Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קריאת התגובות כאן, החלטתי לבדוק את האנטר.

בהחלט יש שם ציוד מודרני ומשוכלל, אבל השירות היה גרוע בעניי.

הבחור שהתעסק עם האוטו שלי, התעסק עם עוד 101 דברים אחרים ונראה שלא היה מרוכז בעבודתו.

לא קבלתי דוח על איך היה כיוון הפרונט שלי לפני שנכנסתי ואיך הוא אחרי הטיפול (אולי אני מצפה ליותר מידי).

אגב, אני לא מרגיש שום הבדל משמעותי בנהיגה, אבל רוצה להאמין שנעשה משהו לייעול המצב הקודם.

אמנם מדובר ברכב די חדש, 2012...אבל קניתי אותו ממש עכשיו והחלפתי גלגלים, אז היה נראה לי מן הראוי לבצע כיוון פרונט.

לדבריו של הבחור שעבד על הרכב, היה חוסר איזון קל בגלגל השמאלי בלבד.

אולי בגלל זה קבלתי הנחה משמעותית ושלמתי רק מאתיים ש"ח (מקווה שזה בסדר לפרסם מחיר).

אמר לי גם להגיע בעוד 1000 ק"מ לבדיקה נוספת בחינם.

אני מניח שאפשר לדרג את בית העסק בדפי זהב וכמובן כאן, בין חברי הפורום, אבל הלוואי וזה היה גם משפיע על מנהלי בית העסק.

הרי אם כולנו היינו ממליצים או לא ממליצים על שירות, זה בהחלט היה משרת אותם ומביא להם יותר פרנסה.

בפעם הבאה אבדוק את חושי או את שוקרון, אבל אחרי הבדיקה בחינם, לא מרגיש בנוח לחזור לשם.

פורסם
תודה לכולם על התשובות. אני מודה שגם מנסיוני עם שוקרון לא נפלתי. רציתי לשמוע על מקומות נוספים.

באוטוטסט פתחו מחלקה חדשה עם ציוד אלקטרוני מהסרטים.

פורסם

אני לא ממליץ ללכת ל-"חושי". הוזכרו כאן לפחות שני מקומות טובים יותר: האנטר, שוקרון (אשר משתמש בציוד עדכני גם הוא).

dman86,

רוב האנשים לא יודעים מה זה הדו"ח הזה ובטח שלא מתעניינים בו. אם אתה מעוניין לעיין בו, אפשר פשוט לבקש.

לגבי ההבדל בין לפני ואחרי. איזו בעיה הייתה לפני שאתה מרגיש שנותרה גם לאחר הכיוון?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מניח שאתה צודק, יכלתי לבקש ולא בקשתי את הדוח.

ולא הייתה שום בעיה ברכב - כפי שאמרתי, הרכב נקנה מיד שנייה והחלפתי צמיגים, לכן החלטתי לעשות כיוון פרונט.

פורסם

^^^

אסף, אתה עובד שם במקרה?, כי אם כן, ולמען הגילוי הנאות, ראוי היה שתציין זאת (אם אני טועה קבל התנצלותי, פשוט דבריך נשמעים ממש פרסומת).

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...