Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FESTI CAR 2014 חוף סוסיתא עין גב 24-25/10/2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתמול החלטנו שנלך, קמנו היום מוקדם ויצאנו לדרך עם כמה חברים, בשעה 10:10 כבר היינו בפקק בכביש הגישה הצר, אחרי כעשרים דקות-חצי שעה ראינו רכבים פורשים לכיוון היציאה "כי אין יותר מקום" וגם ראינו אנשים חונים בצידי הכביש וממשיכים ברגל, החלטנו גם להחנות ולהמשיך רגלית ואז התחילו לרוץ שמועות ש"אין כניסה רגלית ללא רכב, אבל עם הרכב נכנסים ויש חניון מסודר" אז חזרנו למזגן כשהיינו כבר יחסית קרובים ראינו המון אנשים חוזרים כי "אין מקום\ המשטרה סגרה את האירוע\לא מכניסים אף אחד גם אם קנה כרטיס מראש" אבל הגענו לצוואר בקבוק כאשר משני הצדדים רכבים חונים ואנחנו עומדים בטור בינהם. רואים שהרבה אנשים התחילו לעלות רגלית בשביל הסמוך לשער (אחרי זה הסתבר שיש שם פירצה וכולם פשוט נכנסו משם) וכמה דקות אחרי השער הראשי נפתח וכולם נכנסו פנימה. ירדנו מהרכב בשעה 11:45.

יש לי הרגשה שאם הייתה אפשרות לכניסה מסודרת להולכי רגל (אולי גם כמה סדרנים לאורך הכביש גישה שמעודכנים בקשר בינהם) אף אחד לא היה הולך לחפש פירצות מסביב (אולי אני סתם תמימה אבל עובדה שאנשים התחילו לעלות בשביל "העוקף" רק אחרי המתנה ארוכה מול שער סגור).

אירוע השטיפה התחיל בערך בשעה אחת כאשר פחות מ10 דקות אחרי זה הוא הופסק יחד עם הודעה שכל מה שתוכנן אחריו בוטל גם כן.

בתוך המתחם לא שמנו לב להתפרעויות חריגות או בלגן כלשהו, נשאר רק לשער שהעילה לסגירה של האירוע הייתה באיזור של השטיפה.

בשעה 13:45 כבר היינו באוטו עם הפנים לכיוון היציאה כי היה חם והרגשנו שמיצינו.

לסיכום: בילינו יותר זמן בתוך הרכב מאשר באירוע ואנחנו הגענו מאיזור חיפה, למזלינו נכנסו בסוף בלי לשלם (כמובן שלא ציפינו לזה) ואנחנו שמחים שכך קרה כי האירוע הזה פשוט לא היה שווה 100 ש"ח לראש ועוד במסגרת כל הבלגן מסביב, כולם תמיד עסוקים בלספר כמה אוטומוטר כושל וגרוע אבל יחסית למה שהיה היום אפשר להגיד שהוא מאורגן למופ"ת.

אני בטוחה שמי שהציג והגיע במסגרת המועדונים כבר אתמול ראה את האירוע בעין אחרת ונהנה הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כשעמדתי ליד השער בניסיון להבין מה קורה שם ומי נגד מי, עמד לידי בחור שהציג 3 רכבים, ולא נתנו לו להיכנס. הוא נסע בלילה הבייתה כי לא רצה לישון באוהל. הרכבים בפנים, הוא לא. הזוי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני גר בערך 5 דקות מגני חוגה ובבוקר קצת הצטערתי שלא נסעתי לכנרת אבל אחרי השרשור הזה אני לא מצטער שלא הגעתי אפילו לגני חוגה. צפוי לצערי.

פורסם

טוב, זה בהחלט יכול להסביר כמה דברים :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ארוע מייד אין יזראל - באמת מישהו חשב שזה יתנהל כמו שצריך?

מי שקופץ מעל הגדר כמו קוף - הוא קוף, ומקומו בגן חיות או כלוב מסוג אחר.

פורסם
לא יודע מה אתכם ,אני דווקא נהנתי ,מזמן כבר לא היה ארוע כזה שתרם לתחום המוטורי ,צעד צעד ונבנה פה תרבות .

כן, אה?

• תוכן חדש...