Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה שעברה דלק מוטרוס הודיעו שהם יתחילו ביבוא סדיר של המוסטנג החדשה.

היום פירסמו בארה"ב את המחיר לגרסאת הבסיס שכוללת מנוע V6 בנפח 3.7 ליטר שיפיק (הערכה של ה"מומחים בתחום") כ-300 כ"ס. השיפורים בדור החדש אדירים וכוללים שלדה חדשה, מתלים נפרדים לחלוטין, תא נוסעים מודרני ועוד.

המחיר בארה"ב: $24,425 (כ-85,000 ש"ח).

מה לדעתכם צריך להיות התימחור בישראל (מחיר הוגן ביחס ישיר לשאר המכוניות של פורד בישראל) וכמה לדעתכם יתומחר בפועל?

להשוואה, פורד פוקוס בסיסית עולה בארה"ב $16,800 (58,500 ש"ח), ועולה בישראל בערך 115,000 ש"ח.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מנוע ה-V6 מיועד למכירה רק בצפון אמריקה.

הגרסאות לאירופה(ואלינו) תצויידנה במנועי 4 ציל' אקובוסט וב-V8.

אני משער שהיא תתחיל מאזור ה-250K, אולי כמה גרושים פחות - אבל הייתי מציע לך דווקא לגשת לאיילון מוטורס ולהתעניין בדגם היוצא, שנראה יותר אותנטי לטעמי(ראיתי את החדשה וישבתי בה בתערוכת ז'נבה האחרונה). אגב, אם אתה צריך את המושב האחורי, בדור היוצא הוא מרווח בדוחק ל-2 מבוגרים ממוצעי קומה; בחדש בקושי תשחיל שם זוג פיגמים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תתפלל חזק שהמחיר יהיה "רק" פי שניים מאשר בחו"ל.

אין גבול לחזירות ולהפקעת המחירים כאן. אם אני לא טועה אתה יכול לנסות לקבל מידע דרך "איילון מוטורס"

פורסם

אני רוצה לומר שיתחרו אותה קרוב-קרוב לזוג טויובארו וימכרו את המוסטנג כ"מתחרה" שלהן.

ימים יגידו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תתפלל חזק שהמחיר יהיה "רק" פי שניים מאשר בחו"ל.

אין גבול לחזירות ולהפקעת המחירים כאן. אם אני לא טועה אתה יכול לנסות לקבל מידע דרך "איילון מוטורס"

אתה יכול להתפלל גם לבודהה - מחיר של 170K ש"ח למוסטנג לא יהיה בחיים.

פורסם
אתה יכול להתפלל גם לבודהה - מחיר של 170K ש"ח למוסטנג לא יהיה בחיים.

תמיד אפשר יהיה ליבא לבד - כולל את גרסת ה V6

קובי

:-)

פורסם
מה לדעתכם צריך להיות התימחור בישראל (מחיר הוגן ביחס ישיר לשאר המכוניות של פורד בישראל) וכמה לדעתכם יתומחר בפועל?

המחיר שצריך להיות הוא פחות או יותר המחיר בדולרים, כפול נניח 4 (כדי להגן על היבואן מפני תנודות מטבע) שזה יוצא 97700, כפול בערך 2 (בגלל המסים) שזה 195400, פלוס איזה 15 אלף של "קנס זיהום אוויר" ויצא 210 אלף.

המחיר שיהיה כנראה יהיה המחיר בדולרים, עם עוד 0 בסוף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מציע לחפש רכבים שנותנים יותר בשביל המחיר שלהם מהפורד.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

^

אתה לא מתכוון לטויוטה קורולה, נכון?

לפותח השירשור, אתה לא באמת רוצה את הגרסה הבסיסית אלא אם כן כל מה שמעניין אותך זה 5 שניות למאה. כדי להנות גם אסטטית וגם מאביזרי נוחות צריך להוסיף כסף.

504L, מותר לייבא גם מארה"ב אם אני לא טועה, אז כל האופציות פתוחות בפני לקוח עם מספיק כסף, נכון? אישית גרסת ה-V6 היא המועדפת למרות שהיא היחידה שלא קיבלה את המתלים המתקדמים באמת של מוסטנג 2015. אבל אני בלי גרוש על התחת, אז נשאר רק לחלום.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

ממה שידוע לי בייבוא אישי, בגלל השער דולר הנמוך הגיעו מוסטנגים שעלו גם פחות מ-200,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתוך עמי אני חי -

אין מצב שהיא תעלה פחות מ-300K.

איזו מכונית ספורט אמיתית נמכרת כאן במחיר של פחות מכך?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הפעם יש מוסטנג אירופאית עם מנוע 2.3 אירופאי ועומדת בתקנים אירופאים.

אני מתאר לעצמי שחצי רכב שונה בשביל להתאים לאירופה.

באנגליה פרסמו:

The new Ford Mustang arrives in the UK next year, and will be offered in right-hand drive for the first time. Prices are expected to start from £30,000 for the four-cylinder EcoBoost.

תכפילו בשתיים

אייל

• תוכן חדש...