Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לטסט לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

קניתי רכב עם טסט עד ה27 החודש זאת אומרת שיום שני נגמר הטסט יש העברת בעלות יש הכל עכשיו הבעלים הקודמים נתן לי את אגרת הרישיון שהגיע אליו לביתו השאלה היא כזאת אני צריך להביא רישיון חדש לטסט על שמי ממשרד הרישוי או שאני משלם והולך עם הרישיון על שמו ומראה גם טופס העברת בעלות ואמרו לי שיעשו לי בעיות כי הרישיון על שמו עכשיו אני לא רוצה לשלם ויעשו לי בעיות אשמח לתשובה בנושא

בתודה מראש דוד.

פורסם

תבדוק באיזה מהסופר פארמים שקרובים אלייל הביתה קיימת עמדה של משרד הרישוי שם תוכל להוציא רישיון על שמך וגם לשלם ( בויזה ) קח בחשבון ויזה של בעל הרכב בלבד ובכל אופן מאחורי הרישיון רכב קיים הענקת סמכות למישהו לעשות טסט אתה יכול לעשות גם את זה מקווה שעזרתי שבוע טוב:)

פורסם

אלעד קודם כל תודה עכשיו לא ידעתי שאפשר לשלם בסופר פארם ודרך אגב אני משתמש רק במזומן עכשיו השאלה היתה כזאת אני יכול לגשת עם הרישיון שנשלח לבעלים הקודמים או שאני צריך להוציא חדש?

פורסם

לדעתי ולזכרוני אתה יכול לגשת לטסט בשקט כי יש לך גם את טופס העברת בעלות ולא תהייה לך בעיה בכל אופן אני בטוח שיש פה מישהו עם יותר ידע ממני שיענה לך בוודאות

פורסם

ההגיון אומר שתוכל לשלם את האגרה ולגשת למבדק עם טופס העברת הבעלות, אבל לפעמים הגיון לחוד ומציאות לחוד, ותמיד תוכל ליפול במכון על מישהו שלא מסכים לקבל את זה (גם אם הוא אמור). לכן עדיף לגשת לסופר-פארם עם עמדה אוטומטית ורשיון על שמך (מה גם שלא תצטרך "שנה שלמה" לצרף את טופס העברת הבעלות לרישיון).

פורסם
תודה רבה אלעד

ולנושא אני מקסימום יחכה לעוד תגובה למרות שנראה לי שענית לי כבר

דוד.

בתחילת 2011 לקחתי (והעברתי) רכב לטסט עם רשיון של בעלים קודם + העברת בעלות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

תודה רבה לכל העונים אנסה למצוא סניף של סופר פארם שעושה דברים כאלה כי אני לא מכיר שהסניף שלהם בעיר שלי עושה את זה

פורסם

שים לב שכדי לשלם בסופר פארם ולהדפיס רישיון חדש את חייב כרטיס אשראי שלך אם מס' הזהות של בעל הכרטיס שונה ממס' הזהות של בעל הרכב זה לא יעבור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...