמושב האחורי שני ה"עוגנים" של חגורות הבטיחות ממוקמים כך שמי שיושב באמצע יושב עליהם, וזה מאוד לא נוח. מישהו נתקל בזה? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כמדי חודש, מועדון הצרכנות חבר מציע לקהל לקוחותיו ובני משפחותיהם מבצעי רכב. היבואן שנתרם למען זאת החודש הינו קרסו והמותג ניסאן. חייב לציין שזהו המבצע הדל ביותר שראיתי בזמן האחרון, מרגישים את חוסר הנוכחות של ניסאן בקטגוריית המשפחתיות ובהתמקות בג׳וק ובמיקרה כאשר אפילו הקשקאי החדש נשאר בחוץ, בנוסף בולט לעין ההנחות הגדולות שברובן דו ספרתיות מה שמעיד על מדיניות התמחור הזועתית של קרסו, במיוחד שמדברים על המיקרה האוטומטית. אז מה בכל זאת יש לנו? השקה של שלושה דגמים חדשים, הנוט החדש, רכב המיקרו-וואן שמתחרה בc3 פיקסו וההונדה גאז חוזר לארץ עם דגם עדכני. נוסף לנוט, משיקה ניסאן בארץ את דגמי אלטימה ומקסימה שמוכרים בעיקר מהשוק האמריקאי אלו עושים עלייה כמו דגמים נוספים מהשוק האמריקאי ש…
הודעה אחרונה מאת benj, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
עוד מעט אני צריך לחדש את הביטוח ושנה שעברה הסוכנת אמרה שיש לי אישור לעוד שנה לבדיקת המיגון של האיתוראן. מישהו יודע מה הפרוצדורה, לא עשיתי בדיקת מיגון אף פעם מאז שהרכב יצא מהיבואן. מי שעשו לו בדיקה לאיתוראן סייב, האם תוכלו להעלות רשמים. האם אמרו שצריך להחליף בטריה או משהו, ובכמה כסף יכול לצאת הסיפור הזה?
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 110 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
מי בא? למי יש פרטים נוספים? מסקנות מאירוע קודם? היכן קונים כרטיסים? יש הנחות? https://he-il.facebook.com/pages/Festicar/486431904759140
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה שמתי לב לרעש קבוע של שריקה מהתא מנוע, מחיפוש קל נמצא שבחו"ל היו מספר תלונות על כך ונמצא שהבעיה במשאבת מים והחלפה פתרה את הבעיה. בנוסף המנגנון פתיחה של החלון נהג התקלקל עקב כך החלון היה יוצא מהמסילה כלפי חוץ. בצ'מפיון המכונאים לא שומעים את רעש השריקה, לגבי החלון לטענתם המסילה התעקמה מאחורי המראה השמאלית עקב מכה אבל הם עושים לי "טובה" ויחליפו את המנגנון שנשבר כתוצאה מהעיקום של המסילה. אני קניתי את הרכב חדש מהניילון הרכב הזה לא קיבל מכה שפשוף לא עבר תיקון צבע או החלפת חלק כלשהו המראה השמאלית ללא מכות נגיעות והפלסטיק שמכסה את המסילה כמו חדש, אני לא מצליח להבין את הטענה ההזויה שלהם שהרכב קיבל מכה. מבחינתי יש 2 אופציות: 1. הרכב נמסר לי בצורה כ…
הודעה אחרונה מאת rotem1322, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי שחיפשתי מה לעשות בצרפת (נסיעת עבודה), מצאתי מוזיאון רכב קטן ליד ליון. שעה וחצי נסיעה בסך הכל ואני שם. מוזיאון קטן אך שקט ומסודר. מצורף לינק לתמונות. תהנו. https://www.dropbox.com/sh/o5x317xcm9dif0w/AACFIBnrmV26DVgTnsuyx6jea?dl=0 מצטער על האיכות, לא לקחתי מצלמה ונאלצתי לצלם עם הסלולארי.
הודעה אחרונה מאת zivk, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום. קניתי רכב עם טסט עד ה27 החודש זאת אומרת שיום שני נגמר הטסט יש העברת בעלות יש הכל עכשיו הבעלים הקודמים נתן לי את אגרת הרישיון שהגיע אליו לביתו השאלה היא כזאת אני צריך להביא רישיון חדש לטסט על שמי ממשרד הרישוי או שאני משלם והולך עם הרישיון על שמו ומראה גם טופס העברת בעלות ואמרו לי שיעשו לי בעיות כי הרישיון על שמו עכשיו אני לא רוצה לשלם ויעשו לי בעיות אשמח לתשובה בנושא בתודה מראש דוד.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
תרגום מאתר רוסי fiesta-new.ru מצב עבודה TEST של מחשב דרך בפורד פיאסטה החדשה: לפני התנעה לוחצים על כפתור איפוס קמ' (זה שבתוך ספידומטר, לא של מחשב דרך). מסובבים מפתח למצב ON ולא מתניעים כמה שניות עד ששומעים צליל. מיד מתניעים. יש הרבה מידע - עוברים מפרמטר לפרמטר על ידי לחיצה על אותו כפתור. כפי שהבנתי, אמור לעבוד גם בפוקוס ורכבים אחרים של פורד
הודעה אחרונה מאת student, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סקודה שנת 2012.בשעון של הקילומטרים שאני מעביר יש אחד בלי מספרים בכלל. ככה צריך להיות?
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
קריאה מועילה שמצאתי היכן שהוא. תופסת למיטב ידיעתי לכל רכב ידני. חידדה אצלי כמה דברים למרות 15 שנותיי על הכביש. http://www.veloster.org/forum/9-hyundai-veloster-engine-transmission/3201-driving-manual-tips-tricks.html
הודעה אחרונה מאת Idan Bin-Nun, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש אפשרות שבן דודי ישלח רכב מארה״ב שגילו (בין שנתיים או מעל 30 שנה) לארץ ובארץ אפשר יהיה לקנות אותו ממנו? ( בגלל עלויות היבוא )
הודעה אחרונה מאת koka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://m.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3643155,00.html מה בתפריט? עוד מצלמות, שליליה אוטומטית ועוד... בהצלחה לכולנו.
הודעה אחרונה מאת אוהד זכי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם, קניתי לפני מספר ימים שירוקו. הרכב עם 50000 ק״מ, עבר בדיקה ולא נמצאה שום בעיה... בכל אופן קרה לי כבר מספר פעמים כשאני נותן גז ביציאה מהמקום או גם במהירות נמוכה של 20 - 40 קמש לוקח כמה שניות עד שהרכב מתחיל להגיב. מה זה יכול להיות ?
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
מי מחובר 74 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 321 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NickName1
- SlowRide
- פאר האורה
- sperial
- gollu
- גרנד פריקס
- שובידובי
- itamarg
- TomerP
- daniel.asu
- Rongaflugen
- מתעניין94