Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה המקום הנכון לשאול:

מחפש מוסך לכיוון פרונט מקצועי ורציני באיזור חיפה

תודה רבה לעונים.

פורסם

כל מוסך עם ציוד מתאים יכול לכוון פרונט.

מצטרף להמלצה על מוסך האנטר במקלף (צק פוסט חיפה) שיש לו את הציוד הכי מודרני לכיוון פרונט שראיתי.

לא יכול להעיד על מחיר, כי הליסינג שילמו.

פורסם

+1

גם אני הייתי בעבר אצל שוקרון אך לא נפלתי, המה גם שהוא עובד באופן מעט מיושן ללא מיכשור חדיש, לפחות כשאני הייתי לפני 4-5 שנים בערך. על האנטר שמעתי אבל לא מכיר.

אני יכול להמליץ על כיוון פרונט סאיג פהד בטירת הכרמל רח׳ קרן היסוד 20. פעמיים הייתי שם, פעמיים קיבלתי שירות אדיב, מקצועי מהיר ובמחיר הוגן.

טל: 048710567

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תודה לכולם על התשובות. אני מודה שגם מנסיוני עם שוקרון לא נפלתי. רציתי לשמוע על מקומות נוספים.

פורסם

בחיפה אך ורק חושי!!!

האנטר על הפנים 3 פעמים חזרו על הכיוון פרונט ועדיןן הרכב היה זורק עד שנמאס לי ועשיתי שוב אחרי יומיים אבל הפעם אצל חושי הבחור לא זז מהרכב למשך 4 שעות עד שהגיע לתוצאה שהייתה מושלמת מבחינתו ורק לאחר מכן קרה לי לנסיעת מבחן האמת הייתי המום.

ומדובר על רכב שטח שעובד קשה מאוד בסלעים.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

לא יודע מה היתה הבעיה הספציפית אצלך ואולי הגזמת קצת עם הזמן, אך 4 שעות הוא כשלעצמו זמן שאינו נראה לי סביר לכיוון פרונט.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אתה צודק והוא מראש אמר לי שבגלל שבהאנטר שיחקו יותר מידיי עם השימסים הוא פשוט עושה בדיקה יסודית ומקיפה לכל הפרונט. ותאמין לי שהייתי לידו והבחור עבד כמו מקצוען על הרכב.

בקיה למשל יצאתי משם אחרי רבע שעה בערך.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

• תוכן חדש...