Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FESTI CAR 2014 חוף סוסיתא עין גב 24-25/10/2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקריאות בפורום ובפייסבוק, הבנתי שגם הייתה בעיה בשלב שבו הבחורות עשו את מופע שטיפת הרכבים.

מישהו היה שם ויודע לספר מה היה?

פורסם

לסיכום, סגרו את האירוע, כי ערסים השתוללו שם.

היה צפוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מקריאות בפורום ובפייסבוק, הבנתי שגם הייתה בעיה בשלב שבו הבחורות עשו את מופע שטיפת הרכבים.

מישהו היה שם ויודע לספר מה היה?

הייתה התקהלות צפופה מאוד ולא ראיתי כלום, גם לא הצלחתי לצלם משהו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

יש לי שאלה לבעלי המכוניות ששילמו כדי להציג את רכבם- מה בעצם יוצא לכם מזה?

כלומר אם ניקח למשל את תערוכת אוטומוטור, שם האינטרס של המציגים ברור, הם מפרסמים את מרכולתם בתקווה לזכות בחשיפה לקהל היעד של המוצר שלהם כמקובל בכל תערוכה במגזר העיסקי.

בשורה התחתונה מישהו יוזם אירוע שבלעדיכם, בעלי הרכבים המציגים, אינה יכולה להתקיים, שהרי יוזם האירוע אינו מחזיק בבעלותו עשרות רכבים (ועוד כאלה ששווים הצגה).

איך שאני רואה את הדברים ההגיון אומר שמי שצריך לממן את האירוע זה 2 גורמים:

1.המארגן עצמו.

2.המציגים המסחריים.

מציגי הרכבים צריכים לכל הפחות להשתתף באירוע ללא עלות ובהפקה נורמלית הם עצמם אמורים לזכות בתגמול כלשהו (בין אם שוברי אוכל למשך האירוע, זה מינימלי).

אני באמת לא מבין את ההגיון, מישהו עושה קופה על אירוע שאתם בעצם נותנים לו את זכות הקיום ואתם עוד משלמים על זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
פשטו על המתחם כ-200 ערבים ,נגעו במכוניות ובבחורות ומשם הכל הדרדר.

נשמע כמו התחלה של סצנה מסרט פעולה / אימה.

אני באמת לא מבין את ההגיון, מישהו עושה קופה על אירוע שאתם בעצם נותנים לו את זכות הקיום ואתם עוד משלמים על זה.

מציגי הרכבים משלמים על כניסה???

פורסם

מציגי הרכבים משלמים כניסה לארוע,וכל רכב שמציג בעל הסדנא למשל ,שילם.

בפועל בעלי הרכבים לא שלמו אלה רק כרטיס כניסה.

המיפגש השנתי אמור לחשוף כל מני בעלי עסקים שנותנים שירות בצד הלא שגרתי בעולם הרכב הישראלי.

שיפורים,דיאגנוזה,דיינו,צבעות יחודית,רכבי שטח מיוחדים וייבוא של גלגלים בגודל לא שגרתי לשטח ולכביש ועוד מלא שלא הוספתי.

פורסם
מציגי הרכבים משלמים כניסה לארוע,וכל רכב שמציג בעל הסדנא למשל ,שילם.

בפועל בעלי הרכבים לא שלמו אלה רק כרטיס כניסה.

אם אני מציג את הרכב שלי ובעצם תורם לקיומו והצלחתו של האירוע שבעצם מתבסס על אנשים כמוני,

למה שאשלם גם כניסה??? :shock:

פורסם

כן, גם המציגים שילמו כניסה, הם הגיעו כבר ביום שישי וכרטיס הכניסה שלהם היה תקף ליומיים (לפי מה שהבנתי מחברים שהציגו), הם גם רכשו את הכרטיסים מראש ונרשמו ברשימת המציגים.

גם לדעתי זה לא תקין שהם משלמים את המחיר המלא, נכון שקמפינג במקום עולה 70+ שקלים, אבל מן הראוי שהמציגים ישלמו מחיר מסובסד לפחות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אכן הבעיה הייתה במארגני האירוע. יש סיבה שהמיקום הוחלף 3 ימים לפני מועדו,וזה קשור ישירות למארגנים. הובהר להם שעליהם לקבל אישורים מהמשטרה לצורך שימוש בחוף ציבורי כמה שבועות לפני האירוע,הם החליטו לנפנף טענה זו,וזה חזר להם בפרצוף כמה ימים לפני האירוע. משם עקב המעבר דברים התדרדרו ויצאו משליטה דיי מהר. בגלל זה גם לא הייתה אבטחה במקום.

היו כמה שותפים שהם היו מארגני האירוע,שאולי יש להם רצון טוב,אבל להקשיב לאנשים מנוסים יותר בהפקת אירועים לא השכילו.(למיטב ידיעתי קובי רייסינג לא היה חלק מהם השנה.את השמות שלהם תוכלו לראות בכתבה של אילן פייביש על האירוע)

המציגים שילמו על הכניסה של הרכבים שהם מציגים,זה היה התשלום שלהם. נכון או לא נכון זאת כבר החלטה כלכלית שלהם.

אם נתייחס למה שהיה בפנים סה"כ היה אירוע יפה למראית עין,הרבה רכבים מיוחדים ומעניינים,שרק חוסר תרבות ישראלית גרמה להרגשה כללית של מיאוס וחלחלה.

אני ממליץ את האירוע הבא לפתוח רק לקהל מחו"ל כחלק מהפקת הלקחים :)

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

שלא תהיה אי הבנה - בכללי האירוע היה מעולה, כמות הרכבים הייתה מטורפת עד כדי שלא ראיתי את כולם.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...