Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם הכוונה לבן יהודה מצידו הצפוני (רידינג/נמל), יש את חניון רידינג. חינם אין כסף.

אם הכוונה לצידו הדרומי, יש את חניון אחוזת חוף בבוגרשוב (כמעט סוף בן יהודה, סמוך לנקודת המפגש שלו עם רחוב בן יהודה) או את החניון איפה שפעם היה קולנוע מוגרבי, לא ממש ידועים לי המחירים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הכי קרוב לשם שאני מכיר אלו החניונים בחלק הדרומי של נמל ת"א, לא בנמל עצמו.

אבל באמת שעדיף לך לחנות ברידינג ולקחת מונית שירות קו 4 שנוסעת על בן יהודה.

פורסם
אם הכוונה לבן יהודה מצידו הצפוני (רידינג/נמל), יש את חניון רידינג. חינם אין כסף.

.

הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי חונה ברידינג יום שלם- חניון מאוד בעייתי מבחינת פריצות לרכבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

היתה תקופה של שנה וחצי (2012-2013) שהייתי מחנה שם כדרך קבע, לרבות שעות הלילה (בחניון הצפוני-מזרחי, זה שצמוד לחוות השנאים של חברת החשמל), במקום מתבצע סיור של המשטרה וברכב שלי לא נגעו (אבל כן הרימו לי את הכיסויים של הוונטילים, ימחשימם).

מחניון רידינג שצמוד לגשר/נהר (דרום-מערבי) הייתי נמנע, לא בגלל חשש מפריצות, אלא בשל מפרצים צרים ורכבים שנדחסים אחד בתוך השני. בחניונים המזרחיים יש הרבה יותר אוויר לנשימה (+3 דקות הליכה).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...