Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FESTI CAR 2014 חוף סוסיתא עין גב 24-25/10/2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מוזר שאין שום מידע בשום מקום על האירוע. זה היה ככה גם שנה שעברה או מה?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי מהאירוע.

נסעתי עם אחי הקטן, הגענו לאזור גני חוגה בסביבות השעה 10:30, כקילומטר וחצי לפני הלא נודע נוצר פקק ענק בכביש דו סטרי צר, אחרי כ-10 דקות הבנתי שאין מה לעמוד בפקק והחניתי את הרכב בצד הדרך מלית ברירה כי גם לא הייתה לי אפשרות להסתובב חזרה בזהירות. התחלנו ללכת לכיוון הלא נודע, אחרי כעשר דקות הליכה הגענו לשער לידו עמדו לא מעט אנשים צעירים, מבוגרים, קטנטנים, משפחות וכו' ולא מכניסים אף אחד יותר כי "המשטרה סגרה את האירוע", "הכניסה רק לבעלי כרטיסים", "אין מה להיכנס עוד שעה מפנים את כולם" - בקיצור כך היה אמור להסתיים האירוע.

IMG_1885.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בושה. לא יודע מה לגבי המשטרה, אבל נכנסתי בערך ב-10 וחצי (הייתי כבר בפנים), חניה הייתה עוד בשפע. מה שכן, הכרוז אמר שהאירוע הסתיים סביבות ה-1 ורבע, בגלל שאנשים "התפלחו" והתנהגו כמו שהתנהגו גם במתחם.

למטרת צילומים הוצאתי את הסמארטפון רק פעם אחת:

20141025_104720.jpg20141025_104744.jpg

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה אתם מצפים! אירועים מהסוג הזה מושכים אליהם כמו זבובים מספר מגזרים מסויימים שהפכו להיות הרעה החולה לחובבי הרכב. מי שיודע יודע ומבין בכל השפות וחבל.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אירוע גרוע,הייתי ושילמתי פאקינג 100 ש'ח כניסה בעוד שהרבה בני דודים נכנסו בחינם וקפצו מהגדרות.

באמצע קטע הצילומים של הבנות שהביאו בשביל השואו עצרו את האירוע ואמרו לכולם ללכת בגלל שיש מגזרים שלא יודעים להתנהג וכניראה לא ראו בחורה בחיים עם קצת מים וסבון עליה.

פורסם (נערך)

בסוף נכנסנו (לא עמדנו הרבה זמן ולא בעזרת קשרים), כנראה גם כולם (אני מקווה) כי ביציאה כל הרכבים חנו משני צידי הדרך.

האם זה שווה 100 ש"ח? לא יודע, מה שכן בפנים היו המון המון רכבים שונים.

בקרוב גם תמונות.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם

ואני חשבתי שזה יהיה משעמם כמו פעם שעברה. מזל שהשכל אמר "על תלך, פעם שעברה לא משהו למה אתה חושב שגם הפעם יהיה" וצדקתי. הם היו צריכים להוריד את המחיר ולקיים בכינרת כמו שאמרו בהתחלה.

פורסם

הגענו במיוחד כל המשפחה, ישנו בצימר קרוב ותכננו להגיע לאירוע, למרות מה שרשום במודעה האירוע היה אמור להסתיים בשעה 16:00, הגענו בשעה 13:40 ונאמר לנו שהאירוע הסתיים, בכעס רב עזבנו את המקום.

אתר מתעדכן של הפרויקט - https://www.facebook.com/RALLYRAIDSOL

פורסם

התנהלות מזעזעת, אם לא היינו מצליחים להיכנס הייתי דואג טוב טוב להזכיר להם את זה באירוע הבא.

זו נסיעה של 25 דקות בשבילי, מה עם אנשים שהגיעו מהמרכז לא חבל?

Just daily

פורסם

הגעתי מהמרכז. בזבוז זמן משווע לדעתי וחבל שכך... מה שכן נחמד לפחות בדרך הלוך והן בחזור להיות עם רכבים ספורטיביים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חשבנו לקום מוקדם היום ולהגיע לשם מהמרכז, מזל שבסוף וויתרנו.

משום מה הייתה לי תחושה שזה מה שיהיה ומה שחיזק את החלטתי לא להגיע היה

עיון בדף הפייסבוק שלהם,

כבר משם ניתן היה להבין שלא מדובר באירוע מסודר ומתוכנן מספיק.

פורסם

גם אני הייתי, עמדנו בסוף בצד והתחלנו ללכת רגלית, תוך כדי אנשים שאומרים שאין יותר כניסה ומכירת כרטיסים וכשראיתי שכל כך הרבה חוזרים החלטתי לא ללכת את הקילומטר וחצי הזה כדי להגיע לשער ולהתאכזב, אה ובאנו מהמרכז.

בכל מקרה, חברים התפלחו מהגדר כמו שאמרת, כי למה הם צריכים להגיע עד לבית שאן מהמרכז ובסוף לא מכניסים אף אחד? אז זה פייר ולא פייר.

אני חתכתי לכינרת, למזלי לא באתי עם הרכב הפרטי אלא עם ליסינג ודלק חינם, אם הטיול הזה היה עולה לי וגם לא הייתי נכנס זה היה ממש מרתיח.

אפשר להבין אותם בסופו של דבר, ציפו ל X אורחים והגיעו הרבה מעל המצופה, חוץ מלחשוב ולתכנן את זה לפני כן מה עוד היה אפשר לעשות?

לפחות עשינו טיול.

Miata ND2

• תוכן חדש...