Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FESTI CAR 2014 חוף סוסיתא עין גב 24-25/10/2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני מסכים עם מיקי. בין לשלם על אוטומוטור 90 ש"ח או לשלם על פסטיקאר 100 ש"ח, בהנחה ושנה הבאה הארגון יהיה יותר נורמלי, אני אבחר בפסטיקאר.

אני ממש ממש מקווה שהמארגנים יפיקו לקחים וירימו בשנה הבאה אירוע ברמה מאוד גבוהה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אבל מי שנמצא ב"סצנה", מכיר את הנפשות הפועלות ואת הרכבים שהוצגו בפסטיקאר, אם לא כולם אז מרביתם. לכן, זה לא משהו שמחדש לאנשים שהרכבים האלו קיימים (ואני מודע לעניין שיש גם אזרחים מין המניין שלא מכירים כלום ושום דבר שהגיעו). ברור שזה מדהים שכולם נמצאים באותו מתחם, ויש אווירה שונה. אבל אוטומוטור, על פניו, אמור להציג לנו לא רק את הדגמים הנוכחיים, אלא גם את הדגמים החדשים שעתידים לבוא ודגמי קונספט. ואם נלך יותר רחוק, גם רכבי עבר מעניינים. אבל זה ההבדל בין אוטומוטור לחו"ל, לצערנו.

אגב, כדי להמחיש שבאמת המון מבקרים מאתמול כן נמצאים בתחום המוטוריקה, הייתם צריכים לראות את הרכבים שהיו בחוץ (לא פחות טובים מאלו שהוצגו, אפילו שיש כאלו שיגידו לי שזה לא בהכרח נכון שכל מי שקונה רכב ספורטיבי הוא בתחום).

אולי קצת בכייני מצידי, אבל פרט לנהיגה המהנה הלוך חזור (בחצי מהדרך), זה הרגיש לי כמו בזבוז זמן וכסף, ספציפית לגבי מה שקרה אתמול.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

EDAN82

אני לא מרגיש צורך להתנצל חלילה,אבל בחלק גדול ממני אני חושב על אך לתרום לרמה המוטורית פה בארץ ולהתנהלות שלה.

נכון שאני לא מאמין שאפשר לראות תוצאות או תערוכות פה כמו בחול,אבל אני את חלקי נותן גם אם זה עלה לי ויעלה לי בעתיד.

ברור לי שהשינוי לא יהיה בדור שלי .

אבל זה מה יש.

פורסם

מיקי ממש אין לך סיבה להתנצל ובוודאי שלא בפני, זה רק נראה לי קצת הזוי שמישהו מרים אירוע שכולו סביב המכוניות שלך ושל בעלי רכבים אחרים ובמקום "להזמין" אתכם ללא עלות עוד גובים מכם כסף.

באמת שזה נשגב מבינתי.

מבין את הרצון לתרום לקידום הספורט המוטורי והתרבות המוטורית ולדעתי אחת הדרכים לעשות כן היא על ידי לחימה בעסקנות.

מחר אני אחליט להרים תערוכת מטוסים פרטיים, לא נראה לי הגיוני אפילו לדרוש תשלום מהמציגים שכן אני חייב אותם שהרי אין לי גישה אפילו למטוס פרטי אחד כך שלא רק שאמנע מגביית תשלום כלשהו, אני גם אנסה לייצר מוטיבציה בקרב בעלי מטוסים פרטיים לבוא ולהציג אצלי (בין אם באמצעות הגרלה עם פרסים שווים למציגים בלבד, תשלום הוצאות "מחיה"- אוכל, שתיה, לינה אם צריך).

יש צורה ודרך מקובלת להתנהלות של דברים.

ושוב, לא שופט אותך או אחרים וכל הכבוד על הנכונות להשקיע מזמנכם ומכספכם לאירוע שכל מטרתו היא לממן כיס אחר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היה אדיר. למי שהציג בכלל היתה חוייה מדהימה ביום שישי בערב. ולקום בשבת בבוקר לתצוגה של מכוניות ולוקיישן מדהימים. לרגע הרגשתי חו"ל. כיף אחד גדול. עזבו שביום שבת היה קצת בלאגן. זה לא מוריד בכלל מאיכות הארוע.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם
דמיין לעצמך סיטואציה: לפחות קילומטר וחצי של רכבים עומדים בתור (בכל רכב ממוצע 3 אנשים), השומר פתאום זורק לכולם "האירוע נסגר זהו אתם יכולים ללכת הביתה".

אתה לא מבין שכולם הגיעו מוכנים לשלם פשוט לא הכניסו אף אחד רק מקושרים?

הייתה התקהלות צפופה מאוד ולא ראיתי כלום, גם לא הצלחתי לצלם משהו.

שלא תהיה אי הבנה - בכללי האירוע היה מעולה, כמות הרכבים הייתה מטורפת עד כדי שלא ראיתי את כולם.

אז אם נסכם, בכללי היה ארוע מעולה אבל חוץ מזה שהיה גרוע.

פורסם
אז אם נסכם, בכללי היה ארוע מעולה אבל חוץ מזה שהיה גרוע.

אבל עדיף על כלום או אירוע קטן כמו מפגש של פורום או מועדון כזה או אחר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

על כלום כן,אבל מפגשי פורום יכולים להיות מהנים לא פחות כי אנשים מכירים אחד את השני ואין את הבלאגן הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חולק עלייך מייקי,בכל המפגשי פורום שהייתי (רק מפגשי דיטלינג מן הסתם) נהניתי בעיקר בגלל שאתה מכיר אנשים חדשים וכמו שאמר יוליאן אתה מעביר את הזמן בכיף בלי בלאגן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי כל האירוע הזה הוא לא חוקי ולהרים אותו הוא ממש עסק פרטי של כמה עסקנים. שמנסים גם לעשות כסף וגם לקדם את נושא

המוטוריקה, או שאני נאיבי ומדובר רק על כסף וכן יש הגיון בדבריך edan. כי באמת קשה מאוד בארץ להקים ארוע מוטורי כל שהוא.

באמת לא ראיתי איזו שהיא אבטחה או מגן דויד או שוטר בסביבה.

אפשר להסיק מסקנות ולסיכום ... אירוע לא מקצועי לחלוטין.

עדיין לא מבין למה לא עושים חושבים וכל פעם מחדש האירועים הללו נראים כמו שהם נראים ואם כתבו מעליי שהפורום שלנו יארגן מפגש

שכנראה היה זה מיפגש יותר מוצלח מזה.

צודקים.

פורסם
חולק עלייך מייקי,בכל המפגשי פורום שהייתי (רק מפגשי דיטלינג מן הסתם) נהניתי בעיקר בגלל שאתה מכיר אנשים חדשים וכמו שאמר יוליאן אתה מעביר את הזמן בכיף בלי בלאגן.

פספסת את הפואנטה של הפסטיבל. המטרה היא לא להכיר אנשים חדשים אלא להגיע להתרשם מכלי רכב משופרים בעיקר מבחינת מראה חיצוני, להתעניין במרכולתם של הדוכנים, לנשנש משהו בין לבין ולחזור הביתה בשלום. זה לא מפגש של חברי פורום, רוב האנשים שהגיעו למחרת חוזרים לשגרה ובשבוע הבא ישכחו מזה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אין בעיה עם ההגדרה של זה,אבל לחלק מהאנשים לא רוצים את הבאלגן הזה כפי זה מתואר פה והמפגשים שיש הם אחלה דבר לחובבי המוטוריקה,הרי מי שהולך לשם לא עושה מפגש אוקטביה דיזל עם מיצובישי ספייס סטאר,לרוב אלו רכבים מעניינים לא פחות ממה שיש בפסטיבל,ואם אלו מפגשי הדייטלינג אז גם יש מכנה משותף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חולק עליך מייקי, דווקא רוב הרכבים שם היו משופרים יותר מתחת למכסה מנוע :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ממה שראיתי, שמעתי והספקתי להכיר מכמה מהמשתתפים בארגון ואחד מהמארגנים הגדולים זה אנשים שהמוטוריקה נמצאת אצלם עמוק בלב, לא מדובר על אנשי עסקים שהחליטו לחפש דרך חדשה לחלוב כסף מאזרחים, הכשלון היחיד הוא שהם לא צפו מה שקרה בשבת בבוקר. אם מישהו מגדיר את האירוע כהצלחה אני אשמח לשמוע מדוע.

שמעתי כמה וכמה שחושבים שמדובר בהצלחה, כי בפנים המוזיקה התנגנה והכל התנהל כמעט כרגיל, אבל מה שהיה בחוץ שונה לגמריי.

אם מישהו מהמארגנים יראה את השרשור הזה אולי הוא יפיק לקחים, כי הם החליטו שכנראה שפסטיקאר נוסף לא יהיה, למרות שהייתה הענות עצומה, ולמרות שאף אחד לא חשב לחבל באירוע או לנסוע 200 קילומטר בתקווה למצוא פרצה בגדר.

לא לעשות אירוע (מאורגן היטב) נוסף תהיה טעות, האירוע בשבת הוכיח כמה אנשים פה צמאים לספורט מוטורי, ובחניון בחוץ היו רכבי ליסינג ורכבי עם שמוכיחים שלא רק חובבי רכב מושבעים באו לראות את האירוע אלא משפחות שלמות.

Miata ND2

• תוכן חדש...